تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب گام های روشن
معرفی کتاب گام های روشن
معرفی کتاب گام های روشن
کتاب الکترونیکی «گامهای روشن» (مجموعهای از داستانهای کوتاه فارسی با محوریت موضوعات انسانی و اخلاقی) نوشتهٔ «محمد باقری کوچکسراتی» و با ویراستاری «حمیدرضا رضوانی اول» توسط انتشارات آرسس منتشر شده است. این اثر مجموعهای از داستانهای کوتاه است که هرکدام به دغدغههایی چون انسانیت، همدلی، صداقت و امید میپردازد. نویسنده با روایتهایی از زندگی روزمره، تلاش میکند مفاهیمی چون بخشش، پذیرش اشتباه و قدرت همدلی را به تصویر بکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گام های روشن
«گامهای روشن» مجموعهای از داستانهای کوتاه است که در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و دغدغههای انسانی و اخلاقی را در بستر روایتهایی ساده و ملموس بررسی میکند. نویسنده در پیشگفتار اشاره میکند که علاقهاش به کتاب و کتابخوانی از کودکی شکل گرفته و این مجموعه را حاصل سالها دغدغه دربارهٔ حرمت انسانی میداند. داستانها با راوی اول شخص روایت میشوند و محدود به زمان و مکان خاصی نیستند. شخصیتهای اصلی اغلب در مسیر بهبود خود و دیگران گام برمیدارند و هر داستان، تجربهای از مواجهه با موقعیتهای دشوار، انتخابهای اخلاقی و تلاش برای حفظ انسانیت را بازگو میکند. این کتاب در فضایی میان خاطره و داستان حرکت میکند و با تمرکز بر ارزشهایی چون همدلی، صداقت، بخشش و امید، تلاش دارد تصویری از زیستن اخلاقی در جهان معاصر ارائه دهد.
خلاصه کتاب گام های روشن
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!در «گامهای روشن» هر داستان کوتاه به یکی از جنبههای مهم زندگی انسانی میپردازد. روایتها اغلب با موقعیتهایی آغاز میشوند که شخصیت اصلی درگیر چالشی اخلاقی یا احساسی است؛ برای مثال، در داستانی فردی در سرمای کوهستان با وجود ضعف و خستگی، تصمیم میگیرد به انسانی دیگر کمک کند و در این مسیر معنای عمیق همدلی را تجربه میکند. در داستانی دیگر، شخصیت با گذشتهٔ تلخ و کینههای قدیمی روبهرو میشود و در نهایت با بخشش، باری سنگین را از دوش خود برمیدارد. برخی داستانها به موضوعاتی چون صداقت در محیط کار، پذیرش اشتباهات، قدرت یک لبخند، یا معجزهٔ همدلی میپردازند و نشان میدهند که چگونه انتخابهای کوچک میتوانند زندگی فرد و اطرافیانش را دگرگون کنند. روایتها اغلب با لحنی صمیمی و از زاویهٔ دید اول شخص نوشته شدهاند و هرکدام تلاش میکنند نوری در دل تاریکیهای روزمره بیابند. مضمون مشترک داستانها، جستجوی انسانیت، امید و رشد فردی در مواجهه با دشواریهاست.
چرا باید کتاب گام های روشن را خواند؟
این کتاب با روایت داستانهایی کوتاه و قابل لمس، به دغدغههای انسانی و اخلاقی میپردازد و خواننده را به تأمل دربارهٔ ارزشهایی چون همدلی، صداقت، بخشش و امید دعوت میکند. هر داستان فرصتی است برای بازنگری در رفتارها و انتخابهای روزمره و یادآوری این نکته که حتی کوچکترین اعمال میتوانند تأثیر بزرگی بر زندگی دیگران داشته باشند. «گامهای روشن» برای کسانی که به دنبال الهام گرفتن از تجربههای انسانی و یافتن معنا در لحظات سادهٔ زندگی هستند، اثری قابل توجه است.
خواندن کتاب گام های روشن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این مجموعه برای علاقهمندان به داستانهای کوتاه فارسی، دوستداران روایتهای اخلاقی و کسانی که دغدغهٔ رشد فردی، همدلی و انسانیت دارند مناسب است. همچنین برای افرادی که در جستجوی امید و معنا در زندگی روزمرهاند یا با چالشهای اخلاقی و احساسی روبهرو هستند، میتواند راهگشا باشد.
فهرست کتاب گام های روشن
۱. دست یاری: روایت کمک به انسانی دیگر در شرایط دشوار و تجربهٔ همدلی۲. بنام بخشش: مواجهه با گذشته و رهایی از کینه۳. تا آخرین لحظه: ایستادگی و فداکاری در بحران۴. امید در خیابان بارانی: جستجوی امید در دل ناامیدی۵. نگاهی متفاوت: تغییر زاویهٔ دید و پرهیز از قضاوت سطحی۶. بهای حقیقت: انتخاب صداقت در دنیای پر از فریب۷. دنیای بزرگ واژهها: قدرت کلمات و همدلی در ارتباط انسانی۸. به دنبال انسانیت: جستجوی معنای انسانیت در شرایط سخت۹. شکستن دایرهها: عبور از مرزهای اجتماعی و تجربهٔ تفاوتها۱۰. قیمت انسانیت: اهمیت ارزشهای انسانی در برابر منافع مادی۱۱. درسی از اشتباهات: یادگیری و رشد از اشتباهات گذشته۱۲. معجزه همدلی: تأثیر همدلی در کاهش رنج دیگران۱۳. عشق بیقید و شرط: تجربهٔ محبت بیانتظار۱۴. گنجینهٔ جاویدان: بخشش و سخاوت در بحران۱۵. در کلاس زندگی: درسهای زندگی از معلمان و تجربهها۱۶. پیامی ساده و کوچک: تأثیر یک عمل کوچک بر زندگی دیگران۱۷. دوباره ساختن: بازسازی زندگی پس از ویرانی۱۸. پذیرش اشتباه: شجاعت در اعتراف و اصلاح خطاها۱۹. قدرت یک لبخند: اثرگذاری رفتارهای ساده و مثبت۲۰. درسی از زمان: ارزش تجربه و گذر عمر۲۱. نوری در تاریکی: امید و رشد در دل سختیها۲۲. زندگی در هر نفس: مواجهه با بیماری و معنای زندگی
بخشی از کتاب گام های روشن
«در دل شبی سرد. هنگامی که سکوتی مرگبار همه جا را فرا گرفته بوده من در دل کوهستانی غرق در برف و یخ گم شدم. پاهایم از شدت سرما و خستگی از حرکت باز ایستاد و بدنم دیگر توانی برای ادامه مسیر نداشت. برف به شدت میبارید و هوا به قدری سرد بود که گوپی هر لحظه است که میخواهد خون در رگهایم منجمد شود. چشمهایم به تاریکی میدوبد و تنها صدایی که از دل این شب سخت بر میآمد صدای نفسهای خودم بود که آن هم از شدت سرما و خستگی بیش از حد. به شماره افتاده بود.آن لحظه را به خوبی به یاد دارم؛ لحظهای را که همه چیز رو به پایان به نظر میرسید» لحظهای که فکر میکردم هیچ راهی برای نجات وجود ندارد. درست در همان لحظه ناامیدی صدای ضعیفی به گوشم رسید. صدایی که به وضوح در آن سکوت مطلق کوهستان میتوانستم بشنوم. قلبم به شدت به تبش افتاد و با تمام قوا گوش سیو5م, سای نله گسی بوذ که گیگ مب تواست.بیاختیار به سمت صدا چرخیدم اگرچه خودم در بدترین شرایط ممکن قرار داشتم. پاهایم یاری نمی کردند بدنم به شدت سرد شده بود» اما چیزی در درونم برانگیخته شد. نمیتوانستم به خودم اجازه دهم که در چنین وضعیتی» فردی دیگر هم در درد و رنج باقی بماند.به زحمت پیش رفتم. هر قدمی که بر میداشتم. حس میکردم تمام بدنم به شدت سخت شده و هر عضلهام فریاد میزند که دیگر قادر به تحمل این بار سنگین نیست. با این حالء ادامه دادم. صدا لحظه به لحظه ضعیفتر میشد. اما هنوز برایم قابل درک بود. از میان درختان برف پوش به پیش رفتم قلبم بیوقفه میزد و ذهنم پر از سوّال بود: « چه کسی اینحاست که به کمک نیاز دارد؟ »
معرفی کتاب گامهای روشن کتاب گامهای روشن نوشته محمد باقری کوچکسرائی است که نشر آرسس این مجموعه داستان کوتاه فارسی را در فروردین ماه سال 1404 منتشر کرده است. درباره کتاب گامهای روشن کتاب گامهای روشن، مجموعهای شامل 30 داستان کوتاه فارسی با
کتاب خوبی هست و داستانهای قشنگ و مفهومی داره
مجموعه داستان کوتاه گامهای روشن متشکل داستانهایی با مضمون بیداری فطرت انسانی و برخورد درست در مواجهه با مشکلات و ناهنجاریهای زندگی هست که نویسنده این مجموعه اون رو با بیانی ساده و گیرا در قالب 30 داستان کوتاه به
کتاب مفید و آموزندهای می باشد و بعضی از داستان هاش به واقعیت زندگی خیلی از ما نزدیکه
خوب ورهگشا