معرفی و دانلود کتاب بعد از تو pdf + خلاصه رایگان

مجموعه رباعی و دوبیتی‌ها

نوع کتاببدون نظر
عمیدرضا مشایخی

معرفی کتاب بعد از تو

کتاب بعد از تو (مجموعه رباعی و دوبیتی‌ها) نوشته‌ عمیدرضا مشایخی مجموعه‌ای از شعرهای او در قالب‌های کلاسیک و نیمه‌کلاسیک است و نشر پرپروک آن را منتشر کرده است. در این کتاب شاعر به موضوع‌هایی مثل عشق، رنج، امید، مرگ، وطن، طبیعت، عدالت و یاد بزرگان فرهنگ و هنر پرداخته است. شعرها که در قالب رباعی و دوبیتی‌اند هر کدام در دو بیت تصویری روشن از یک حس یا موقعیت انسانی می‌سازند. لحن سروده‌ها میان تأمل شخصی، اعتراض اجتماعی و ستایش زیبایی در نوسان است و تاریخ و مکان نگارش برخی شعرها نیز در کنار آن‌ها آمده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بعد از تو اثر عمیدرضا مشایخی

کتاب بعد از تو (مجموعه رباعی و دوبیتی‌ها) مجموعه‌ای از سروده‌های عمیدرضا مشایخی است که در قالب غزل، رباعی و قطعه‌های کوتاه شکل گرفته‌اند و در آن‌ها هم وزن و قافیه‌ی کلاسیک حفظ شده و هم نگاه شاعر به مسائل امروز نزدیک است. در این کتاب شاعر در شعرهایی مثل من و ماه، پاکیان، سیلی خور و بستر زندگی به دغدغه‌های اخلاقی و اجتماعی پرداخته است و در کنار آن‌ها شعرهایی درباره‌ی عشق، تنهایی و جست‌وجوی معنای زندگی دیده می‌شود.

کتاب بعد از تو در بسیاری از شعرها به چهره‌های فرهنگی و هنری ایران ادای احترام کرده است؛ از استاد بنان، جلیل شهناز، محمدرضا شجریان و احمد عبادی تا خوشنویسانی مثل امیرخانی و چهره‌هایی چون دکتر مصدق و آیت‌الله طالقانی. در این شعرها شاعر با زبانی صریح از نقش این افراد در فرهنگ و وجدان جمعی سخن گفته است.

در بخش‌های دیگر کتاب بعد از تو شعرهایی با حال‌وهوای شخصی‌تر دیده می‌شود؛ مثل سروده‌هایی در سوگ برادر و مادر، شعرهایی درباره‌ی شهرهایی چون کرج و شیراز و نیز قطعاتی که در آن‌ها از پاییز، باران، خشکسالی، دشت و درخت برای بیان وضعیت انسان امروز استفاده شده است. شاعر با کنار هم‌گذاشتن این شعرها تصویری را نشان می‌دهد که میان رنج فردی و درد جمعی، میان عشق و اعتراض و میان امید و یأس در رفت‌وآمد است و تلاش می‌کند از دل تجربه‌های روزمره به پرسش‌های بزرگ‌تری درباره‌ی مرگ، ایمان، آزادی و سرنوشت برسد.

چرا باید کتاب بعد از تو را بخوانیم؟

کتاب بعد از تو مجموعه‌ای متنوع از شعرهایی است که هم به تجربه‌های شخصی شاعر نزدیک است و هم به مسائل جمعی و اجتماعی. خواندن این کتاب امکان آشنایی با نگاه یک شاعر معاصر به عشق، مرگ، عدالت، طبیعت و فرهنگ را فراهم می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان دغدغه‌های امروز را در قالب‌های کلاسیک بیان کرد.

خواندن کتاب بعد از تو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به دوستداران شعر فارسی، به‌ویژه غزل و قطعه‌های کوتاه، پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی پیشنهاد می‌شود که به شعرهای اجتماعی، شعرهای یادبود برای هنرمندان و چهره‌های فرهنگی و سروده‌هایی با مضمون دلتنگی، ایمان، وطن و طبیعت علاقه دارند.

بخشی از کتاب بعد از تو

«سیلی‌ خور»

بر تخته‌ی تابوت زمان میخ شدیم

تا پخته شود کبابشان سیخ شدیم

ناکرده گنه به جرم فصلی غفلت

سیلی‌ خورِ انتقام تاریخ شدیم»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بعد از تو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:بعد از تو
حجم فایل کتاب:۵.۵۲ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۸۳۶۲۱۴۲
تعداد صفحه‌ها:۱۳۲ صفحه
قیمت کتاب:۵۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.