کتاب گرگ زخمی علیرضا ملکی سورکوهی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب گرگ زخمی

کتاب گرگ زخمی

معرفی کتاب گرگ زخمی

معرفی کتاب گرگ زخمی

کتاب الکترونیکی «گرگ زخمی» (داستانی درباره مهربانی و کمک‌کردن) نوشتهٔ علیرضا ملکی سورکوهی با تصویرگری فاتیما قلی‌پور و ویرایش الهام لعل‌فام، توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه برای گروه سنی ۷ سال به بالا است و به موضوعاتی مانند مهربانی، کمک به دیگران و ارتباط انسان با حیوانات می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گرگ زخمی

«گرگ زخمی» داستانی کودکانه است که در فضایی روستایی و کوهستانی روایت می‌شود. کتاب در دوره‌ای معاصر نوشته شده و دغدغه‌هایی مانند همدلی، مراقبت از حیوانات و مسئولیت‌پذیری را در قالب داستانی ساده و قابل لمس برای کودکان مطرح می‌کند. نویسنده با انتخاب شخصیت اصلی دختر نوجوانی به نام «آذر»، تلاش می‌کند تا مفاهیمی مانند شجاعت، مهربانی و اهمیت کمک به دیگران را به تصویر بکشد. فضای داستان با توصیف طبیعت، تغییر فصل‌ها و زندگی روزمره روستایی همراه است و ماجرای اصلی حول مراقبت آذر از یک گرگ زخمی شکل می‌گیرد. کتاب با تصویرگری‌هایی همراه است که به فهم بهتر داستان برای مخاطب کودک کمک می‌کند و در مجموع اثری است که تلاش دارد ارزش‌های انسانی را در قالب داستانی آموزنده منتقل کند.

خلاصه کتاب گرگ زخمی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با معرفی «آذر»، دختری مهربان و پرتلاش آغاز می‌شود که به دلیل آسیب‌دیدگی پای پدرش، مسئولیت نگه‌داری از گوسفندان خانواده را بر عهده می‌گیرد. در یکی از روزها، آذر گرگ زخمی‌ای را پیدا می‌کند و با وجود ترس اولیه، تصمیم می‌گیرد از او مراقبت کند. گرگ به تدریج به آذر و محیط جدید عادت می‌کند و رابطه‌ای دوستانه میان آن‌ها شکل می‌گیرد. با بهبود حال گرگ، آذر او را آزاد می‌کند، اما جدایی برای هر دو دشوار است. با آمدن بهار و بهبود پدر، آذر همراه خانواده و گله به صحرا می‌رود. در یکی از روزها، گله مورد حمله گروهی از گرگ‌ها قرار می‌گیرد. در این میان، گرگ زخمی که آذر از او مراقبت کرده بود، ظاهر می‌شود و به جای حمله، مهربانی آذر را به یاد می‌آورد و گله را ترک می‌کند. این رفتار باعث می‌شود سایر گرگ‌ها نیز بدون آسیب‌رساندن به گوسفندان، محل را ترک کنند. داستان بر اهمیت مهربانی و تأثیر آن حتی بر حیوانات تأکید دارد.

چرا باید کتاب گرگ زخمی را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و ملموس، مفاهیمی مانند مهربانی، همدلی و مسئولیت‌پذیری را به کودکان آموزش می‌دهد. ارتباط میان انسان و حیوانات و تأثیر رفتارهای نیکو بر دنیای اطراف، از جمله پیام‌هایی است که در این داستان به چشم می‌خورد. تصویرگری‌های کتاب نیز به جذابیت و فهم بهتر داستان برای مخاطب کودک کمک می‌کند.

خواندن کتاب گرگ زخمی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

«گرگ زخمی» برای کودکان ۷ سال به بالا و خانواده‌هایی که به دنبال داستان‌هایی با محوریت مهربانی و دوستی هستند مناسب است. همچنین برای مربیان و آموزگاران که می‌خواهند مفاهیم اخلاقی را در قالب داستان به کودکان منتقل کنند، گزینه‌ای کاربردی به شمار می‌آید.

بخشی از کتاب گرگ زخمی

«باران به‌شدت می‌بارید و نزدیک غروب بود. هوا کم کم سرد می‌شد. صدای گوسفندان از داخل طویله به گوش می‌رسید. پدر آذر، که هر روز گلهٔ گوسفندان را برای چرا به صحرا می‌برد، مدتی بود که پایش شکسته بود و نگه‌داری از گوسفندان را به آذر سپرده بود. آذر دختر مهربان و پرتلاشی بود و همیشه سعی می‌کرد که به پدرش کمک کند. روزها می‌گذشت و آذر در کارهای طویله و نگه‌داری از گوسفندان به پدرش کمک می‌کرد. گرگ نیز همچنان داخل انبار علوفه بود و آذر از او مراقبت می‌کرد. کم کم حال گرگ بهتر شد و می‌توانست حرکت کند؛ حتی مثل سگ گله به آذر عادت کرده بود و زمانی که آذر برایش غذا می‌برد، با او بازی می‌کرد و آذر هم از او نمی‌ترسید. وقتش رسیده بود که گرگ رها شود. آذر در انبار را باز کرد. گرگ بیرون آمد. گرگ به آنجا خو گرفته بود و دوست نداشت برود. آذر او را فرستاد و بغض گلویش را گرفته بود و اشک در چشمانش جمع شده بود.»

۱۴۰۴/۰۳/۱۵

کتاب مفید و سازنده برای کودکان میباشد.

۱۴۰۴/۰۳/۱۴

کتاب خوب و مفیدی برای کودکان هستش من این کتاب را برای کودکانتان توصیه میکنم