دانلود رایگان کتاب شیعه‌اش باشیم
تصویر جلد کتاب شیعه‌اش باشیم

کتاب شیعه‌اش باشیم

معرفی کتاب شیعه‌اش باشیم

«شیعه‌اش باشیم» ویژه‌نامه‌ی میلاد امام حسن العسکری است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: سال‌ها خود را «شیعه» نامیده‌ام بی‌آنکه «شیعه» باشم. باید خود را محک بزنم، با لحظه‌لحظه‌های امامم، با همه آن‌چه که از من خواسته است. او امام من است و پدر امامم. همان که سال‌ها برای آمدنش دست به آسمان برده‌ام بی‌آنکه بدانم او برای آمدنش «شیعه» می‌خواهد. باید گام‌هایم را با گام‌های مولایم هماهنگ کنم. باید «شیعه‌بودن» خون جاری در تمام لحظه‌هایم شود. باید خود را محک بزنم، با مولایم، با ابا محمد، حسن بن علی العسکری (ع).
S
۱۳۹۶/۱۰/۱۴

کتاب کاربردیه حتماً بخوانید .کوتاه و مفید و مختصر توضیحی در مورد برخورد های روزانه ما با بعضی رخداد و گفتگوها و تطبیق آن با موارد مشابه از زندگانی امامان علیهم السلام.

دلتنگِ ماه
۱۳۹۷/۰۸/۲۵

ای کاش واقعا "شیعه اش باشیم" بسیار مختصر و مفید در شب شهادت حضرت تلنگر به جایی بود، "شیعه خوب می داند هیچ ملجا و پناهی جز امامش ندارد"

میـمْ.سَتّـ'ارے
۱۳۹۶/۱۲/۲۵

کتاب بسیار زیبایی بود از اون دسته از کتاب ها که هر چند وقت یکبار باید از طاقچه😉 بیرون بیاری و دوباره بخونی. متن کتاب بسیار روانه و برا هر شخصی که نخواد شیعه ی شناسنامه ای باشه مناسبه. کتاب با محوریت

- بیشتر
Amir
۱۳۹۷/۱۰/۲۷

تا شیعه شدن راهیست به بلندی بیرون شدن از خود و به کوتاهی اطاعت... راهی که هنوز من نپیموده ام.

Parisa
۱۳۹۸/۰۹/۰۴

عالی بود😍😍😍⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩ کوتاه، جذاب، مفید و بسیار کاربردی... خیلی قشنگ زندگی امام حسن عسکری رو گره زده به اتفاقات روزمره‌مون... حتما حتما بخونید! شاید حتی ۱۵ دقیقه هم وقت نگیره😉 ولی خیلی اثرگذاره💛

زهرا 007
۱۳۹۸/۱۲/۰۸

حیف که کوتاه بود ... کاربردی و جذاب ... سلام بر پدر منجی عالم ⁦♥️⁩

Mohaddese
۱۳۹۸/۰۹/۰۱

کوتاه...قابل تامل فراوان...کاربردی...جذاب پیشنهاد میکنم حتما این کتاب بخونید و باز هم بخونید...

f_altaha
۱۳۹۷/۰۳/۱۱

واقعا کاش شیعه باشیم

سیداحمدرضامیرمحمدطاهری
۱۳۹۶/۱۱/۰۷

عالی

Chopin
۱۳۹۸/۰۸/۲۹

@لویی فردینان سلین ملتی رو که غرق در شرک آشکار است رو نسبت به شرک پنهان هشدار میدی؟

رایگان