کتاب من انقلابی ام
فرهنگ انقلابی و کلیدهای آسمانی
معرفی کتاب من انقلابی ام
کتاب من انقلابی ام (فرهنگ انقلابی و کلیدهای آسمانی) نوشته حسن سهرابی توسط انتشارات حدیث راه عشق منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از نکات و گزارههای کلیدی برگرفته از بیانات رهبر جمهوری اسلامی ایران دربارهی مفاهیمی مانند ایمان، مقاومت، توکل و نقش مردم در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من انقلابی ام
کتاب من انقلابی ام نوشتهی حسن سهرابی، مجموعهای از گزیدهی بیانات و سخنان سید علی خامنهای است و به موضوعاتی مانند ایمان، ایستادگی، توکل، نقش مردم و وعدههای الهی در مسیر انقلاب اسلامی میپردازد. این کتاب در قالب نکتهها و گزارههای کوتاه و مستقل، تلاش میکند تصویری از نگاه رهبر جمهوری اسلامی ایران به مسائل کلیدی انقلاب، جامعه و اخلاق دینی ارائه دهد.
انتشار کتاب من انقلابی ام اثر حسن سهرابی مربوط به دورهی پس از انقلاب اسلامی است و محتوای آن عمدتاً از سخنرانیها و پیامهای رسمی رهبر انقلاب در مناسبتهای مختلف برگرفته شده است. کتاب بهجای روایت خطی یا تحلیلی، ساختاری نکتهمحور دارد و هر نکته، به موضوعی خاص مانند اهمیت استقامت، نقش مردم، وعدههای الهی، خطرات دشمن و ضرورت اخلاق و معنویت میپردازد. این ساختار، کتاب را به منبعی برای مرور سریع دیدگاهها و توصیههای رهبر انقلاب دربارهی مسائل اساسی انقلاب و جامعه تبدیل کرده است.
خلاصه کتاب من انقلابی ام
کتاب من انقلابی ام با گردآوری بیش از صد نکته و گزاره، به تبیین محورهای اصلی اندیشهی رهبر جمهوری اسلامی ایران دربارهی انقلاب اسلامی و جامعهی دینی میپردازد. محورهای اصلی کتاب عبارتاند از: اهمیت ایمان قلبی به وعدههای الهی، نقش توکل و استمداد دائمی از خداوند، ضرورت ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان و مشکلات و تأکید بر نقش مردم بهعنوان پشتوانهی اصلی نظام. در بخشهایی از کتاب، به تجربههای تاریخی صدر اسلام و انقلاب اسلامی ایران اشاره میشود تا نشان داده شود که پیروزی و پیشرفت، نتیجهی ایستادگی و اعتماد به وعدههای الهی است.
کتاب من انقلابی ام بر این نکته تأکید دارد که قدرت و موفقیت یک ملت، نه صرفاً به امکانات مادی، بلکه به ایمان، اخلاق و وحدت بستگی دارد. در بخشهایی دیگر، خطرات دشمن، اهمیت خودسازی، نقش اخلاق و معنویت و ضرورت انس با قرآن و دعا مورد توجه قرار گرفته است. گزارههای کتاب، اغلب با استناد به آیات قرآن و روایات اسلامی، تلاش میکنند مخاطب را به پایداری، امید و اعتماد به آینده دعوت کنند و نقش مسئولیتپذیری فردی و جمعی را در تحقق اهداف انقلاب برجسته سازند.
چرا باید کتاب من انقلابی ام را بخوانیم؟
کتاب من انقلابی ام با جمعآوری گزیدههایی از بیانات رهبر جمهوری اسلامی ایران، فرصتی فراهم میکند تا خواننده با نگاه و توصیههای کلیدی ایشان دربارهی ایمان، مقاومت، نقش مردم و وعدههای الهی آشنا شود. ساختار نکتهمحور کتاب، امکان مرور سریع و انتخاب موضوعات موردعلاقه را فراهم میکند و برای کسانی که بهدنبال درک دیدگاههای رهبر انقلاب دربارهی مسائل اساسی جامعه و انقلاب هستند، منبعی قابل رجوع به شمار میآید.
خواندن کتاب من انقلابی ام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب من انقلابی ام برای علاقهمندان به اندیشههای انقلاب اسلامی، پژوهشگران حوزهی مطالعات سیاسی و دینی، فعالان فرهنگی و اجتماعی و کسانی که دغدغهی شناخت دیدگاههای رهبر جمهوری اسلامی ایران دربارهی ایمان، مقاومت و جامعهی دینی را دارند، مناسب است. این اثر همچنین برای دانشجویان رشتههای علوم سیاسی و مطالعات اسلامی قابلاستفاده است.
بخشی از کتاب من انقلابی ام
«این کتاب که حاصل جستجوگری شخص نویسنده برای کشف و شناخت بهتر شخصیت رهبر فرزانه انقلاب میباشد اشاره کوچکیست به عظمت شخصیت رهبر خوبمان. بنده جرات نمیکنم که ادعا کنم کلید شخصیت ایشان را کشف نمودهام چنانکه از بین همه فیشهای نوشته شده نمیشود به یک جمعبندی کلی رسید... حتی در تمام این منابع -شخص ایشان به خود اشارهای نداشتهاند و از مدحهای اطرافیان نسبت به خود گله نمودهاند. تا اینکه جمله کلیدی «من دیپلمات نیستم. من انقلابیم و حرف را صریح و صادقانه میگویم» از دهان مبارک ایشان شنیده شد و این جمله نخ تسبیح دانههای تسبیحی شد که در این مدت جمعآوری نموده بودم. انتخابهای ایشان از آیات قرآن کریم نیز پنجرهایست به شخصیت ایشان که راهگشای مطالب این کتاب گردید.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من انقلابی ام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من انقلابی ام |
| عنوان دیگر | فرهنگ انقلابی و کلیدهای آسمانی |