کتاب کیک تولد پردردسر کتی هادسن + دانلود نمونه رایگان

کتاب کیک تولد پردردسر

نویسنده:کتی هادسن
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب کیک تولد پردردسر

کتاب الکترونیکی «دستوریخت‌نان خامه‌ای» نوشته و تصویرگری «کتی هادسی» و با ترجمهٔ «آیدا عباسی» توسط نشر مهرسا و با همکاری مهروماه نو منتشر شده است. این کتاب تصویری برای کودکان، داستانی دربارهٔ تلاش برای بی‌عیب‌ونقص‌بودن و اهمیت دوستی و همکاری است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کیک تولد پردردسر

«دستوریخت‌نان خامه‌ای» اثری تصویری و داستانی است که برای گروه سنی کودک نوشته شده است. نویسنده، «کتی هادسی»، با روایت ماجرای یک سگ آبی که دوست دارد همه‌چیز را بی‌نقص انجام دهد، به دغدغه‌های کودکان دربارهٔ کمال‌گرایی و همکاری با دیگران می‌پردازد. داستان در قالب یک روایت ساده و قابل‌درک، با تصاویر رنگارنگ و جذاب همراه شده است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر صفحه با تصویر و متن کوتاه، کودک را درگیر ماجرای شخصیت‌ها می‌کند. این کتاب در فضایی شاد و دوستانه، موضوعاتی مانند کار گروهی، پذیرش نقص‌ها و ارزش دوستی را مطرح می‌کند و در عین حال، با زبانی کودکانه و تصاویر گویا، پیام خود را منتقل می‌کند.

خلاصه کتاب کیک تولد پردردسر

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی سگ آبی آغاز می‌شود که همیشه دوست دارد همه‌چیز را بی‌عیب‌ونقص انجام دهد. او برای جشن تولدش برنامه‌ریزی دقیقی می‌کند و تصمیم می‌گیرد کیکی با لایه‌های مختلف و تزئینات خاص درست کند. دوستانش، مانند لاکی و خرگوشی، با اشتیاق پیشنهاد کمک می‌دهند اما هرکدام با شیوهٔ خود وارد کار می‌شوند و برنامهٔ سگ آبی را به‌هم می‌زنند. سنجاب خاکستری با عجله مواد را می‌آورد و خرگوشی دستور پخت خودش را پیشنهاد می‌دهد. نتیجهٔ کار، کیکی می‌شود که با تصور سگ آبی فاصله دارد و او را ناراحت می‌کند. سگ آبی تصمیم می‌گیرد همه‌چیز را خودش به‌تنهایی انجام دهد و کیک بی‌عیب‌ونقصی درست می‌کند، اما در نهایت متوجه می‌شود چیزی کم است: حضور دوستانش. وقتی دوستانش برایش جشن تولدی ساده اما صمیمی می‌گیرند، سگ آبی درمی‌یابد که لذت واقعی در کنار هم بودن و پذیرش نقص‌هاست، نه در رسیدن به کمال مطلق.

چرا باید کتاب کیک تولد پردردسر را بخوانیم؟

این کتاب با داستانی ساده و تصاویر جذاب، به موضوع مهم کمال‌گرایی در کودکان می‌پردازد و نشان می‌دهد که همکاری و دوستی ارزشمندتر از بی‌نقص‌بودن است. روایت ماجرای سگ آبی و دوستانش، به کودکان کمک می‌کند تا با احساسات خود دربارهٔ اشتباه‌کردن و پذیرش نقص‌ها آشنا شوند. همچنین، کتاب فضایی فراهم می‌کند تا والدین و مربیان دربارهٔ اهمیت کار گروهی و لذت بردن از لحظات ساده با کودکان گفت‌وگو کنند.

مطالعهٔ این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی که با دغدغهٔ کامل‌بودن یا ترس از اشتباه‌کردن روبه‌رو هستند، مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال راهی برای آموزش پذیرش نقص‌ها و ارزش دوستی به کودکان‌اند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب کیک تولد پردردسر

«سگ آبی همیشه دوست داشت تمام کارها بی‌عیب‌ونقص انجام شود. هر کاری را که بر عهده می‌گرفت خیلی با دقت انجام می‌داد. آخر هفته تولد سگ آبی بود و او حسابی برای آخرین پروژه‌اش برنامه‌ریزی می‌کرد. آن کیک یک لایه‌ی شکلاتی داشت، یک لایه‌ی هویجی، یک لایه‌ی توت‌فرنگی، یک لایه‌ی دیگر شکلاتی و یک‌عالمه شمع. حتماً کیک تولد بی‌عیب‌ونقصی می‌شد. فردای آن روز لاکی گفت: «باورنکردنی است!» خرگوشی با ذوق‌وشوق پیشنهاد کرد: «معلوم است که نه! همه‌مان کمک می‌کنیم!» من یک دستور پخت ویژه دارم...»

۵۰%