کتاب راز عجیب
معرفی کتاب راز عجیب
کتاب الکترونیکی «راز عجیب» نوشتهٔ طارق البکری و با تصویرگری معمر عامر، توسط الهام مریمی ترجمه شده و نشر مداد جادو آن را منتشر کرده است. این کتاب داستانی کودکانه است که با زبانی ساده و تصاویری رنگی، ماجرای پسربچهای کنجکاو و اتاق اسرارآمیز پدربزرگش را روایت میکند. «راز عجیب» برای گروه سنی ب و ج مناسب است و به موضوعاتی چون علاقه به کتاب و اهمیت مطالعه میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب راز عجیب
«راز عجیب» اثری داستانی و کودکانه است که در قالب روایتی کوتاه و مصور، دنیای خیالانگیز کودکان را به تصویر میکشد. این کتاب با محوریت یک پسربچه و پدربزرگش، به کنجکاوی کودکانه و جستوجوی رازها میپردازد. داستان در فضایی خانوادگی و صمیمی شکل میگیرد و با ورود به اتاقی مرموز، مخاطب را به دنیای کتابها و ارزش مطالعه هدایت میکند. ساختار کتاب بهصورت داستانی پیوسته و با تصویرگری رنگی همراه است که جذابیت آن را برای کودکان دوچندان میکند. نویسنده، طارق البکری، با بهرهگیری از عناصر خیال و واقعیت، تلاش کرده است تا اهمیت کتاب و کتابخوانی را در قالب داستانی ساده و قابل لمس برای کودکان بیان کند. این کتاب در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و با توجه به حجم کم و روایت کوتاه، برای مطالعهٔ گروه سنی کودک و نوجوان مناسب است.
خلاصه کتاب راز عجیب
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «راز عجیب» با روایت پسربچهای آغاز میشود که در خانهٔ پدربزرگش اتاقی همیشه بسته وجود دارد. کنجکاوی کودک دربارهٔ محتوای این اتاق، او را به پرسوجو از اعضای خانواده و در نهایت گفتوگو با پدربزرگش میکشاند. پدربزرگ وعده میدهد که در دهسالگی کلید اتاق را به او خواهد داد. پس از رسیدن روز تولد، پسر با شوق وارد اتاق میشود و با مجموعهای از کتابهای قدیمی و جدید روبهرو میگردد. کتابها در این اتاق جان میگیرند و با پسر صحبت میکنند، از خاطرات گذشته و روزهای پرشور مطالعه میگویند و آرزو دارند دوباره خوانده شوند. پسر تصمیم میگیرد این گنجینه را به کتابخانهٔ عمومی منتقل کند تا دیگران هم از آن بهرهمند شوند. داستان با تأکید بر ارزش کتاب و لذت مطالعه، مخاطب را به دنیای خیال و دانایی دعوت میکند.
چرا باید کتاب راز عجیب را بخوانیم؟
این کتاب با روایت داستانی ساده و خیالانگیز، اهمیت کتابخوانی و ارزش نگهداری کتابها را به کودکان یادآوری میکند. «راز عجیب» با تصویرگری رنگی و زبانی کودکانه، مخاطب را به کشف دنیای کتابها و لذت مطالعه دعوت میکند. داستان، حس کنجکاوی و جستوجوگری را در کودکان تقویت میکند و آنها را به اشتراکگذاری دانستهها و منابع با دیگران تشویق میکند. مطالعهٔ این کتاب میتواند انگیزهای برای علاقهمندی بیشتر به کتاب و کتابخانه در کودکان باشد.
مطالعهٔ «راز عجیب» برای کودکان گروه سنی ب و ج، علاقهمندان به داستانهای کوتاه کودکانه و والدینی که به دنبال کتابهایی با محوریت کتابخوانی و ارزش مطالعه هستند، مناسب است. این کتاب بهویژه برای کودکانی که به دنبال کشف رازها و ماجراهای خانوادگیاند، جذاب خواهد بود.
بخشی از کتاب راز عجیب
«در خانهٔ پدربزرگم اتاقی است که در آن همیشه بسته است. از او دربارهٔ این اتاق سؤال کردم اما جوابی به این سوالم نداد. از مادر و پدرم پرسیدم. اما آنها هم نمیدانستند داخل اتاق چه چیزی است و فقط گفتند که این اتاق، اتاق مخصوص پدربزرگم است که ساعتهای طولانی داخل آن مینشیند. از پدربزرگ خواستم که به من اجازه بدهد داخل اتاق شوم. ولی او قبول نکرد. بارها و بارها این خواستهام را تکرار کردم. ولی جوابش فقط همان بود. در یکی از روزها پدربزرگم با این حرفش مرا غافلگیر کرد: «میدانم که دوست داری وارد این اتاق شوی. وقتی که بزرگ شدی، کلیدش را به تو میدهم.» من هم فوراً جواب دادم: «ولی من بزرگ هستم... یک ماه دیگر ده ساله میشوم...» پدربزرگ آنقدر خندید که دندانهای مصنوعیاش روی زمین افتاد و گفت: «باشه. ایرادی نداره. ماه بعد اجازه داری داخل اتاق بروی.»»