معرفی کتاب گل پلاس آموزش پیشرفته آزمون جامع ششم
«گل پلاس؛ آزمون جامع ششم تیزهوشان» تألیف عبدالله ابراهیمی و نعمتالله بوالحسنی و دیگران شامل مرور سریع مطالب در قالب سؤالات کوتاه، بستههای تمرین و آزمون متناسب با نیازهای هر دانشآموز، بیش از ۱۰۰۰ تست از مسابقههای جهانی کانگورو و المپیادهای علمی و آزمونهای تیز است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گل پلاس آموزش پیشرفته آزمون جامع ششم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گل پلاس آموزش پیشرفته آزمون جامع ششم |
| موضوع | دبستان |
| نویسنده | عبدالله ابراهیمی، معصومه صانعی فیجانی، نعمت الله بوالحسنی، فرزاد محمدی، فاطمه محبوبی قاضی محله، نگار شریعت نیا، عباس حق پرست، داوود بوالحسنی |
| انتشارات | نشر گلواژه |
| سال انتشار نسخه فیزیکی | ۱۴۰۲/۰۱/۲۵ |
| فرمت کتاب | |
| حجم فایل کتاب | ۴۹.۵۸ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۳۳۷۳۰۲۰ |
| تعداد صفحهها | ۵۲۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۰۵۰۰۰ تومان |
| برچسب | ششم ابتدایی، مجموعه گل پلاس، مجموعه آزمون جامع |
کتاب خیلی خوبیه ولی سخت نیست. تیزهوشان نیست.
عالی بود من می خواهم سال ۱۴۰۰ برای پایه ی هفتم امتحان تیز هوشان بدهم و این کتاب خیلی کمک کننده هست😊
بد نیست
سلام به همگی بله درسته نه درجد تیزهوشان هست و نه از این سوالات تو مدارس معمولی میاد اما به ورزیده شدن ذهنتون کمک میکنه اشتراک یکساله ی بینهایت بخرین وقتی تخفیف میخوره بعد میتونین کتابایی که مثل این کتاب...بیشتر
اصلا تو تیزهوشان از این نمیاد
گرونه (: