کتاب مسائل حقوقی در سازمان
خواندن نظراتمعرفی کتاب مسائل حقوقی در سازمان
«مسائل حقوقی در سازمان» کتابی به قلم محسن منطقی (-۱۳۴۳) است که برای دوره کارشناسی و کارشناسیارشد رشته مدیریت تهیه و تدوین شدهاست. مطالب این کتاب به چهار دسته اساسی تقسیم میشود:
علم حقوق و حقوق اداری: این بخش علاوه بر پرداختن به برخی مطالب بنیادی علم حقوق در قالب نظامات و منابع حقوقی (به صورت مختصر) برحقوق اداری تمرکز نموده است. در این بخش با شناساندن اقسام مقررات دولتی به مفاهیم شغل، استخدام و تخلفات اداری نیز پرداخته شده است.
سازماندهی و ساختار: بررسی ساختارهای سازمانی و ویژگیهای آن از مباحث اساسی در این بخش است. شیوهها و مبانی طراحی سازمانی و سازمانهای مجازی نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
حقوق کار: این بخش به نظریههای روابط کار پرداخته است و با بررسی حقوق کار و تمرکز بر مباحث آن اطلاعاتی را برای به کارگیری نیرو از جنبه حقوقی در اختیار مدیران قرار داده است. در این بخش به مفهوم مزد و عوامل شکلدهنده آن نیز پرداخته شده است.
مکاتبات اداری: این بخش به موضوع ارتباطات و شیوه نامهنگاری اختصاص یافته است. مدیران در این بخش با اصطلاحات متداول در مکاتبات اداری آشنا شده و چارچوب تنظیم صورتجلسه و تدوین اساسنامه را میآموزند. همچنین شیوه تدوین قرارداد با همکاران نیز برای مدیران مورد بحث قرار میگیرد.
تفسیر سوره مدثر
بازگشتبیانکا اسکاردونی
قدرت های جهان مطبوعاتمارتین واکر
پیاده روی با افلاطونگری هیدن
اژدهاگاوین بنتاک
المختصر من دروس تمهیدیه فی الفقه الاستدلالی علی مذهب اهل البیت (ع)
باقر ایروانی
الکتاب الدراسی مفردات القرآنسیدمحمد طباطبایی