کتاب از زخم تا معنا سجاد قلی پور + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:سجاد قلی پور
امتیاز
۴.۲از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب از زخم تا معنا

کتاب از زخم تا معنا نوشته‌ سجاد قلی‌ پور مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی و شعر آزاد است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب متن‌هایی کوتاه و پیوسته، از تجربه‌های شخصی، رنج‌های درونی، امید، عشق، شکست و جست‌وجوی معنای زندگی سخن گفته است. نویسنده در این اثر، زبان احساسات زخمی را به تصویر کشیده و از دل تاریکی‌ها به‌سوی روشنایی و معنا حرکت کرده است. از زخم تا معنا سفری درونی میان سقوط، تردید، جنون، امید و دوباره برخاستن است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب از زخم تا معنا

کتاب از زخم تا معنا نوشته‌ سجاد قلی‌ پور مجموعه‌ای از متن‌های شاعرانه و قطعه‌های ادبی است که در مرز میان شعر و نثر حرکت می‌کند. این کتاب از دل تجربه‌های عاطفی و ذهنی یک راوی زخمی شکل گرفته که درگیر شکست‌ها، تنهایی، ترس‌ها و امیدهای مدفون است و در هر قطعه، تکه‌ای از این جهان درونی را آشکار کرده است. در کتاب از زخم تا معنا، زبان احساسات گاهی زمزمه‌وار و گاهی فریادگونه است؛ از نبض سقوط و باغ خاموش حضور تا محکوم به سبز ماندن و معنا، هر عنوان مرحله‌ای از این سفر درونی را نشان می‌دهد.

کتاب از زخم تا معنا در ۳۰ اثر یا قطعه تنظیم شده است؛ از جمله: نبض سقوط، باغ خاموش حضور، من، زهر مرهم، دریای اهداف، رایحه‌ی امید، سکوت، حکم باقی‌مانده، نقاب قدرت، آیین گریه‌ی عاشقانه‌ی معنا، آفرینش عشق، آرامش بی‌شرط، جوانه در ویرانی، بدر جنون، زبان موج‌ها و در پایان معنا. هریک از این قطعه‌ها روایتی مستقل دارد، اما در کنار هم، مسیری پیوسته از رنج تا امید و از شکست تا بازآفرینی خویشتن را می‌سازند. کتاب از زخم تا معنا بیش از آنکه به روایت بیرونی بپردازد، به کاوش در لایه‌های پنهان ذهن و قلب انسان مشغول است و از خلال تصویرهایی چون باران، دریا، کوسه، ماهی، قاصدک، زمستان، جوانه و ستاره، جهان احساسی نویسنده را ترسیم کرده است.

چرا باید کتاب از زخم تا معنا را بخوانیم؟

کتاب از زخم تا معنا تصویری صریح از کشمکش میان ناامیدی و امید ارائه کرده است و نشان می‌دهد چگونه می‌توان از دل شکست‌ها، معنایی تازه برای ادامه‌دادن ساخت. این کتاب برای همراهی با لحظه‌های تردید، اندوه و بازسازی درونی، متنی احساسی و تأمل‌برانگیز پیش‌ِ روی خواننده می‌گذارد.

خواندن کتاب از زخم تا معنا به کسانی پیشنهاد می‌شود که با تجربه‌ی شکست، تنهایی، سردرگمی یا جست‌وجوی معنای زندگی درگیر هستند و به متن‌های شاعرانه و قطعه‌های احساسی علاقه دارند. همچنین به دوستداران شعر و نثر ادبی معاصر پیشنهاد می‌شود.

۱۴۰۵/۰۲/۰۵

عالیه این کتاب کوتاه و مختصر امیدوارتون میکنه به همچی

کاربر 2219336

خیلی کتاب بی نظیر و خاصی بود ، حداقل من که لذت بردم از خوندنش 🌹🌹

این کتاب بهم یاد داد حتی دردا هم میتونن معنا داشته باشن،ارزش خوندن داره واقعا❤️

۱۴۰۵/۰۲/۰۶

پیشنهادش میکنم واقعا کتاب خوب و تاثیرگذاریه،باعث میشه تا بتونی با زخمات مهربون تر باشی

عاشق مطالعه ام

این کتاب خوراک استوری کردنه😂❤️