معرفی و دانلود کتاب والیبال pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب والیبال

کتاب والیبال

۴.۸ امتیاز(از ۱۹ رأی)

معرفی کتاب والیبال

«والیبال؛ ویژه‌ی مربیان و دانش‌آموزان»‌ نوشته‌ی امید یعقوب‌پور و کاظم دانش ثانی یکی از مجلد‌های مجموعه‌ی آموزشی ورزشی است که جهت کشف استعدادهای ورزشی آینده‌سازان ایران و برای تعلیم مربیان و دانش‌آموزان تألیف شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب والیبال و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابوالیبال

۱۳۹۹/۰۷/۱۳

خیلی خوب بود برای والیبالیست ها حتما جالب هست من که دوست داشتم

لـیلـا
۱۳۹۹/۰۵/۰۷

منکه خودم والیبال آموز هستم این کتاب عالی است به تمامی کسانی که عاشق والیبال هستند توصیه میکنم🏐❤🏐

sarina
۱۴۰۰/۰۶/۲۶

کتاب واقعا خوبی است با خیلی چیزا آشنا میشی

Mehdi Afrooz
۱۴۰۰/۰۴/۲۷

خیلی کاربردی و به درد بخور توصیه میکنم شما دوست عزیز حتما این کتاب رو مطالعه فرمایید (قیمتش هم بسیار مناسبه)

❤AYNAZ AMINI❤
۱۴۰۰/۰۱/۰۱

این کتاب به والیبال دوستان کمک می‌کند تا اطلاعات خود را در رابطه با والیبال بالا ببرند. من این کتاب را به همه ی کسانی که می خواند والیبالیست شوند توصیه می‌کنم

۱۴۰۲/۰۹/۰۳

بیشتر برای تازه وارد ها خوبه

۱۴۰۱/۰۵/۱۱

بنظرم کتاب خیلی خوبیه چون نکات رو مو به مو توضیح داد

۱۴۰۵/۰۱/۲۵

کاظمی نیست در بهترین ایران

۱۴۰۱/۰۱/۰۲

کتاب درباره والیبال و قوانینشه که عک های خیلی باحالی داره که توپ های بروز والیباله و از خوندنش خسته نمیشی ولی اگه والیبال دوست باشی