معرفی و دانلود کتاب جنگ‌های بزرگ تاریخ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب جنگ‌های بزرگ تاریخ

کتاب جنگ‌های بزرگ تاریخ

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب جنگ‌های بزرگ تاریخ

«جنگ‌های بزرگ تاریخ» از مجموعه دانستنی‌های نوجوانان، کتابی نوشته آتوسا فرش‌باف ابریشمی است. در این اثر درباره ده جنگ مهم تاریخی از جمله حمله چنگیز به ایران می‌خوانید. درباره جنگ‌های صلیبی در این کتاب آمده‌است: جنگهای صلیبی در زندگی ما شرقیان اهمیت فوق العاده داشته‌است زیرا اگر چه این جنگ به‌نام دفاع از مسیحیت و نجات بیت المقدس از چنگال مسلمانان علم شد ولی در واقع به منظور فتح و تصرف خاور زمین بود و سرانجام هم مسیحیان به آرزوی خود رسیدند و پس از هشت جنگ، بر شرقیان غلبه کردند و از آن زمان تاکنون تسلط خود را بر شرق حفظ کرده‌اند. اروپائیان نه تنها از طریق این جنگها بر شرق تسلط یافتند بلکه از طریق همین جنگها بود که به تمدنهای مشرق زمین آشنائی پیدا کرده و از ظلمات قرون وسطی بدرآمدند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جنگ‌های بزرگ تاریخ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجنگ‌های بزرگ تاریخ
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهآتوسا فرش‌باف‌ابریشمی
انتشاراتانتشارات آواژه ابریشمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.