کتاب راه و رسم کارآفرینی ری بریم + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب راه و رسم کارآفرینی

کتاب راه و رسم کارآفرینی

معرفی کتاب راه و رسم کارآفرینی

کتاب الکترونیکی «راه و رسم کارآفرینی (عادت‌های کارآفرینان)» نوشتهٔ ری بریم و با ترجمهٔ ساسان جعفرنیه و بهاره قاسمی، توسط نشر زمان تغییر منتشر شده است. این کتاب به بررسی عادت‌ها، طرز فکرها و داستان‌هایی از کارآفرینان موفق می‌پردازد و تلاش می‌کند مسیر رشد فردی و حرفه‌ای را برای علاقه‌مندان به کارآفرینی روشن کند. نویسندگان با تکیه‌بر تجربیات شخصی و روایت‌های الهام‌بخش، راهکارهایی برای عبور از موانع و دستیابی به آزادی و رفاه ارائه داده‌اند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب راه و رسم کارآفرینی

«راه و رسم کارآفرینی» اثری در حوزهٔ ناداستان و توسعهٔ فردی است که با رویکردی کاربردی به معرفی عادت‌ها و ویژگی‌های مشترک کارآفرینان موفق می‌پردازد. این کتاب مجموعه‌ای از روایت‌ها، توصیه‌ها و تجربیات واقعی کارآفرینان مختلف را گردآوری کرده و هر فصل آن توسط نویسنده یا کارآفرینی متفاوت نوشته شده است. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر بخش به یکی از جنبه‌های مهم کارآفرینی مانند انگیزه، اقدام، تاب‌آوری، شبکه‌سازی، نوآوری و مدیریت زمان می‌پردازد. نویسندهٔ اصلی، ری بریم، با دعوت از دیگر کارآفرینان و متخصصان، تلاش کرده تصویری چندوجهی از مسیر کارآفرینی ارائه دهد. این کتاب نه‌تنها به موفقیت‌ها، بلکه به شکست‌ها و چالش‌های مسیر نیز توجه دارد و با نقل داستان‌های واقعی، خواننده را با فرازونشیب‌های این راه آشنا می‌کند. «راه و رسم کارآفرینی» برای کسانی نوشته شده که به دنبال الهام گرفتن از تجربه‌های دیگران و ساختن مسیر شخصی خود در دنیای کسب‌وکار هستند.

خلاصه کتاب راه و رسم کارآفرینی

کتاب «راه و رسم کارآفرینی» با روایت‌هایی از زندگی و تجربهٔ کارآفرینان مختلف آغاز می‌شود و به بررسی عادت‌ها و ذهنیت‌هایی می‌پردازد که آن‌ها را از دیگران متمایز می‌کند. نویسندگان، از جمله ری بریم، با بیان فرازونشیب‌های شخصی خود، نشان می‌دهند که مسیر کارآفرینی همواره ساده و بی‌دردسر نیست و اغلب با شکست‌ها، ناامیدی‌ها و تردیدها همراه است. در این کتاب، بر اهمیت انگیزه و پایداری در مواجهه با مشکلات تأکید شده و مثال‌هایی از افرادی آورده شده که با وجود شکست‌های مالی یا طرد شدن از گروه‌های حرفه‌ای، با تغییر نگرش و اقدام مستمر توانسته‌اند دوباره به مسیر موفقیت بازگردند. در بخش‌هایی از کتاب، به نقش عادت‌های روزمره مانند مطالعه، نوشتن اهداف، مدیریت زمان و شبکه‌سازی اشاره شده است. نویسندگان معتقدند که موفقیت کارآفرینانه نتیجهٔ عادت‌های کوچک و پیوسته است، نه تصمیمات بزرگ و ناگهانی. همچنین، بر اهمیت اقدام عملی و غلبه بر تعلل تأکید شده و تکنیک‌هایی مانند قانون ۵ ثانیه برای شروع کارها معرفی شده است. کتاب به ویژگی‌هایی مانند هوشمندی، فرصت‌طلبی، اشتیاق به کار، نترس بودن، خستگی‌ناپذیری، نوآوری، سازمان‌یافتگی، شبکه‌سازی و استراتژیک بودن به‌عنوان خصوصیات کلیدی کارآفرینان موفق می‌پردازد. هر یک از این ویژگی‌ها با مثال‌هایی از زندگی واقعی کارآفرینان برجسته و نقل‌قول‌هایی از افراد تأثیرگذار همراه شده است. در نهایت، «راه و رسم کارآفرینی» بر تاب‌آوری و توانایی عبور از شکست‌ها و موانع به‌عنوان بخش جدایی‌ناپذیر مسیر کارآفرینی تأکید دارد و خواننده را به ساختن مسیر منحصر‌به‌فرد خود تشویق می‌کند.

چرا باید کتاب راه و رسم کارآفرینی را بخوانیم؟

این کتاب با گردآوری تجربه‌ها و روایت‌های متنوع از کارآفرینان، تصویری واقعی و چندلایه از مسیر کارآفرینی ارائه می‌دهد. برخلاف بسیاری از آثار مشابه که تنها بر موفقیت‌ها تمرکز دارند، «راه و رسم کارآفرینی» به چالش‌ها، شکست‌ها و لحظات تردید نیز می‌پردازد و نشان می‌دهد که رشد و موفقیت نتیجهٔ عبور از همین موانع است. کتاب با معرفی عادت‌ها و تکنیک‌های عملی، به خواننده کمک می‌کند تا ذهنیت و رفتارهای لازم برای پیشرفت در دنیای کسب‌وکار را در خود پرورش دهد. همچنین، با ارائهٔ مثال‌های واقعی و کاربردی، امکان همذات‌پنداری و الهام‌گیری را برای مخاطب فراهم می‌کند. مطالعهٔ این اثر می‌تواند به علاقه‌مندان کارآفرینی کمک کند تا با دیدی واقع‌بینانه‌تر و مجهزتر وارد این مسیر شوند و برای مواجهه با فرازونشیب‌های آن آماده باشند.

این کتاب برای علاقه‌مندان به کارآفرینی، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان مدیریت و افرادی که به دنبال توسعهٔ فردی و حرفه‌ای هستند مناسب است. همچنین، کسانی که با چالش‌های شروع یا ادامهٔ مسیر کارآفرینی دست‌وپنجه نرم می‌کنند و به دنبال الهام و راهکارهای عملی برای عبور از موانع هستند، می‌توانند از محتوای این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب راه و رسم کارآفرینی

«من به این باور رسیده‌ام که موفقیت کارآفرینانه یک شبه به دست نمی‌آید. بلکه نتیجه عادات روزمره است. بنابراین، در این فصل، برخی از عادات و اقداماتی که من، به عنوان یک صاحب کسب و کار در طول یک هفته معمولی انجام می‌دهم را بازتاب داده‌ام. این عادت‌ها به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی من تبدیل شده‌اند و در سنجش اینکه آیا در مسیر درستی برای موفقیت هستم یا نه، مفیدند. من سفر کارآفرینانه خود را به شانس واگذار نکرده‌ام. اگر قرار است من همان کاری باشم که هر روز انجام می‌دهم، پس منطقی است که هر روز برای موفقیت تلاش کنم. و در طول همه‌گیری ناشی از کووید-۱۹ دریافتم که عقلانی است به برخی عادات، ساختار و روتین قدیمی برنامه‌های روزانه‌ام پایبند بمانم. همچنین متوجه شدم که برای یک کارآفرین، چیزی به نام هفته معمولی وجود ندارد. شما کاری را شروع می‌کنید و تا اتمامش به آن پایبند می‌مانید؛ هر چقدر هم که طول بکشد. با این حال، کارهای ثابتی وجود دارند که من هر روز انجام می‌دهم.»