کتاب دایره خیال پروانه ها مرجان شکری عراقی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب دایره خیال پروانه ها

کتاب دایره خیال پروانه ها

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب دایره خیال پروانه ها

کتاب الکترونیکی «دایره خیال پروانه‌ها» نوشتهٔ مرجان شکری و با تصویرگری یاسمین تهرانی و مرجان شکری، توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این اثر در دستهٔ کتاب‌های رنگ‌آمیزی و هنر درمانی قرار می‌گیرد و به موضوع ماندالا و کاربردهای آن در آرامش ذهن و خودشناسی می‌پردازد. کتاب با ترکیب طرح‌های ماندالا و پروانه، مخاطب را به تجربه‌ای هنری و مراقبه‌ای دعوت می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دایره خیال پروانه ها

«دایره خیال پروانه‌ها» اثری تصویری و تعاملی است که در قالب کتاب رنگ‌آمیزی برای بزرگسالان و نوجوانان طراحی شده است. مرجان شکری، نویسنده و تصویرگر، با الهام از مفهوم ماندالا در هنر و روان‌شناسی، مجموعه‌ای از طرح‌های دایره‌ای و نمادین را ارائه داده که هرکدام با نقش پروانه‌ها و الگوهای چرخشی ترکیب شده‌اند. کتاب نه‌تنها به جنبهٔ هنری ماندالا می‌پردازد، بلکه به تأثیرات درمانی و مراقبه‌ای آن نیز اشاره دارد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر صفحه، طرحی برای رنگ‌آمیزی و جملاتی کوتاه برای تأمل و خودشناسی در اختیار مخاطب قرار می‌دهد. این اثر در دستهٔ ناداستان هنری و خودیاری جای می‌گیرد و با هدف ایجاد آرامش، تمرکز و ارتباط با درون، طراحی شده است. «دایره خیال پروانه‌ها» با بهره‌گیری از عناصر بصری و متنی، تجربه‌ای چندوجهی از هنر و مراقبه را فراهم می‌کند.

خلاصه کتاب دایره خیال پروانه ها

کتاب «دایره خیال پروانه‌ها» با معرفی مفهوم ماندالا آغاز می‌شود؛ واژه‌ای که در زبان باستانی هندوستان به معنای دایره است و در هنر و روان‌شناسی، نمادی از جهان، روح و ناخودآگاه انسان به‌شمار می‌رود. نویسنده با شرح ریشه‌های معنایی و کاربردهای ماندالا، به نقش آن در تمرکز، مراقبه و هنر درمانی می‌پردازد. در ادامه، به دیدگاه کارل یونگ دربارهٔ ماندالا اشاره شده و بیان می‌شود که این الگوهای دایره‌ای، راهی برای دست‌یابی به لایه‌های عمیق‌تر ذهن و سفر به سوی کمال درونی هستند. در بخش‌های مختلف کتاب، جملات کوتاه و الهام‌بخشی آمده که مخاطب را به رهاکردن افکار منفی، پذیرش خود و زندگی در لحظه دعوت می‌کند. هر طرح ماندالا با پروانه‌هایی ترکیب شده که نماد رهایی، دگرگونی و سبکبالی هستند. مخاطب با رنگ‌آمیزی این طرح‌ها، فرصتی برای تمرکز، آرامش و تجربهٔ سکوت ذهنی پیدا می‌کند. کتاب تأکید دارد که رنگ‌آمیزی ماندالاها نه‌تنها فعالیتی هنری، بلکه نوعی مراقبه و راهی برای خودشناسی و کاهش اضطراب است. در مجموع، «دایره خیال پروانه‌ها» سفری بصری و ذهنی به سوی آرامش، پذیرش و ارتباط با درون را پیش روی مخاطب می‌گذارد.

چرا باید کتاب دایره خیال پروانه ها را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب هنر ماندالا و پیام‌های کوتاه تأمل‌برانگیز، فرصتی برای تجربهٔ آرامش و تمرکز فراهم می‌کند. مخاطب با رنگ‌آمیزی طرح‌های منحصر‌به‌فرد و مطالعهٔ جملات الهام‌بخش، می‌تواند لحظاتی از سکوت ذهنی و رهایی از افکار منفی را تجربه کند. «دایره خیال پروانه‌ها» نه‌تنها به جنبهٔ هنری می‌پردازد، بلکه به‌عنوان ابزاری برای مراقبه و خودشناسی نیز کاربرد دارد. این اثر برای کسانی که به دنبال راهی برای کاهش استرس، افزایش تمرکز و ارتباط عمیق‌تر با خود هستند، می‌تواند مفید باشد.

این کتاب برای علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی، دوست‌داران رنگ‌آمیزی بزرگسالان، افرادی که به دنبال آرامش ذهن و کاهش اضطراب هستند و کسانی که به مراقبه و خودشناسی علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به هنر درمانی و فعالیت‌های خلاقانه علاقه‌مندند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب دایره خیال پروانه ها

«دایره‌ی کیهانی است که نمادی از چرخش هستی و جهان و در خود دارد هنگامی که ماندلا را رنگ آمیزی می‌کنید به طور ناخودآگاه ما با جهان و چرخش هستی یکی می‌شویم. آنچه من از جهان آموخته ام کل جهان هستی هول یک نقطه در حال گردش است زمانی که در جهت این گردش خود را قرار می‌دهید با او (انرژی کیهانی ) یکی می‌شوید. در واقع نوعی سفر به درون است که ما را برای لحظه ای از هرج و ذهنت را خاموش کن به مرکز ماندلا نگاه کن به احساست توجه کن احساست را رنگ آمیزی کن خودت را دوست بدار و همان طور که هستی بیذیر مانند پروانه ای رها خودت را از افکارت جدا کن از پیله بیرون بیا پروانه شو به خودت استراحت بده ذهن و جسم تو به آن نیاز دارند پروانه را دنبال کن در لحظه زندگی کردن را بیاموز افکار تو مال آمروز نیست گذشته یا آینده را زندگی می‌کنی هیچ چیز در کنترل تو نیست رها کن»

۲۵%