کتاب ماجرای بیست عربی ۳ (پایه دوازدهم) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجرای بیست عربی ۳ (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست عربی ۳ (پایه دوازدهم)

معرفی کتاب ماجرای بیست عربی ۳ (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست عربی ۳ (پایه دوازدهم) نوشته‌ی سید محمدعلی جنانی و گودرز سروی، اثری آموزشی برای دانش‌آموزان رشته‌های ریاضی و تجربی است که نشر خیلی سبز آن را منتشر کرده است. این کتاب با هدف آموزش مفاهیم و قواعد زبان عربی، به‌ویژه برای آمادگی در امتحانات نهایی و آزمون‌های پایان‌ترم، طراحی شده است. ساختار کتاب شامل درس‌نامه‌های مفصل، تمرین‌ها، ترجمه‌ی متون، واژگان، نمونه‌سؤالات امتحانی و آزمون‌های شبیه‌سازی‌شده است. مولفان تلاش کرده‌اند با ارائه‌ی توضیحات ساده و مثال‌های متنوع، یادگیری عربی را برای دانش‌آموزان جذاب‌تر و کاربردی‌تر کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ماجرای بیست عربی ۳ (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست عربی ۳ به قلم سید محمدعلی جنانی و گودرز سروی، اثری جامع برای آموزش زبان عربی در پایه دوازدهم است. این کتاب با توجه به تغییرات ساختاری امتحانات نهایی و حذف کنکور عمومی، رویکردی تازه در آموزش عربی ارائه داده است. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که دانش‌آموزان را از حفظ صرف به سمت درک مفهومی و کاربردی زبان عربی سوق دهد. بخش‌های مختلف کتاب شامل درس‌نامه‌های قواعد، واژگان، ترجمه‌ی متون، تمرین‌های تشریحی، نمونه‌سؤالات امتحانی و آزمون‌های پایان‌ترم است. هر بخش با هدف تقویت مهارت‌های ترجمه، درک مطلب و تسلط بر قواعد عربی تدوین شده و با مثال‌های متنوع و توضیحات گام‌به‌گام، دانش‌آموز را برای مواجهه با سؤالات مفهومی و استاندارد آماده می‌کند. علاوه‌بر این، ضمیمه‌هایی مانند فرهنگ واژگان و چکیده‌ی قواعد سال‌های قبل نیز در کتاب گنجانده شده تا مرور و یادگیری را آسان‌تر کند.

خلاصه کتاب ماجرای بیست عربی ۳ (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست عربی ۳ با هدف آموزش عمیق و مفهومی زبان عربی، محتوای خود را در چند بخش اصلی ارائه کرده است. ابتدا قواعد هر درس به‌صورت کامل و با زبانی ساده توضیح داده شده و نکات مهم هر بخش به‌وضوح بیان شده است. پس از آن، تمرین‌هایی با عنوان «حالا تو بگو» و سؤالات کتاب درسی با پاسخ‌های تشریحی آمده تا دانش‌آموز بتواند آموخته‌های خود را محک بزند و اشکالاتش را رفع کند. در بخش واژگان، کلمات هر درس به تفکیک فعل، اسم و حرف آورده شده و مترادف‌ها، متضادها و جمع‌های مکسر نیز معرفی شده‌اند. ترجمه‌ی تحت‌اللفظی و روان متون درسی، همراه با نکات مهم در حاشیه صفحات، به فهم بهتر مطالب کمک می‌کند. بخش تمرین‌ها، تمامی تمرین‌های کتاب درسی را با ترجمه و پاسخ تشریحی پوشش داده و دانش‌آموز را به حل مستقل تمرین‌ها تشویق می‌کند. در بخش سؤالات امتحانی، انواع سؤالات ترجمه‌محور، قاعده‌محور و درک مطلب ارائه شده و سطح‌بندی سؤالات با آیکون‌های مخصوص مشخص شده است. آزمون‌های پایان‌ترم و نهایی، با بارم‌بندی و تیپ سؤالات مطابق با آخرین تغییرات، دانش‌آموز را برای امتحانات واقعی آماده می‌کند. ضمیمه‌ی کتاب شامل فرهنگ جامع واژگان، چکیده‌ی قواعد سه سال و نکات مهم ترجمه است که مرور سریع و جمع‌بندی را ممکن می‌سازد.

چرا باید کتاب ماجرای بیست عربی ۳ (پایه دوازدهم) را بخوانیم؟

کتاب ماجرای بیست عربی ۳ با رویکردی کاربردی و تمرکز بر آموزش مفهومی، به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا علاوه‌بر حفظ قواعد و واژگان، مهارت ترجمه و درک مطلب را نیز تقویت کنند. ساختار مرحله‌به‌مرحله‌ی کتاب، از توضیح قواعد تا تمرین و آزمون، امکان یادگیری تدریجی و رفع اشکال را فراهم کرده است. نمونه‌سؤالات متنوع و آزمون‌های شبیه‌سازی‌شده، دانش‌آموز را با سبک جدید سؤالات امتحانی آشنا می‌کند و استرس امتحان را کاهش می‌دهد. ضمیمه‌های کاربردی مانند فرهنگ واژگان و چکیده‌ی قواعد، مرور و جمع‌بندی را آسان‌تر می‌کند و باعث می‌شود دانش‌آموزان در زمان کم، بیشترین بهره را از مطالب ببرند.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه دوازدهم رشته‌های ریاضی و تجربی که قصد دارند در امتحانات نهایی عربی موفق شوند، پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی که به‌دنبال یادگیری مفهومی قواعد و تقویت مهارت ترجمه و درک مطلب عربی هستند، توصیه می‌شود.

مجموعه کتابای جی‌بی؛ دین و زندگی (۱) پایه دهم
محمد رضایی بقاء
مجموعه کتابای فصل آزمون - ریاضیات تجربی جامع
رسول محسنی‌منش
ماجرای بیست فیزیک ۱ تجربی (پایه دهم)
مهدی هاشمی
ماجرای بیست شیمی ۱ (پایه دهم)
عباس سرمایه
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، تاریخ معاصر (یازدهم)
زهرا نعمتی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، روانشناسی (یازدهم)
نرگس نظرپور
قورباغه ای که باد کرد
علی محمدپور
قصه ماهتاب من
مهین احمدی محمدآبادی
پرسش های چهارگزینه ای ریاضی ۲ رشته تجربی (پایه یازدهم)
رسول محسنی منش
ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم)
مهدی هاشمی
ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم)
محمد کشوری
ماجرای بیست فیزیک ۱ ریاضی (پایه دهم)
مهدی هاشمی
جغرافیای ایران شب امتحان (دهم)
مهدی کاردان
عربی ۲ شب امتحان (یازدهم)
بهروز حیدربکی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی ۲ (پایه یازدهم)
مجتبی احمدوند
پرسش های چهارگزینه ای ریاضی ۱ (پایه دهم)
رسول محسنی منش
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، عربی زبان قرآن ۱ (دهم)
سیدمحمدعلی جنانی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۲ (یازدهم)
مسعود مؤدب
بانک نهایی؛ امتحانات انگلیسی ۳ با ۲۰ تمام میشه پایه دوازدهم
حمید خزایی
ریاضی ۱ شب امتحان (دهم ریاضی و تجربی)
امیر زراندوز