کتاب من از من، تو از من مهدی روشن ضمیرطبری + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات مشق
امتیاز
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب من از من، تو از من

کتاب من از من، تو از من نوشته‌ی مهدی روشن ضمیرطبری مجموعه‌ای از شعرهای معاصر فارسی است که انتشارات مشق آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب شعر آزاد و سپید، تجربه‌های زیسته، دغدغه‌ها و احساسات شاعر را در بستر زندگی روزمره و روابط انسانی به تصویر کشیده است. شاعر با زبانی ساده و بی‌پیرایه، اما سرشار از تصویر و عاطفه، به موضوعاتی چون عشق، دلتنگی، مادر، فصل‌ها، خاطره و جست‌وجوی معنا در جهان می‌پردازد. فضای اشعار، گاه عاشقانه و گاه تأمل‌برانگیز است و در بسیاری از قطعه‌ها، ردپای طبیعت و عناصر زیستی دیده می‌شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من از من، تو از من

من از من، تو از من مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و بلند است که مهدی روشن ضمیرطبری در آن به روایت احساسات و تجربه‌های شخصی خود پرداخته است. این کتاب در ژانر شعر معاصر فارسی قرار می‌گیرد و با نگاهی انسانی و شاعرانه، به دغدغه‌های فردی و جمعی می‌پردازد. ساختار کتاب مبتنی بر قطعه‌های مستقل است که هرکدام دنیایی از تصویر و معنا را در خود جای داده‌اند. شاعر در این مجموعه، با بهره‌گیری از عناصر طبیعت، فصل‌ها، اشیا و روابط انسانی، تلاش کرده است تا لحظه‌های ناب زندگی را ثبت کند و از خلال آن‌ها، به پرسش‌های بنیادین درباره هویت، عشق، مرگ و امید پاسخ دهد. اشعار کتاب، گاه به شکل گفت‌وگو با عزیزان، مادر، فرزند یا معشوق شکل گرفته‌اند و گاه تأملی درونی بر خود و جهان پیرامون هستند. لحن شاعر در بیشتر قطعه‌ها صمیمی و بی‌واسطه است و از پیچیدگی‌های زبانی پرهیز شده تا مخاطب به‌راحتی با مضمون شعرها ارتباط برقرار کند.

چرا باید کتاب من از من، تو از من را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی صادقانه و بی‌واسطه، تجربه‌های انسانی را در قالب شعر بیان کرده است. ویژگی شاخص آن، نزدیکی به زندگی روزمره و لمس احساسات ملموس است؛ از دلتنگی‌های عاشقانه تا تأملات فلسفی درباره بودن و گذر زمان. شاعر با استفاده از تصاویر ساده اما تأثیرگذار، فضایی خلق کرده که خواننده می‌تواند خود را در آن بیابد یا با آن همدلی کند. همچنین، حضور پررنگ طبیعت و فصل‌ها در اشعار، به کتاب رنگ و بویی تازه داده است. این مجموعه برای کسانی که به دنبال شعرهایی با زبان امروزی و دغدغه‌های انسانی هستند، می‌تواند تجربه‌ای متفاوت و دلنشین باشد.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌های عاطفی و انسانی دارند، دوستداران شعرهای عاشقانه و تأملی و افرادی که به دنبال بیان احساسات روزمره در قالب شعر هستند، پیشنهاد می‌شود.