کتاب داستان سرزمین من سیدسعید شاقاسمی + دانلود نمونه رایگان

امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب داستان سرزمین من

معرفی کتاب داستان سرزمین من

کتاب الکترونیکی «داستان سرزمین من» (شعر فارسی قرن ۱۵) سرودهٔ سیدسعید شاقاسمی و با ویراستاری ریحانه داودی، توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این مجموعه، شامل اشعار متنوعی است که دغدغه‌ها، احساسات و تعلق خاطر شاعر به سرزمین و هویت ایرانی را بازتاب می‌دهد. شعرهای کتاب، با نگاهی به تاریخ، طبیعت، فرهنگ و باورهای بومی، تصویری از زیست شاعر در سرزمین مادری‌اش ارائه می‌کنند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب داستان سرزمین من

«داستان سرزمین من» مجموعه‌ای از اشعار سیدسعید شاقاسمی است که در فضایی معاصر و با الهام از سنت‌های شعر فارسی سروده شده‌اند. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که شعر معاصر فارسی همچنان به جست‌وجوی هویت، ریشه‌ها و پیوند با گذشته ادامه می‌دهد. اشعار این مجموعه، اغلب به موضوعاتی چون عشق به وطن، ستایش طبیعت، یادآوری بزرگان و قهرمانان ملی و دینی، و دغدغه‌های اجتماعی و انسانی می‌پردازند. شاعر در بسیاری از شعرها، با زبانی تصویری و گاه روایت‌محور، به بیان خاطرات، آرزوها و رنج‌های مردم سرزمینش می‌پردازد. در کنار این مضامین، اشاراتی به اسطوره‌ها، باورهای مذهبی و عناصر بومی نیز دیده می‌شود که فضای کتاب را به جهان ذهنی شاعر نزدیک‌تر می‌کند. این مجموعه، در قالب‌های مختلف شعری سروده شده و هر شعر، روایتی مستقل از تجربه‌ها و احساسات شاعر است.

چرا باید کتاب داستان سرزمین من را خواند؟

این کتاب برای کسانی که به شعر معاصر فارسی و دغدغه‌های هویتی و سرزمینی علاقه دارند، فرصتی فراهم می‌کند تا با نگاه و زبان سیدسعید شاقاسمی به جهان پیرامون آشنا شوند. اشعار کتاب، با پرداختن به موضوعاتی مانند عشق به وطن، طبیعت، تاریخ و باورهای بومی، می‌توانند مخاطب را به تأمل دربارهٔ ریشه‌ها و ارزش‌های فرهنگی و انسانی وادارند. همچنین، حضور عناصر بومی و محلی در شعرها، تجربه‌ای متفاوت از زیست شاعرانه در ایران امروز را به نمایش می‌گذارد.

خواندن کتاب داستان سرزمین من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این مجموعه برای علاقه‌مندان به شعر فارسی معاصر، دوستداران ادبیات بومی و کسانی که دغدغهٔ هویت، سرزمین و فرهنگ ایرانی دارند مناسب است. همچنین، دانشجویان و پژوهشگران ادبیات فارسی که به دنبال نمونه‌هایی از شعر معاصر با مضامین اجتماعی و بومی هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

فهرست کتاب داستان سرزمین من

- شعر اول تا بیست‌وچهارم: هر شعر با موضوعی مستقل، به مسائلی چون هویت، وطن، طبیعت، بزرگان دینی و ملی، و دغدغه‌های اجتماعی می‌پردازد. برخی شعرها به ستایش سرزمین مادری، برخی به یادآوری قهرمانان و برخی به توصیف طبیعت و شهرهای ایران اختصاص یافته‌اند. - قصیده بهاریه: شعری دربارهٔ آمدن بهار و نو شدن طبیعت و امید به آینده. - شعرهایی با محوریت رودها، کوه‌ها و شهرهای ایران: توصیف زیبایی‌های طبیعی و پیوند شاعر با این مکان‌ها. - مرثیه‌ها و اشعار آیینی: شعرهایی با مضامین مذهبی و سوگواری برای بزرگان دین و قهرمانان ملی. - اشعار پایانی: تأملاتی دربارهٔ زندگی، امید، غم و شادی، و دعوت به صبوری و امیدواری.

بخشی از کتاب داستان سرزمین من

«نام مرا تکرار کن نام مرا تو فراموش مکن نام مرا تا ماند به جهان جاوید نام هر نیک‌ذاتی به نگهبانی شب و روز تو اگر با من باشی تو اگر خوش‌بین باشی آن‌گاه انسان زاده شد و با هراشانی شیطان زاده شد پدر من خدا نیست من حتی پدر هم ندارم من حتی مادر هم ندارم ملازم سلطان آشوکان نبودم من حتی یک شتر زرد دارم یک چام تنها نام‌هایی دارم یک چوپان یتم اما وقتی او را صدا زدم در قصر پادشاهی خود صدای مرا شنید و پاسخ داد: نام مرا تکرار کن نام مرا نام من با تو اگر باشد همیشه پیروزی»