معرفی کتاب سرنخ (۶ و آخر)
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سرنخ (۶ و آخر) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | سرنخ (۶ و آخر) |
| قیمت کتاب | ۲۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه کمیک سرنخ، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸ |
آخرش هم خوبه.
سرنخ یکی از جالبترین کمیک هایی که خوندم بود
کتاب عالی هست جنایی،پلیسی، ودر این حال بسیار بحث بر انگیز و زیبا. کمی از اخرش مطمئن نیستم
خیلی عجیب تموم شد 🧐 و خیلی جالب 😲 از اینکه همه راز ها فاش شدن و همه چی تعیین شد خوشم اومد 👍🏻 به کسایی که به کتابای جنایی خیلی علاقه دارن پیشنهاد می کنم 🙂
بی نقص من عاشق
کمیک جذاب و گیرایی بود داستان جالبی هم داشت ولی ده صفحه جلد آخر ارزش داستان رو کم میکنه و مسخره به نظر میاد ولی از جلد اول تا صفحه ۱۷ جلد آخر عالی بود.
آخرش عجیب تموم شد
پایان بندی مسخره
اخرش خیلی بد تموم شد ولی تا صفحه ی پنج تا مونده به اخر خوب بود
برای کسانی که عاشق کمیک هستند این کتاب را بشدت توصیه میکنم
خیلی عالی اما انتظار داشتم یک قاتل باشه ولی عالی 😍
خب میدونید برا سرگرم شدن و خوندن خوب بود ولی بد تموم شد اصلا نفهمیدم چطوری تموم شد توقع داشتم که بیشتر کشش داشت به هر حال ممنون از طاقچه ❤❤❤😊😊😊😊
پایانش کمی شوکه کننده بود توصیه میکنم افراد زیر دوازده سال مطالعه نکنند و از طاقچه درخواست می کنم که رده سنی مربوط به هر کتاب را در جزئیات آن بگه. ممنون 💝
خیلی بدبود و اصلا ارزش خوندن نداشت😓 دوستان تزیزی که دنبال کمیک زیبا و جالب میگردن حتماً کمیک ادلی نورمال را مطالعه کنند
خیلی بی مزه بود آخرش الکی پنج هزار تومن خرج کردم برا این کتابها نخونید خیلی بد👎👎👎