معرفی کتاب سرنخ (۱)
وقتی جنازهی آقای بادی در مهمانی که در خانه خودش برپاست پیدا میشود، همهی مهمانهای حاضر یک مظنون هستند. اما آیا آقای بادی تنها مقتول این مهمانی خواهد بود، و یا این آغازیست بر زنجیرهای از قتلها؟
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سرنخ (۱) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | سرنخ (۱) |
لاکپشتهای نینجا؛ قسمت نوزدهمکوین ایستمن
پیکان سبز، سال اول؛ قسمت پنجماندی دیگل
لاک پشت های نینجا؛ قسمت هجدهمکوین ایستمن

عالی
داستان بسیار جالبی داشت وسوسه کننده برای قسمت بعدی بهتون پیشنهاد میکنم این بخونین
کتاب خوبیه 😘😘😘😘😘
واقعا کتاب فوق العاده ای بود من همه اش رو خریدم واقعا ممنون از نویسنده اش واقعا آگه میخواهید واسه خرید کتابی پول بپردازید این گزینه ی عالییه
واقعن خیلییییییی قشنگه اگه می خواهید برای کتابی پول بدین این عالیههه📚📚📚
میگم اگه شما کتاب ماجراجویانه و ترسناک دوست دارید به درد می خورد اما اگه کاراگاهی دوست ندارید توصیه نمیکنم
کتاب عالی بود مخصوصا جاهایی که باهامون صحبت می کنن و صفحات آخرش من که فکر می کنم خود آقای بادی قاتله. چرا ؟ چون همه چیزو می دونه به ما هیچی نمی گه😅😑😑
عالی
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بووووووووووووددددددددد
خیلی قشنگه ولی کاش بقیه اش هم رایگان بود..
از نظر من کتاب خوبیه و خب ذهن رو درگیر می کنه برای کسایی ک موضوع جنایی و پیچیده دوس دارن خیلی خوبه
خوبه من که لذت بردم
خیلی قشنگ و هیجانیه
جالب بود ...منو یاد کتاب"و سپس هیچکس باقی نماند"انداخت. با توجه به سرنخ آخرش من حدس میزنم خود میزبان این بازی رو راه انداخته و قتل ساختگی بوده
عالی بود ولی ذهنمو مشغول کرده