معرفی و دانلود کتاب کار و تمرین شیمی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کار و تمرین شیمی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیکsubscriptionAvailable

کتاب کار و تمرین شیمی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک

۲.۸ امتیاز(از ۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کار و تمرین شیمی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک

«شیمی (۱)؛ پایه‌ی دهم (علوم تجربی - ریاضی و فیزیک)» تألیف معصومه شاه‌محمدی اردبیلی (-۱۳۵۴) و منصور مختاری و حسین‌علی کشاورز حاوی یادآوری و مرور مطالب هر فصل در قالب تمرین‌ها و نکات آموزشی؛ تثبیت و تعمیق یادگیری با ساده‌سازی مفاهیم کتاب درسی؛ تناسب حجم تمرین‌ها با زمان تدریس معلم؛ تمرین‌های غنی‌سازی (پیشرفته) برای دانش‌آموزان برتر است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کار و تمرین شیمی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکار و تمرین شیمی ۱ پایه دهم رشته علوم تجربی و ریاضی و فیزیک
موضوعمتوسطه دوم
نویسندهمنصور مختاری، حسینعلی کشاورز، معصومه شاه‌محمدی اردبیلی
انتشاراتنشر گل‌واژه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۱۰/۱۹
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستدهم تجربی نشر گل واژه، دهم ریاضی نشر گل واژه

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
فیزیک ۱ شب امتحان (دهم تجربی)تصویر جلد کتاب فیزیک ۱ شب امتحان (دهم تجربی)
سعید فرهادی جهرودی
ریاضی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)تصویر جلد کتاب ریاضی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
امیر زراندوز
مجموعه کتابای جی بی؛ زبان انگلیسی (۲) پایه یازدهمتصویر جلد کتاب مجموعه کتابای جی بی؛ زبان انگلیسی (۲) پایه یازدهم
حسن بلند
زیست شناسی ۱ شب امتحان (دهم تجربی)تصویر جلد کتاب زیست شناسی ۱ شب امتحان (دهم تجربی)
عباس راستی بروجنی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، جامع نهمتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، جامع نهم
گروه مؤلفان
عربی ۲ شب امتحان (یازدهم)تصویر جلد کتاب عربی ۲ شب امتحان (یازدهم)
بهروز حیدربکی
فارسی ۱ شب امتحان (دهم)تصویر جلد کتاب فارسی ۱ شب امتحان (دهم)
مجتبی احمدوند
عربی ۱ شب امتحان (دهم)تصویر جلد کتاب عربی ۱ شب امتحان (دهم)
علی جعفری ندوشن
شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)تصویر جلد کتاب شیمی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
مهدی براتی
هندسه ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)تصویر جلد کتاب هندسه ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)
حسین هاشمی طاهری
فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)تصویر جلد کتاب فیزیک ۲ شب امتحان (یازدهم ریاضی)
روح الله علی پور
عربی ۷تصویر جلد کتاب عربی ۷
سکینه مرادخانی
زیست شناسی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)تصویر جلد کتاب زیست شناسی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
روزا امیری کچائی
آموزش جامع طراحی سه بعدی با نرم افزار MARVELOUS DESIGNERتصویر جلد کتاب آموزش جامع طراحی سه بعدی با نرم افزار MARVELOUS DESIGNER
نگار کاظمی‌اسفه
آمار و احتمال شب امتحان (یازدهم ریاضی)تصویر جلد کتاب آمار و احتمال شب امتحان (یازدهم ریاضی)
محمدجواد نوری
فیزیک ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)تصویر جلد کتاب فیزیک ۱ شب امتحان (دهم ریاضی)
سعید فرهادی جهرودی
عربی معاصر (۱): خواندن و فهمیدن متون عربیتصویر جلد کتاب عربی معاصر (۱): خواندن و فهمیدن متون عربی
امیر امینی
ریاضی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)تصویر جلد کتاب ریاضی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
امیر زراندوز