کتاب گوشهای موشی
معرفی کتاب گوشهای موشی
معرفی کتاب گوش های موشی
کتاب الکترونیکی «گوشهای موشی» نوشتهٔ سامره اردشیری لاجیمی و با تصویرگری «سونا مصطفیزاده مقدم» توسط انتشارات سنجاق منتشر شده است. این کتاب کودکانه با تصاویر رنگی و زبانی ساده، داستانی فانتزی دربارهٔ یک موش بازیگوش و گوشهای خیالپردازش را روایت میکند. «گوشهای موشی» مناسب گروه سنی ۵ سال به بالا است و با فضایی شاد و خیالانگیز، کودکان را به دنیای تخیل میبرد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گوش های موشی
داستان «گوشهای موشی» در فضایی کودکانه و خیالانگیز شکل میگیرد و با محوریت شخصیت یک موش کوچک و گوشهایش، به ماجراجوییهای ذهنی و بازیگوشانه میپردازد. کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، با بهرهگیری از عناصر فانتزی، به کودکان نشان میدهد که چگونه اشیاء و اعضای بدن میتوانند در دنیای خیال به شکلهای مختلفی ظاهر شوند و ماجراهای تازهای خلق کنند. این اثر در دورهای منتشر شده که کتابهای کودک با رویکرد تقویت تخیل و بازی ذهنی، جایگاه ویژهای در ادبیات کودک دارند. تصاویر رنگی و روایت ساده، فضای کتاب را برای کودکان جذابتر میکند و آنها را به مشارکت در داستان وادار میسازد. «گوشهای موشی» با بهرهگیری از تکرار، گفتوگو و تغییر شکل اشیاء، به کودکان فرصت میدهد تا با دنیای اطراف خود ارتباطی تازه برقرار کنند و به قدرت تخیل خود پی ببرند.
خلاصه کتاب گوش های موشی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با موشی آغاز میشود که دو گوش دارد و آنها را خیلی دوست دارد. یک روز، موشی برای بازی به باغ میرود و گوشهایش ناگهان تصمیم میگیرند ماجراجویی کنند. آنها ابتدا خود را به شکل آلبالو درمیآورند و روی درخت میپرند. سپس با آمدن گنجشک، به بادکنک تبدیل میشوند و به هوا میروند. بچهها بادکنکها را میبینند و دنبالشان میدوند، اما گوشها دوباره تغییر شکل میدهند و این بار به تربچه تبدیل میشوند و در سبد دخترک میافتند. وقتی دخترک میخواهد تربچهها را بخورد، گوشها به گوشواره تبدیل میشوند و روی گوشهای دخترک مینشینند. در ادامه، گوشوارهها از ترس لهشدن، به بیسکوییت تبدیل میشوند و در بشقاب قرار میگیرند. در نهایت، موشی که تمام روز دنبال گوشهایش گشته و خسته شده، بیسکوییتها را پیدا میکند و با گاز زدن آنها، گوشهایش را دوباره به دست میآورد. داستان با بازگشت گوشها به موشی و شادی او به پایان میرسد، بدون آنکه پایان ماجرا به طور کامل افشا شود.
چرا باید کتاب گوش های موشی را خواند؟
این کتاب با روایت ماجرایی خیالانگیز و طنزآمیز، به کودکان کمک میکند تا قدرت تخیل خود را تقویت کنند و با تغییر شکل اشیاء و اعضای بدن، دنیای اطراف را از زاویهای تازه ببینند. تصاویر رنگی و داستان کوتاه، جذابیت کتاب را برای کودکان بیشتر میکند و آنها را به مشارکت فعال در داستان تشویق میکند. «گوشهای موشی» فرصتی برای گفتوگو درباره احساسات، دلبستگیها و بازیهای ذهنی کودکان فراهم میآورد.
خواندن کتاب گوش های موشی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان ۵ سال به بالا که به داستانهای فانتزی و ماجراجویانه علاقه دارند مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال تقویت تخیل و خلاقیت در کودکان هستند، گزینهٔ خوبی به شمار میآید.
بخشی از کتاب گوش های موشی
«موشی دو تا گوش داشت. گوشهایش را خیلی دوست داشت. یک روز موشی رفت به باغ، زیر درخت آلبالو تا بازی کند. گوشها بالا را نگاه کردند. یکی از آنها یواشکی به آنیکی چیزی گفت: بعد هردوتایشان خندیدند و پریدند بالای درخت. موشی صدا زد: آقا آنها گفتند: نه، نمیآییم. ما دوتا آلبالوییم. گنجشک آمد روی شاخهی درخت؛ تیک. تیک. تیک! نوک زد تا آلبالوها را بخورد. آلبالوها داد زدند: نه..! نه..! نزن! نزن! ما دوتا بادکنکیم. آنها بزرگ شدند بزرگ شدند بادکنک قرمز شدند رفتند به هوا. بچهها آنها را دیدند. شاد شدند و دویدند. داد زدند: جانمیجان! بادکنک بازی! یک بچهی بازیگوش با یک سوزن بزرگ آمد تا بادکنکها را بترکاند؛ بادکنکها داد زدند: نه..! نه..! نزن! نزن! ما دوتا تربچهایم.»
کتاب جالبی بود... تمرکز بچه ب اینکه هرچیزی میتونه یک چیز دیگه بشه