معرفی و دانلود کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه pdf + خلاصه رایگان

کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
ویدا آزاد

معرفی کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه

کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه نوشته ویدا آزاد، راهنمایی جامع برای علاقه‌مندان به هنر نقاشی و چاپ روی پارچه است که با زبانی آموزشی و کاربردی، تکنیک‌ها و ابزارهای مورد نیاز برای نقاشی و چاپ پارچه را از پایه تا پیشرفته توضیح می‌دهد و به معرفی روش‌های مختلف مانند چاپ لینو، سیلک اسکرین، باتیک و نقاشی روی انواع پارچه و چرم می‌پردازد. انتشارات نسل روشن این راهنمای آموزشی را به انتشار رسانده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه

کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه اثری آموزشی است که به صورت گام‌به‌گام به آموزش نقاشی و چاپ روی پارچه می‌پردازد. ویدا آزاد با تکیه بر تجربه‌های شخصی و دوره‌های تخصصی، تلاش کرده تا مجموعه‌ای از روش‌ها و نکات عملی را گردآوری کند که هم برای مبتدیان و هم برای افراد با تجربه قابل استفاده باشد.

کتاب به تاریخچه و سیر تحول نقاشی و چاپ پارچه در ایران و جهان نیز اشاره دارد و علاوه‌بر آموزش تکنیک‌ها، به معرفی ابزارها، مواد و ویژگی‌های پارچه‌های مناسب برای هر تکنیک می‌پردازد. ویدا آزاد در کنار آموزش‌های فنی، نکات ایمنی، تثبیت رنگ و مراقبت از آثار هنری را نیز مورد توجه قرار داده است.

کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه با تصاویر رنگی و توضیحات مرحله‌به‌مرحله، فضایی فراهم می‌کند تا خواننده بتواند به صورت عملی و مستقل به خلق آثار هنری روی پارچه و چرم بپردازد.

خلاصه کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه

کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه با معرفی ابزارها و مواد اولیه‌ی مورد نیاز برای نقاشی و چاپ پارچه آغاز می‌شود و سپس به آموزش تکنیک‌های مختلف می‌پردازد. بخش ابتدایی به چاپ لینو اختصاص دارد؛ روشی که با حکاکی روی ورق‌های لینولئوم و استفاده از مهر، امکان چاپ طرح‌های متنوع روی پارچه و کاغذ را فراهم می‌کند. در این بخش، مراحل انتقال طرح، انتخاب ابزار حکاکی، نحوه‌ی رنگ‌آمیزی و چاپ روی پارچه به‌تفصیل شرح داده شده است.

در ادامه، کتاب به نقاشی روی پارچه می‌پردازد و انواع پارچه‌های مناسب، انتخاب رنگ‌ها، مدیوم‌ها و قلم‌موها را معرفی می‌کند. تکنیک‌های مختلف نقاشی مانند خشک، خیس در خیس، خیس در خشک و تکنیک پفکی به صورت مرحله‌به‌مرحله آموزش داده می‌شوند. هر تکنیک با مثال‌های عملی و نکات کلیدی همراه است تا خواننده بتواند به‌راحتی آن‌ها را اجرا کند.

بخش‌های بعدی به چاپ پارچه با روش‌های مختلف مانند سیلک اسکرین، استنسیل، باتیک سرد و گرم، ماربلینگ و چاپ با مهر اختصاص دارد. هر روش با تاریخچه، ابزارهای مورد نیاز، مراحل اجرا و نکات فنی توضیح داده شده است. همچنین، تثبیت رنگ، شست‌وشوی پارچه‌های نقاشی شده و مراقبت از آثار هنری نیز به طور کامل شرح داده می‌شود. در بخش‌هایی از کتاب، آموزش نقاشی روی چرم و جین، طراحی جواهرات و نگین و تکنیک‌های ویژه مانند افشانی و ترک نیز آمده است.

چرا باید کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه را بخوانیم؟

این کتاب برای کسانی که به دنبال یادگیری عملی و دقیق نقاشی و چاپ روی پارچه هستند، منبعی کاربردی و قابل اتکا به شمار می‌آید. توضیحات مرحله‌به‌مرحله، معرفی ابزارها و مواد و پرداختن به تکنیک‌های متنوع باعث می‌شود خواننده بتواند بدون نیاز به پیش‌زمینه‌ی تخصصی، مهارت‌های لازم را کسب کند. همچنین، نکات ایمنی، تثبیت رنگ و مراقبت از آثار هنری، این کتاب را به راهنمایی جامع برای اجرای پروژه‌های هنری شخصی یا حرفه‌ای تبدیل کرده است.

خواندن کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه برای هنرجویان رشته‌های هنرهای تجسمی، علاقه‌مندان به هنرهای دستی، معلمان هنر و کسانی که به دنبال راه‌اندازی کسب‌وکار کوچک در زمینه‌ی چاپ و نقاشی پارچه هستند، مناسب است. این کتاب همچنین برای افرادی که به دنبال خلق آثار هنری شخصی یا تزئین لباس و وسایل پارچه‌ای خود هستند، راهنمایی‌هایی عملی و قابل استفاده ارائه می‌دهد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۷ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز صفر تا صد نقاشی و چاپ پارچه
موضوعطراحی و نقاشی، گرافیک و چاپ
نویسندهویدا آزاد
انتشاراتانتشارات نسل روشن
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۴/۰۱
فرمت کتابPDF

sunny
۱۴۰۴/۰۵/۲۳

با توجه به کاربردی بودن هنر نقاشی روی پارچه میشه فقط با استفاده از همین کتاب کسب درامد کرد خیلی کامله

۱۴۰۵/۰۴/۳۰

سلام چرا نمیشه کتاب دانلود کرد من تو گوشی سخته برام بخونم