کتاب کوچ شیوا شیوا فرضی هجراندوست + دانلود نمونه رایگان

کتاب کوچ شیوا

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب کوچ شیوا

معرفی کتاب کوچ شیوا

کتاب الکترونیکی «کوچ شیها» (مجموعه شعر) اثر «شیوا فرضی هجراندوست» توسط موسسه آموزشی تالیفی ارشدان منتشر شده است. این مجموعه دربرگیرنده اشعار فارسی معاصر است که دغدغه‌های عاطفی، اجتماعی و فلسفی را در قالب شعر بیان می‌کند. «کوچ شیها» با نگاهی به تجربه‌های زیسته و احساسات انسانی، تلاش دارد لحظات تلخ و شیرین زندگی را به تصویر بکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کوچ شیوا

«کوچ شیها» مجموعه‌ای از اشعار معاصر فارسی است که در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و بازتاب‌دهنده فضای احساسی و اجتماعی دهه‌های اخیر است. این کتاب با زبانی تصویری و گاه روایت‌محور، به موضوعاتی چون عشق، جدایی، امید، ناامیدی، خاطرات و دغدغه‌های روزمره می‌پردازد. اشعار این مجموعه اغلب کوتاه و موجز هستند و در کنار بیان احساسات فردی، به مسائل جمعی و اجتماعی نیز اشاره دارند. درون‌مایه‌های کتاب، از دل تجربه‌های شخصی شاعر برآمده و در قالب مضامین عاشقانه، فلسفی و اجتماعی شکل گرفته‌اند. «کوچ شیها» در کنار پرداختن به روابط انسانی، نگاهی به طبیعت، وطن و مفاهیم بنیادین زندگی دارد. این مجموعه، با تنوع موضوعی و زبانی، مخاطب را به سفری درونی میان خاطرات، آرزوها و واقعیت‌های زندگی دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب کوچ شیوا را خواند؟

این مجموعه شعر، با پرداختن به احساسات انسانی و دغدغه‌های روزمره، فرصتی برای همدلی و بازاندیشی در تجربه‌های مشترک فراهم می‌کند. اشعار «کوچ شیها» با تصویرسازی‌های ملموس و مضامین متنوع، می‌تواند برای کسانی که به دنبال لمس لحظات ناب عاطفی و تامل در معنای زندگی هستند، جذاب باشد. همچنین، این کتاب امکان آشنایی با زبان و نگاه شاعری معاصر را فراهم می‌آورد و می‌تواند الهام‌بخش مخاطبانی باشد که به شعر امروز علاقه دارند.

خواندن کتاب کوچ شیوا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

«کوچ شیها» برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌های عاطفی و اجتماعی دارند و افرادی که به دنبال بازتاب احساسات و تجربه‌های انسانی در قالب شعر هستند، مناسب است. همچنین دانشجویان و پژوهشگران ادبیات معاصر می‌توانند از این مجموعه بهره ببرند.

فهرست کتاب کوچ شیوا

- باعتم و ساختم: شعرهایی درباره تاب‌آوری و مواجهه با سختی‌ها. - افسوس و کابوس: بازتاب حسرت‌ها و خاطرات تلخ. - آسمون مشکی: نگاهی به ناامیدی و تاریکی‌های زندگی. - کام دل: شعرهایی درباره آرزوها و ناکامی‌ها. - جای خالی: پرداختن به فقدان و دلتنگی. - بارون: تصویرسازی از امید و دگرگونی با الهام از طبیعت. - پستوی خیال: شعرهایی درباره رویاها و خاطرات دور. - مرز رهایی: تامل در آزادی و رهایی از قیدها. - هزار تا رنگه: اشاره به تنوع احساسات و رنگارنگی زندگی. - کوک ناساز: ناهماهنگی‌ها و تضادهای درونی. - دوراهی: شعرهایی درباره انتخاب و تردید. - شیرین فرهاد: الهام از اسطوره‌ها و عشق‌های ماندگار. - ایران: شعرهایی درباره وطن و هویت ملی. - آخرین مسیر: تامل در پایان‌ها و مسیرهای زندگی. - خونه: بازگشت به آرامش و امنیت خانه. - آسمون پاک: امید به روشنی و پاکی در زندگی. - روزای سبز: یادآوری روزهای خوش و امیدبخش. - خورشید: نماد امید و آغاز دوباره. - فانوس دریایی: راهنمایی و روشنایی در تاریکی‌ها. - غم دنیا: مواجهه با رنج‌ها و دشواری‌های زندگی. - دریا و ماهی: پیوند با طبیعت و جست‌وجوی معنا. - هوای مجنون: شعرهایی درباره جنون و شور عاشقانه. - دل‌مرده: بیان ناامیدی و خستگی روحی. - می‌شه: امید به تغییر و امکان‌های تازه. - حضور: اهمیت حضور عزیزان و تاثیر آن بر زندگی. - نشونه: نشانه‌های امید و پایداری در مسیر زندگی. - رو تن جاده: سفر و حرکت در مسیرهای ناشناخته. - ندای دل: گوش‌دادن به صدای درون و پیروی از قلب. - شاهد: تماشای زندگی و لحظات گذرا. - عشق و جنون: تلاقی عشق و دیوانگی در تجربه انسانی. - گل سرخ: نماد زیبایی و لطافت احساسات. - قانون دل: قواعد نانوشته عشق و روابط انسانی. - خادم: خدمت به عشق و وفاداری. - جای خالی: تکرار مضمون فقدان و جست‌وجوی معنا. - نفس: تامل در زندگی و گذر زمان. - زمستان سرد: مواجهه با سختی‌ها و سرماهای روحی. - هوس: شعرهایی درباره وسوسه و کشش‌های درونی. - لحظه‌های نبرد: مبارزه با مشکلات و امید به پیروزی. - نفس: بازتاب زندگی و تلاش برای بقا. - سما: نگاهی به معنویت و رهایی. - حاودانه: شعرهایی درباره امید و پایداری. - عاقلی: تامل در عقلانیت و خرد. - حانانه: شعرهایی درباره عشق و دلدادگی. - بازیگر: نقش‌آفرینی انسان در زندگی و روابط. - پروا: پرواز و رهایی از قیدها. - نور: امید و روشنایی در تاریکی. - رهگذر: گذر زمان و عبور از لحظات زندگی. - برنده: پیروزی و شکست در مسیر زندگی. - سنگ صبور: پناه بردن به عشق و دوستی. - زندگی اگرچه زیباست: تامل در زیبایی و دشواری‌های زندگی. - روزای روشن: امید به آینده و روزهای بهتر. - دل: شعرهایی درباره عشق و احساسات عمیق. - سلیم: پایداری و استواری در برابر مشکلات. - کتاب کهنه: یادآوری خاطرات و گذشته. - خونه قرمز: بازگشت به خاطرات و خانه‌های قدیمی. - بدحال: بیان حالات روحی و روانی دشوار.

بخشی از کتاب کوچ شیوا

«چه دردی داره زخمی که همه روح تو پر کرده چه روزایی که بی‌وقفه دیدی، قلبت پره درده چه سرده اون هوایی که چه سخته واسم این روزا من اینجا و تو اونجایی! من حتی فک نمی‌کردم به روزی رد بشی از من یه روزی بی تو تنها شم من و بارون و پاییزه نفهمیدی دل سادهم یهو از سینه می‌ریزه! روزای بد تموم می‌شه می‌دونی این یه قانونه روزای سرد و دل‌تنگی ازش خاطره می‌مونه تو که رفتی همه دنیام خراب و بی تو تب‌داره روزای خوب، روزای بد بی تو هر چیزی بدحاله!»

قدرت مدیریت نوآوری
قدرت شفابخش چاکراها
مالکوم داوسون
رضایتمندی شغلی بر افزایش بهره وری نیروی انسانی
زکی اله مهدوی راد
شرح زندگانی من جلد دوم (بخش آخر: تشکیل رسمی احزاب سیاسی)
عبدالله مستوفی
مدیریت مشکلات مرتبط با مدرسه و تکالیف در کودکان دارای اختلال نقص توجه و بیش فعالی
مهدیس مقصودلو
معناشناسی رنج و سختی در قرآن کریم
زینب سادات قوام
القیمه الدستوریه لحریه الرای و التعبیر فی التشریعین السودانی و الایرانی
عبدالرحمن پیرانی
تمرینات تناوبی با شدت بالا (HIIT) فقط ۵ دقیقه در روز!
ﻟﻨﺮی ﻟﻮﻣﺒﺎردو
استراتژی قیمت گذاری هوشمند در عصر اینترنت