کتاب تفریح پول ساز
خواندن نظراتمعرفی کتاب تفریح پول ساز
«تفریح پولساز (راه و روش کسب درآمد آسان از اینترنت)» از مجموعه زندگی وکسب وکار موفق برای همه، نوشته آلن بکتولد است. این مجموعه قصد دارد با ترجمه یا تالیف کتب کاربردی و متناسب با فرهنگ و اقتصاد روز به زبان ساده و برای عموم مردم، راه رسیدن به موفقیت در زندگی فردی و خانوادگی و اجتماعی را در کنار شیوههای راهاندازی و مدیریت کسبوکارهای موفق نهادینه کرده و فرهنگ جدیدی در کشور ایجاد کند.
با گسترش استفاده از اینترنت، البته، سوءاستفادهکنندگان زیادی از این شرایط با وعدههای آنچنانی در فضای کسبوکار ایران به وجود آمده که با دریافت مبالغ سنگین، شما را با کلمات اغواکننده فریب میدهند و میخواهند که مثلاً روش کسب درآمد از اینترنت را به شما یاد بدهند و ... و اغلب این افراد خود هیچ کسبوکار خاصی ندارند و صرفاً از صداقت برخی مردم خوب ما سوءاستفاده میکنند.
این کتاب پاسخی است برای جلوگیری از این سوءاستفادهی افراد فریبکار. کل آن چیزی که با اسامی فریبنده چون راز ....، درآمد ...، کار اینترنتی و ... تبلیغ میشود را در این کتاب خوب و کامل، ساده و خودمانی یاد میگیرید.
طرز فکر میلیونری
تسلط بر احساساتتیبو موریس
۱۲ قانون زندگیجردن پترسون
تسلط بر احساساتتیبو موریس
هنر درخواست کردنلورا فردریکز
نمونه کتاب رو خوندم و لی بیشتر توی بخش نمونه داستان تعریف کرده بود و برای من مطلب جدیدی نداشت.مثلا گفته بود یه ناشر درآمد بیشتری از نویسنده داره یه چیز بدیهی. توی بخش نمونه که سعی در اثبات درستی
سلام من تا حالا نصف کتاب را خوندم. تقریبا میتونم اعتراف کنم که از صحبت های نویسنده سر در نیاوردم. ترجمه کتاب متاسفاته اصلا خوب نیست.