معرفی و دانلود کتاب تقدیر زندگی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تقدیر زندگی

کتاب تقدیر زندگی

۴.۶ امتیاز(از ۵ رأی)

معرفی کتاب تقدیر زندگی

کتاب تقدیر زندگی نوشته رویا یاقوتی، روایتی بلند از زندگی زنی به نام سمیرا است که در دل روستا، عشق، فقر، خیانت، مرگ و مادرانگی را تجربه می‌کند و از کودکی تا بزرگسالی‌اش سال‌های پرحادثه‌ای را پشت سر می‌گذارد. در این مسیر، گذشته‌ی پدر و مادر سمیرا، عشق نافرجام راضیه و رشید، کینه‌ی قدیمی رضاخان و قدرت و سرنوشت فرهاد و حسین به‌تدریج آشکار می‌شود. این داستان توسط نشر متخصصان منتشر شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب تقدیر زندگی

کتاب تقدیر زندگی اثر رویا یاقوتی داستان زندگی سمیرا را از کودکی تا میانسالی دنبال می‌کند؛ دختری روستایی که در همان روز تولدش مادرش را از دست می‌دهد و زیر سایه‌ی پدری غمگین و کم‌حرف بزرگ می‌شود. در فصل‌های آغازین، فضای دهکده‌ی سرسبز، رودخانه، باغ سیب و دوستی با زینب، بستر آشنایی سمیرا و فرهاد را می‌سازد و نخستین جرقه‌های عشق در کنار رودخانه شکل می‌گیرد. اما گذشته‌ی پدر سمیرا، رضاخان و کینه‌ی قدیمی او از رشیدخان، پدر فرهاد، خیلی زود این عشق را به بن‌بست می‌کشاند.

در ادامه‌ی کتاب تقدیر زندگی، رویا یاقوتی با رفت‌وبرگشت میان گذشته و حال، رازهای پنهان خانواده‌ها را رو می‌کند: عشق قدیمی راضیه و رشید، ازدواج اجباری راضیه با رضاخان، تبعید رشید به شهر، خیانت قدرت به برادرش، ورشکستگی رضاخان و مهاجرت او به روستای مادری. این لایه‌های پنهان، نشان می‌دهد چگونه تصمیم‌های نسل قبل، سرنوشت نسل بعد را شکل می‌دهد.

کتاب تقدیر زندگی در ۱۶ فصل، از عشق و انتقام تا بخشش و ایستادگی را در بستری روستایی و خانوادگی به تصویر کشیده و بر این ایده تأکید کرده که خوب‌ماندن انتخابی دشوار است و گاهی گذشتن از عشق یا حتی از خود، عمیق‌ترین شکل دوست‌داشتن است.

خلاصه داستان تقدیر زندگی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

تقدیر زندگی روایت زنی است که از دل رنج، معنای عشق، سرنوشت و مسئولیت را کشف می‌کند. سمیرا در روستایی کوچک بدون مادر بزرگ می‌شود و در کنار رودخانه عاشق فرهاد می‌شود؛ عشقی که زیر سایه‌ی دشمنی قدیمی دو خانواده قرار دارد. گذشته‌ی پدرش رضاخان و عشق نافرجام مادرش راضیه به رشید، ریشه‌ی این دشمنی را شکل داده است.

با ورود حسین، پسر قدرت، به داستان، سمیرا میان عشق و ازدواج اجباری گرفتار می‌شود. فرار او با فرهاد در شب عروسی، مرگ حسین و کشته‌شدن رضاخان، سرنوشت همه را عوض می‌کند. سمیرا و فرهاد سرانجام به هم می‌رسند و صاحب سه فرزند می‌شوند، اما تصادف مشکوک فرهاد و مادرش، توطئه‌ی قدرت و خلیل و تهدید جان سمیرا و بچه‌ها، او را به فرار شبانه و انتخابی بسیار تلخ میان فرزندانش می‌کشاند.

چرا باید کتاب تقدیر زندگی را بخوانیم؟

این کتاب با تمرکز بر سرنوشت چند نسل، نشان می‌دهد چگونه عشق، کینه، خیانت و بخشش در هم تنیده می‌شوند و زندگی آدم‌ها را شکل می‌دهند. خواننده در تقدیر زندگی با موقعیت‌هایی روبه‌رو می‌شود که در آن‌ها باید میان عشق، آبرو، امنیت و وجدان انتخاب کند و همین، فرصت همذات‌پنداری و تأمل درباره‌ی مفهوم تقدیر و مسئولیت شخصی را فراهم می‌کند.

خواندن کتاب تقدیر زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب تقدیر زندگی به علاقه‌مندان داستان‌های خانوادگی و عاطفی، کسانی که به روایت‌های روستایی و چندنسلی علاقه دارند و افرادی که درگیر پرسش‌هایی درباره‌ی سرنوشت، انتخاب، وفاداری و بخشش هستند، پیشنهاد می‌شود.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تقدیر زندگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتقدیر زندگی
موضوعداستان ایرانی
نویسندهرویا یاقوتی یاغبستلوجان احمدلو
انتشاراتانتشارات متخصصان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۰/۰۱
فرمت کتابPDF

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۹

کتاب خیلی خوبیه واسه همه توصیه میکنم بخونن درس زندگی رو می آموزه باعث میشه از زندگی خیلی چیزا یاد بگیریم

کاربر
۱۴۰۵/۰۱/۲۹

کتاب خیلی خوبیه من خوندم خیلی عالیه واقعن بی‌نظیره 👌🏼هر چی بگم ازش کمه توصیه میکنم برین بخونین

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۱۲

خیلی عالی بود و مطلبی که مهمه اینکه زندگی آسون نیست سختی داره پستی بلندی داره صبرو سرسختی میخواد