کتاب گشت و گذار در فضا دومینیک کونته + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب گشت و گذار در فضا

کتاب گشت و گذار در فضا

معرفی کتاب گشت و گذار در فضا

معرفی کتاب گشت و گذار در فضا

کتاب الکترونیکی «گشت و گذار در فضا» (A Trip Through Space) نوشتهٔ دومینیک کونته با ترجمهٔ شادی پرتوی و تصویرگری جواسیم کراوسه توسط نشر وانیار منتشر شده است. این کتاب علمی-آموزشی برای کودکان و نوجوانان طراحی شده و با تصاویر رنگی و فعالیت‌های سرگرم‌کننده، مفاهیم پایهٔ نجوم و فضا را معرفی می‌کند. مخاطبان اصلی این اثر، کودکان بالای ۸ سال هستند که به دنیای ستاره‌ها، سیارات و سفرهای فضایی علاقه دارند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گشت و گذار در فضا

«گشت و گذار در فضا» اثری است که با زبانی ساده و تصویری، مفاهیم پایه‌ای دربارهٔ فضا، سیارات، ستاره‌ها و سفرهای فضایی را برای کودکان و نوجوانان توضیح می‌دهد. این کتاب در قالب صفحات مصور و رنگی، اطلاعات علمی را با فعالیت‌های عملی و سرگرم‌کننده ترکیب می‌کند تا یادگیری را برای مخاطب جذاب‌تر کند. در کنار توضیحاتی دربارهٔ خورشید، ماه، ستاره‌ها و سیارات، مخاطب با مفاهیمی مانند روز و شب، مراحل ماه، صورت‌های فلکی و حتی موضوعاتی مانند موجودات فضایی و ایستگاه فضایی آشنا می‌شود. کتاب در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و با توجه به ساختار تعاملی و تمرین‌های عملی، می‌تواند به عنوان یک منبع آموزشی و سرگرمی برای کودکان مورد استفاده قرار گیرد. این اثر تلاش می‌کند تا با ایجاد کنجکاوی و تشویق به انجام کاردستی‌ها، علم را به تجربه‌ای ملموس و قابل لمس تبدیل کند.

خلاصه کتاب گشت و گذار در فضا

این کتاب با معرفی فضای بی‌کران و مفاهیم ابتدایی نجوم آغاز می‌شود و به مخاطب توضیح می‌دهد که فضا چیست و چه ویژگی‌هایی دارد. سپس با فعالیت‌هایی مانند ساخت ستاره‌های کاغذی، مخاطب را به تجربهٔ عملی دعوت می‌کند. در ادامه، چرایی وجود روز و شب و نحوهٔ حرکت زمین به دور خورشید و خودش به زبان ساده بیان می‌شود. کتاب به شکل ماه و تغییرات آن در طول ماه قمری اشاره می‌کند و مراحل کامل شدن ماه را با تصاویر و برچسب‌ها آموزش می‌دهد. ستاره‌ها و سیارات بخش مهمی از کتاب را تشکیل می‌دهند؛ توضیح داده می‌شود که ستاره‌ها توپ‌های گازی بزرگ و داغ هستند و سیارات هرکدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. مخاطب با صورت‌های فلکی آشنا می‌شود و می‌تواند با وصل کردن نقاط، آن‌ها را شناسایی کند. بخش‌هایی از کتاب به کاردستی‌های علمی اختصاص دارد؛ مانند ساخت مدل سیاره یا موشک با وسایل ساده. در ادامه، کتاب به موضوع فضانوردی می‌پردازد و توضیح می‌دهد که فضانوردان چگونه آموزش می‌بینند و چه شرایطی در فضا دارند. مخاطب با ایستگاه فضایی و نحوهٔ زندگی در آن آشنا می‌شود و حتی دربارهٔ موجودات فضایی و جست‌وجوی آن‌ها توسط دانشمندان مطالبی می‌خواند. در پایان، با فعالیت‌های تعاملی مانند حل پازل و پیدا کردن تفاوت‌ها، یادگیری مطالب علمی برای کودک جذاب‌تر می‌شود.

چرا باید کتاب گشت و گذار در فضا را خواند؟

این کتاب با ترکیب اطلاعات علمی و فعالیت‌های عملی، یادگیری دربارهٔ فضا را به تجربه‌ای سرگرم‌کننده تبدیل می‌کند. تصاویر رنگی و تمرین‌های تعاملی، مفاهیم پیچیدهٔ نجوم را برای کودکان قابل لمس و قابل فهم می‌سازد. مخاطب نه تنها با دانش پایه‌ای دربارهٔ سیارات، ستاره‌ها و سفرهای فضایی آشنا می‌شود، بلکه با انجام کاردستی‌ها و حل معماها، مهارت‌های حل مسئله و خلاقیت خود را نیز تقویت می‌کند. این اثر می‌تواند نقطهٔ شروعی برای علاقه‌مندی به علوم فضایی و کشف دنیای ناشناخته‌ها باشد.

خواندن کتاب گشت و گذار در فضا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که به موضوعات علمی، نجوم و فضا علاقه دارند. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال منابع آموزشی جذاب برای آموزش مفاهیم پایهٔ فضا به کودکان هستند، گزینهٔ مناسبی است. اگر کودکی کنجکاو دربارهٔ ستاره‌ها، سیارات یا سفر به فضا دارد، این کتاب می‌تواند پاسخ بسیاری از پرسش‌های او را بدهد.

فهرست کتاب گشت و گذار در فضا

- آشنایی با فضا: تعریف فضا و ویژگی‌های آن، معرفی ماهواره‌ها و تصاویر فضایی- فعالیت‌های علمی: ساخت ستاره‌های کاغذی و کاردستی‌های مرتبط با نجوم- روز و شب: توضیح علت وجود روز و شب و حرکت زمین- ماه و مراحل آن: شکل‌های مختلف ماه و سفر انسان به ماه- ستاره‌ها و صورت‌های فلکی: معرفی ستاره‌ها، صورت‌های فلکی و نحوهٔ مشاهدهٔ آن‌ها- سیارات: معرفی سیارات منظومه شمسی و ویژگی‌های هرکدام- فضانوردی: شرایط زندگی فضانوردان، آموزش‌ها و چالش‌های سفر به فضا- موشک و ایستگاه فضایی: نحوهٔ پرتاب موشک، ساخت مدل موشک و آشنایی با ایستگاه فضایی- موجودات فضایی: جست‌وجوی حیات فرازمینی و فرضیه‌های مربوط به موجودات فضایی- فعالیت‌های تعاملی: پازل‌ها، بازی‌ها و تمرین‌های سرگرم‌کننده برای تثبیت مطالب علمی

بخشی از کتاب گشت و گذار در فضا

«فاصله‌ی نامحدود بین زمین و بسیاری از سیارات و ماه‌های ماهواره‌های متعددی وجود دارند که با پرواز خود در سراسر جهان، تصاویر چشمگیری از آن را در اختیار ما قرار می‌دهند. در فضا هیچ آغاز و پایانی وجود ندارد. فضا جر نَِ فاصله‌ی نامحدود بین زمین و بسیاری از سیارات و ماه‌های ماهواره‌های متعددی وجود دارند که با پرواز خود در سراسر دیگر را فضا می‌نامند. در فضا هیچ آغاز و پایانی وجود ندارد. جهان. تصاویر چشمگیری از آن را در اختیار ما قرار می‌دهند.چرا روز و شب وجود دارد؟ خورشید یک ستاره است که به ما نور و گرما می‌دهد. زمین همیشه یک سمت زمین که به سمت خورشید است، روز و سمت دیگر که از خورشید دور است، شب است. ما دور خورشید می‌چرخیم و هر روز یک بار هم به دور خودش می‌چرخد مثل یک فرفره.»

نازنین
۱۴۰۴/۰۴/۱۵