کتاب گام های روشن
معرفی کتاب گام های روشن
کتاب گام های روشن (مجموعه داستان کوتاه) نوشته محمد باقری کوچکسرائی و با ویراستاری حمیدرضا رضوانی اول توسط انتشارات آرسس منتشر شده است. این اثر مجموعهای از داستانهای کوتاه است که هرکدام به دغدغههایی چون انسانیت، همدلی، صداقت و امید میپردازند. نویسنده با روایتهایی از زندگی روزمره، تلاش میکند مفاهیمی چون بخشش، پذیرش اشتباه و قدرت همدلی را به تصویر بکشد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گام های روشن
کتاب گامهای روشن مجموعهای از داستانهای کوتاه است که در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و دغدغههای انسانی و اخلاقی را در بستر روایتهایی ساده و ملموس بررسی میکند. محمد باقری کوچکسرائی در پیشگفتار اشاره میکند که علاقهاش به کتاب و کتابخوانی از کودکی شکل گرفته و این مجموعه را حاصل سالها دغدغه دربارهی حرمت انسانی میداند. داستانها با راوی اول شخص روایت میشوند و محدود به زمان و مکان خاصی نیستند. شخصیتهای اصلی اغلب در مسیر بهبود خود و دیگران گام برمیدارند و هر داستان، تجربهای از مواجهه با موقعیتهای دشوار، انتخابهای اخلاقی و تلاش برای حفظ انسانیت را بازگو میکند. این کتاب در فضایی میان خاطره و داستان حرکت میکند و با تمرکز بر ارزشهایی چون همدلی، صداقت، بخشش و امید، تلاش دارد تصویری از زیستن اخلاقی در جهان معاصر ارائه دهد.
خلاصه داستان گام های روشن
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
در کتاب گامهای روشن هر داستان کوتاه به یکی از جنبههای مهم زندگی انسانی میپردازد. روایتها اغلب با موقعیتهایی آغاز میشوند که شخصیت اصلی درگیر چالشی اخلاقی یا احساسی است؛ برای مثال، در داستانی فردی در سرمای کوهستان با وجود ضعف و خستگی، تصمیم میگیرد به انسانی دیگر کمک کند و در این مسیر معنای عمیق همدلی را تجربه میکند. در داستانی دیگر، فردی با گذشتهی تلخ و کینههای قدیمی روبهرو میشود و درنهایت با بخشش، باری سنگین را از دوش خود برمیدارد.
برخی داستانها به موضوعاتی چون صداقت در محیط کار، پذیرش اشتباهات، قدرت یک لبخند، یا معجزهی همدلی میپردازند و نشان میدهند که چگونه انتخابهای کوچک میتوانند زندگی فرد و اطرافیانش را دگرگون کنند. روایتها اغلب با لحنی صمیمی و از زاویهی دید اول شخص نوشته شدهاند و هرکدام تلاش میکنند نوری در دل تاریکیهای روزمره بیابند. مضمون مشترک داستانها، جستجوی انسانیت، امید و رشد فردی در مواجهه با دشواریهاست.
چرا باید کتاب گام های روشن را خواند؟
این کتاب با روایت داستانهایی کوتاه و قابللمس، به دغدغههای انسانی و اخلاقی میپردازد و خواننده را به تأمل دربارهی ارزشهایی چون همدلی، صداقت، بخشش و امید دعوت میکند. هر داستان فرصتی است برای بازنگری در رفتارها و انتخابهای روزمره و یادآوری این نکته که حتی کوچکترین اعمال میتوانند تأثیر بزرگی بر زندگی دیگران داشته باشند. کتاب گامهای روشن برای کسانی که بهدنبال الهام گرفتن از تجربههای انسانی و یافتن معنا در لحظات سادهی زندگی هستند، اثری قابلتوجه است.
خواندن کتاب گام های روشن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این مجموعه برای علاقهمندان به داستانهای کوتاه فارسی، دوستداران روایتهای اخلاقی و کسانی که دغدغهی رشد فردی، همدلی و انسانیت دارند مناسب است؛ همچنین برای افرادی که در جستوجوی امید و معنا در زندگی روزمرهاند یا با چالشهای اخلاقی و احساسی روبهرو هستند، میتواند راهگشا باشد.
بخشی از کتاب گام های روشن
«در دل شبی سرد. هنگامی که سکوتی مرگبار همه جا را فرا گرفته بوده من در دل کوهستانی غرق در برف و یخ گم شدم. پاهایم از شدت سرما و خستگی از حرکت باز ایستاد و بدنم دیگر توانی برای ادامه مسیر نداشت. برف به شدت میبارید و هوا به قدری سرد بود که گویی هر لحظه است که میخواهد خون در رگهایم منجمد شود. چشمهایم به تاریکی میدوید و تنها صدایی که از دل این شب سخت بر میآمد صدای نفسهای خودم بود که آن هم از شدت سرما و خستگی بیش از حد به شماره افتاده بود.آن لحظه را به خوبی به یاد دارم؛ لحظهای را که همه چیز رو به پایان به نظر میرسید. لحظهای که فکر میکردم هیچ راهی برای نجات وجود ندارد. درست در همان لحظه ناامیدی صدای ضعیفی به گوشم رسید. صدایی که بهوضوح در آن سکوت مطلق کوهستان میتوانستم بشنوم. قلبم بهشدت به تپش افتاد و با تمام قوا گوش سپردم.»
معرفی کتاب گامهای روشن کتاب گامهای روشن نوشته محمد باقری کوچکسرائی است که نشر آرسس این مجموعه داستان کوتاه فارسی را در فروردین ماه سال 1404 منتشر کرده است. درباره کتاب گامهای روشن کتاب گامهای روشن، مجموعهای شامل 30 داستان کوتاه فارسی با
کتاب خوبی هست و داستانهای قشنگ و مفهومی داره
یک یک داستان های این کتاب بیانگر درس عبرتی برای کسانیست که علاقه به پند گرفتن با شنیدن و خواندن داستان دارند.... داشتن چنین نویسنده ای مایه ی افتخار ماست... با آرزوی بهترین ها برای شما 🌱
پند آموز خواندنش را توصیه میکنم 👌
عادی بود صحبت های کاملا رئالیسم که در هیاهوی افکارمون گم شده
خوب ورهگشا
مجموعه داستان کوتاه گامهای روشن متشکل داستانهایی با مضمون بیداری فطرت انسانی و برخورد درست در مواجهه با مشکلات و ناهنجاریهای زندگی هست که نویسنده این مجموعه اون رو با بیانی ساده و گیرا در قالب 30 داستان کوتاه به
کتاب مفید و آموزندهای می باشد و بعضی از داستان هاش به واقعیت زندگی خیلی از ما نزدیکه