کتاب اولین کتاب بازی من (جلد اول، سرگرمی گروهی) مودیت موهینی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب اولین کتاب بازی من (جلد اول، سرگرمی گروهی)

کتاب اولین کتاب بازی من (جلد اول، سرگرمی گروهی)

معرفی کتاب اولین کتاب بازی من (جلد اول، سرگرمی گروهی)

کتاب اولین کتاب بازی من (جلد اول، سرگرمی گروهی) نوشته‌ی مودیت موهینی و ترجمه‌ی طاهره شاه‌محمدی، اثری آموزشی و سرگرم‌کننده برای کودکان است که توسط موسسه نشر و تحقیقات ذکر منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از بازی‌های گروهی و رومیزی را در قالب راهنمایی ساده و قابل اجرا برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی گردآوری کرده است. هدف اصلی این مجموعه، ترکیب یادگیری با سرگرمی و تقویت مهارت‌های اجتماعی، ریاضی و علمی کودکان از طریق بازی‌های متنوع است. هر بازی با دستورالعمل‌های گام‌به‌گام، وسایل مورد نیاز و قوانین مشخص ارائه شده تا کودکان بتوانند به‌راحتی آن‌ها را با دوستان یا خانواده اجرا کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اولین کتاب بازی من (جلد اول، سرگرمی گروهی)

اولین کتاب بازی من (جلد اول، سرگرمی گروهی) اثری از مودیت موهینی است که با ترجمه‌ی طاهره شاه‌محمدی به فارسی درآمده است. این کتاب در دسته‌ی کتاب‌های آموزشی و سرگرمی برای کودکان قرار می‌گیرد و تمرکز آن بر بازی‌های گروهی و رومیزی است که به‌صورت عملی و تعاملی طراحی شده‌اند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش به معرفی یک بازی اختصاص یافته و دستورالعمل‌ها، وسایل مورد نیاز و قوانین هر بازی به‌روشنی توضیح داده شده است. بازی‌ها شامل مسابقه‌ی جنگل، اردک‌های بازیگوش، ماهی کوچولوها، گردش در فروشگاه، شکار استخوان، تندتر بال بزن، دایناسورهای کوچولو و دوز هستند. هر بازی با هدف تقویت مهارت‌هایی مانند شمارش، حل مسئله، همکاری گروهی و توجه به محیط اطراف طراحی شده است. کتاب با تصاویر رنگی و جذاب، کودکان را به مشارکت فعال در بازی‌ها تشویق می‌کند و فضایی شاد و آموزنده برای یادگیری فراهم می‌آورد.

خلاصه کتاب اولین کتاب بازی من (جلد اول، سرگرمی گروهی)

این کتاب غیرداستانی است و بخش خلاصه داستان ندارد.

چرا باید کتاب اولین کتاب بازی من (جلد اول، سرگرمی گروهی) را بخوانیم؟

اولین کتاب بازی من (جلد اول، سرگرمی گروهی) ویژگی‌هایی دارد که آن را از سایر کتاب‌های سرگرمی کودک متمایز می‌کند. این کتاب نه‌تنها مجموعه‌ای از بازی‌های متنوع و قابل اجرا را ارائه داده، بلکه هر بازی را با هدف آموزشی خاصی طراحی کرده است. کودکان با انجام این بازی‌ها، مهارت‌هایی مانند شمارش، تصمیم‌گیری، همکاری و توجه به جزئیات را تمرین می‌کنند. همچنین، بازی‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که نیاز به وسایل ساده و در دسترس دارند و اجرای آن‌ها در جمع‌های خانوادگی یا دوستانه به‌راحتی امکان‌پذیر است. این کتاب به‌ویژه برای تقویت روحیه‌ی کار گروهی و افزایش تعامل اجتماعی کودکان مناسب است و در عین حال، به یادگیری مفاهیم پایه‌ی علمی و ریاضی کمک می‌کند. تصاویر رنگی و دستورالعمل‌های ساده، جذابیت بیشتری به کتاب بخشیده و اجرای بازی‌ها را برای کودکان آسان‌تر کرده است.

خواندن این کتاب به کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی، والدین، مربیان مهدکودک و آموزگاران ابتدایی که به‌دنبال راه‌هایی برای آموزش مفاهیم پایه با رویکرد سرگرمی و تقویت مهارت‌های اجتماعی و گروهی هستند، پیشنهاد می‌شود.