کتاب گنجینه های درون
چیزهایی که ۹۷٪ آدما نمیدونن
معرفی کتاب گنجینه های درون
کتاب گنجینههای درون نوشتهی ندا محمدی الیاسیان اثری است که نشر ادب امروز آن را منتشر کرده است. نویسنده در این کتاب از تجربههای شخصی خود در عبور از روزهای سخت، ناامیدی، فقر، آشفتگی روحی و رسیدن به آرامش، ایمان و احساس توانمندی سخن گفته است. محور اصلی کتاب، آشنایی با قدرت درون، ذهن ناخودآگاه، قوانین جهانهستی و نقش افکار و احساسات در ساختن سرنوشت است. متن کتاب همراه با تمرینهای متعدد، جملات تأکیدی، مثالها و روایتهایی از زندگی روزمره پیش میرود تا خواننده را قدمبهقدم با مفهوم گنج درونی، ندای درون و هوش بیکران الهی آشنا کند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گنجینه های درون
کتاب گنجینههای درون سفری درونی را روایت میکند که ندا محمدی الیاسیان از دل تجربههای شخصی، شکستها، ناامیدیها و جستوجوی خوشبختی آغاز کرده است. نویسنده در مقدمه توضیح داده است که چگونه شبی در تنهایی از خود پرسیده سهمش از زندگی چیست و همین سؤال او را به مطالعه کتابها، دورهها، سخنرانیها و جستوجوی «راز خوشبختی» کشانده است. کتاب گنجینههای درون بر این ایده استوار است که انسان فقط جسم نیست و روح الهی در او دمیده شده و همین روح، گنج واقعی و منبع معجزه است. در کتاب گنجینههای درون ساختار مطالب بر پایه فصلها و بخشهای متعدد شکل گرفته است؛ از جمله: ندای درون، گنج معجزه درون، درون پر از معجزه، راهنمای درونی، قدرت ذهن، آیا این آدمها مهره مار دارند؟، آیا خدا مسئول بدبختی ماست؟، سرنوشت خودتان را از سر بنویسید، آیا من زندگیام را خودم میسازم؟، انسان چگونه چیزی را خلق میکند؟، تمرین دفتر جذب، با ترس خود چه کنم؟، اهرم رنج و لذت، خودتان را دوست داشته باشید، قدرت باورهای شما، ناخودآگاه به کجا وصل است؟، چگونه خودمان را به هوش بیکران متصل کنیم؟، چگونه تصویر ذهنی خودمان را عوض کنیم؟، چرا کلام تا این اندازه قدرت دارد؟، چرا باید به زبان احساسات گوش بدهم؟، چه زمانی خواستهام محقق میشود؟، احساس تنفر، نشانههای خداوند، هدف و… . کتاب گنجینههای درون در هر فصل، مفهومی مثل قانون جذب، نقش افکار، احساسات، باورها، شکرگزاری، بخشش، عشق به خود، تمرکز، هدفگذاری و ارتباط با خدا را توضیح داده است و در کنار آن تمرینهایی مانند نوشتن دفتر جذب، جملات تأکیدی، جدول اهرم رنج و لذت، تمرینهای تجسم، مدیتیشن تنفسی و نوشتن نامه عاشقانه به خود قرار داده است تا خواننده فقط خوانندهی منفعل نباشد و در فرایند تغییر درونی مشارکت کند.
خلاصه کتاب گنجینه های درون
کتاب گنجینههای درون بر این باور استوار است که خوشبختی، ثروت، آرامش و تغییر واقعی از درون انسان آغاز میشود نه از شانس، قرعهکشی یا کمک بیرونی. نویسنده توضیح داده است که انسان یک روح الهی است که در جسم قرار گرفته و ذهن، بهویژه ذهن ناخودآگاه، نقش اصلی را در ساختن تجربههای زندگی دارد. افکار و احساسات، انرژی و ارتعاش تولید میکنند و جهانهستی مطابق همان ارتعاش پاسخ میدهد. در ادامه، کتاب به موضوعاتی مانند قانون جذب، نقش باورها، تفاوت فکر مثبت و خوشخیالی، قدرت کلام، زبان احساسات، ترس، تنفر، شکرگزاری، بخشش، عشق به خود و هدفگذاری میپردازد. نویسنده با مثالها و تمرینهای گامبهگام نشان داده است که چگونه میتوان افکار منفی، باورهای محدودکننده و عادتهای قدیمی را شناسایی کرد و بهتدریج با جملات تأکیدی، تمرکز، تجسم و اتصال آگاهانه به «هوش بیکران الهی» آنها را تغییر داد و سرنوشت را «از سر» نوشت.
چرا باید کتاب گنجینه های درون را بخوانیم؟
این کتاب بهجای تکیه بر نظریههای پیچیده، از دل تجربههای زیسته نویسنده درباره ناامیدی، فقر، آشفتگی ذهنی و تغییر تدریجی سخن گفته است. خواننده در گنجینههای درون با مفاهیمی مثل ندای درون، ذهن ناخودآگاه، قانون جذب، نقش احساسات و قدرت کلام آشنا میشود و همزمان تمرینهای مشخصی برای شکرگزاری، تجسم، هدفگذاری، عشق به خود و تغییر باورها در اختیار دارد تا بتواند آن مفاهیم را در زندگی روزمره امتحان کند.
خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که احساس سردرگمی، ناامیدی، بیهدفی یا تکرار مشکلات مشابه در روابط، کار، پول و حال روحی دارند. همچنین به علاقهمندان مباحث رشد فردی، قانون جذب، ذهن ناخودآگاه، جملات تأکیدی، شکرگزاری و کسانی که میخواهند نگاه خود را به خدا، سرنوشت و تواناییهای درونی بازنگری کنند پیشنهاد میشود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گنجینه های درون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | گنجینه های درون |
| عنوان دیگر: | چیزهایی که ۹۷٪ آدما نمیدونن |