کتاب من، تو هستم رفیلویی موآلالی + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب من، تو هستم

کتاب من، تو هستم

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب من، تو هستم

کتاب الکترونیکی «من تو هستم» نوشتهٔ رفیلویی موآلالی با تصویرگری زینلدا مک‌دانلد و ترجمهٔ صبا ایزدی، توسط نشر مهرسا و با همکاری مهروماه نو منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ کتاب‌های کودک قرار می‌گیرد و با زبانی ساده و تصاویری رنگی، مفاهیمی چون مهربانی، مراقبت و همدلی را برای کودکان روایت می‌کند. «من تو هستم» تلاش دارد تا به کودکان نشان دهد که دوست‌داشتن دیگران و خود، دو روی یک سکه‌اند و مراقبت از دیگری، مراقبت از خود نیز هست. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من، تو هستم

در «من تو هستم» نوشتهٔ رفیلویی موآلالی، با کتابی تصویری و داستانی روبه‌رو هستیم که برای گروه سنی کودک طراحی شده است. این اثر با بهره‌گیری از تصاویر رنگی و جملات کوتاه، مفاهیمی چون همدلی، مهربانی و مراقبت را به‌گونه‌ای ملموس و قابل لمس برای کودکان بازگو می‌کند. ساختار کتاب به‌صورت متنی کوتاه و تصاویری گویا شکل گرفته و هر صفحه، بخشی از ارتباط عاطفی میان شخصیت‌ها را به تصویر می‌کشد. داستان در فضایی صمیمانه و کودکانه روایت می‌شود و تلاش دارد تا مفاهیم اخلاقی و انسانی را به‌دور از پیچیدگی‌های زبانی، به مخاطب خردسال منتقل کند. این کتاب، نمونه‌ای از آثار تصویری است که با هدف آموزش غیرمستقیم ارزش‌های انسانی و اجتماعی به کودکان تولید شده است.

خلاصه کتاب من، تو هستم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «من تو هستم» با نگاهی به رابطهٔ میان دو کودک آغاز می‌شود؛ جایی که راوی با نگاه‌کردن به چشمان دوستش، خود را در او می‌بیند. روایت با توصیف لحظات ساده و روزمره مانند سلام‌کردن، آغوش‌گرفتن، بازگشت از مدرسه و گوش‌دادن به قصه‌ها ادامه پیدا می‌کند. در هر بخش، راوی تأکید می‌کند که دوست‌داشتن دیگری، در حقیقت دوست‌داشتن خود است و هر احساسی که نسبت به دیگری دارد، بازتابی از احساسش نسبت به خودش است. کتاب به تفاوت‌ها و شباهت‌های میان آدم‌ها اشاره دارد و بیان می‌کند که حتی اگر هرکدام در گوشه‌ای از دنیا زندگی کنند، قلب‌هایشان به هم شبیه است. در نهایت، پیام اصلی کتاب این است که مهربانی و مراقبت از دیگران، به‌نوعی مهربانی و مراقبت از خود نیز هست و نادیده‌گرفتن دیگری، نادیده‌گرفتن خود به‌شمار می‌آید.

چرا باید کتاب من، تو هستم را بخوانیم؟

این کتاب با زبانی کودکانه و تصاویری جذاب، مفاهیمی چون همدلی، مهربانی و مراقبت را به‌گونه‌ای ساده و قابل لمس برای کودکان بازگو می‌کند. «من تو هستم» به کودکان کمک می‌کند تا ارتباط میان احساسات خود و دیگران را درک کنند و بیاموزند که رفتار مهربانانه با دیگران، بازتابی از احترام و محبت به خود است. این اثر می‌تواند نقطهٔ شروعی برای گفت‌وگوهای خانوادگی دربارهٔ ارزش‌های انسانی باشد و به رشد عاطفی و اجتماعی کودکان کمک کند.

این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و والدینی که به دنبال آموزش مفاهیم همدلی، مهربانی و مراقبت به فرزندان خود هستند، مناسب است. همچنین مربیان مهدکودک و آموزگاران ابتدایی می‌توانند از این اثر برای تقویت مهارت‌های اجتماعی و عاطفی کودکان بهره ببرند.

بخشی از کتاب من، تو هستم

«وقتی به چشمانت نگاه می‌کنم، خودم را می‌بینم. زمانی که به چشم‌هایت نگاه می‌کنم، قلب تو را می‌بینم. تو را در آغوش می‌گیرم. من دوستت دارم، چون خودم را هم دوست دارم. وقتی نگاهمان به هم می‌افتد و لبخند می‌زنم... موقع سلام‌کردن که تو را در آغوش می‌گیرم... و موقعی که بعد از مدرسه با تو به خانه برمی‌گردم... حتی وقتی کوچک‌ترین چیزهایی را که دارم با تو تقسیم می‌کنم. دوستت دارم چون خودم را هم دوست دارم. وقتی به قصه‌هایت گوش می‌دهم. زمانی که باهم ورزش می‌کنیم... وقتی با شنیدن صدای خندهٔ تو من هم می‌خندم و همین‌طور زمانی که گریه می‌کنی و دستت را می‌گیرم. ممکن است باهم فرق داشته باشیم... و هرکداممان یک جای دنیا زندگی کنیم، اما قلب‌های همهٔ ما مثل هم است.»

۵۰%