کتاب ریحانه من هما پیشکار اکبری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ریحانه من

کتاب ریحانه من

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب ریحانه من

کتاب ریحانه من نوشته‌ی هما پیشکار اکبری اثری کوتاه و صمیمی در قالب دلنوشته‌های مادرانه و پدرانه است که با نگاهی عاطفی و شخصی به تجربه‌ی مادری و پدری می‌پردازد. این کتاب مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی و خاطرات کوتاه است که نویسنده با الهام از تولد و رشد دخترش، ریحانه، آن‌ها را به رشته‌ی تحریر درآورده است. فضای کتاب سرشار از احساسات ناب، دعاها، آرزوها و توصیه‌هایی است که والدین برای فرزند خود دارند و در عین حال، بازتابی از دغدغه‌ها و امیدهای نسل امروز نسبت به تربیت و آینده‌ی فرزندان است. انتشارات حکمت سبز آن را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ریحانه من

ریحانه من اثری است که در قالب دلنوشته‌های ادبی و خاطرات خانوادگی، تجربه‌ی مادر شدن و پدر بودن را روایت می‌کند. هما پیشکار اکبری با زبانی ساده و بی‌پیرایه، احساسات عمیق خود را نسبت به دخترش ریحانه بیان کرده است. کتاب ساختاری قطعه‌قطعه دارد و هر بخش آن به یکی از لحظات یا خاطرات مهم زندگی ریحانه اختصاص یافته است؛ از لحظه‌ی تولد و اولین کلمات تا دغدغه‌های تربیتی و آرزوهای والدین برای آینده‌ی فرزندشان. در کنار دلنوشته‌های مادرانه، بخش‌هایی نیز به قلم پدر آمده که نگاه مردانه و متفاوتی به تجربه‌ی پدر بودن و شکرگزاری از نعمت فرزند دارد. این کتاب بیشتر به عنوان یادگاری عاطفی و خانوادگی نوشته شده و در آن، ارزش‌های اخلاقی، دینی و فرهنگی خانواده ایرانی به‌وضوح دیده می‌شود. نویسنده تلاش کرده است تا با بیان خاطرات و توصیه‌ها، پلی میان نسل‌ها ایجاد کند و ارزش‌های مورد نظر خود را به نسل بعد منتقل کند.

خلاصه داستان ریحانه من

ریحانه من کتابی غیرداستانی است و به همین دلیل این بخش خالی می‌ماند.

چرا باید کتاب ریحانه من را بخوانیم؟

این کتاب با نگاهی صمیمی و بی‌واسطه، تجربه‌ی والدین را از تولد و رشد فرزندشان به تصویر کشیده است. ویژگی شاخص ریحانه من، صداقت و سادگی در بیان احساسات و دغدغه‌های والدین است؛ از شوق اولین دیدار تا نگرانی‌های تربیتی و آرزوهای آینده. خواننده با مطالعه‌ی این اثر، با دنیای عاطفی یک مادر و پدر ایرانی آشنا می‌شود و می‌تواند با لحظات ناب و گاه دشوار والدگری همذات‌پنداری کند. همچنین، توصیه‌ها و پندهای اخلاقی و دینی که در قالب دلنوشته‌ها آمده‌اند، می‌توانند برای والدین جوان یا کسانی که در آستانه‌ی تجربه‌ی والدگری هستند، الهام‌بخش و راهگشا باشند. این کتاب فرصتی است برای مرور ارزش‌های خانوادگی و بازاندیشی در نقش والدین در تربیت نسل آینده.

خواندن این کتاب به والدینی که به دنبال تجربه‌های عاطفی و تربیتی در مسیر فرزندپروری هستند، پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که به دلنوشته‌های خانوادگی و قطعه‌های ادبی با محوریت روابط والد و فرزند علاقه دارند، مناسب است. دانشجویان و علاقه‌مندان به مطالعات خانواده و تربیت نیز می‌توانند از فضای صمیمی و آموزه‌های این کتاب بهره‌مند شوند.