دانلود و خرید کتاب ۳۱۳+۵۲ روش بازاریابی برای بانک ها و موسسات مالی محمود معارفی

کتاب ۳۱۳+۵۲ روش بازاریابی برای بانک ها و موسسات مالی

امتیاز:
۵.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ۳۱۳+۵۲ روش بازاریابی برای بانک ها و موسسات مالی

کتاب الکترونیکی «۳۱۳+۵۲ روش بازاریابی برای بانک ها و موسسات مالی» از محمود معارفی - انتشارات سیوند. این کتاب را می‌توانید از طاقچه دریافت کنید.

ورق
۱۴۰۴/۰۳/۰۴

۳۶۵ راه برای رسیدن، نه فقط به مشتری، که به معنا. اگر در سود، ردی از رضایت نمی‌یابی، و در خدمت، دلت دنبال حکمت است، این کتاب را بخوان. یک گام برای هر روز، یک بینش برای هر مسیر، و شاید یک بیداری برای تمامِ سازمان.

خوانا
۱۴۰۴/۰۳/۰۷

خیلی کتاب خوبی بود، پر از ایده‌های ساده ولی خلاقانه برای بازاریابی توی بانک. به‌نظرم هر کسی توی حوزه مالی یا بانکیه، باید یه بار اینو بخونه. کلی چیز یاد گرفتم! ⭐⭐⭐⭐⭐

bankandbooks
۱۴۰۴/۰۳/۰۷

کتاب کاربردی ایده ها خلاقانه و قابل اجرا هستند و دید تازه ای به بازاریابی در بانکها ارائه میدن پیشنهاد میکنم به همه همکاران بانکی

یادگیرا
۱۴۰۴/۰۳/۰۷

اگه بانک‌ها حتی ۱۰۰ تا از این ۳۶۵ روش رو اجرا کنن، دیگه برای جذب مشتری نیازی به پیامک "سلام وقتتون بخیر" نداریم! 😄 کتاب فوق‌العاده کاربردی و خوندنیه، مخصوصاً برای اونا که دنبال ایده‌های واقعی و بومی هستن. پیشنهاد

- بیشتر
محمد
۱۴۰۴/۰۳/۱۳

کتاب بسیار جذاب و تأثیرگذاری بود. از خواندنش لذت بردم و نکات ارزشمندی از آن آموختم. بهتر است عنوان کنم که کتاب با من حرف زد. حس کردم نویسنده دقیقاً می‌داند من چه چیزی لازم دارم بشنوم.