کتاب اله نامه
معرفی کتاب اله نامه
معرفی کتاب اله نامه
کتاب الکترونیکی «المنامم» (شعر فارسی معاصر) سرودهٔ «محمد مبرزاق» و با تصویرگری «عاطفم طل» توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این مجموعه شامل اشعاری در قالبهای متنوع و با مضامین اجتماعی، فلسفی و شخصی است که در سال ۱۴۰۳ به بازار آمده. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اله نامه
«المنامم» مجموعهای از شعرهای معاصر فارسی است که در فضایی میان رویا و واقعیت حرکت میکند. اشعار این کتاب اغلب با نگاهی انتقادی و گاه طنزآمیز به مسائل روزمره، دغدغههای فردی و اجتماعی و تجربههای زیسته شاعر میپردازند. تصویرگریهای «عاطفم طل» نیز در کنار شعرها، فضای بصری خاصی به کتاب بخشیدهاند و ارتباطی میان واژه و تصویر برقرار کردهاند. این مجموعه در دورهای نوشته شده که شعر فارسی در حال تجربهکردن فرمها و زبانهای تازه است و شاعر نیز تلاش کرده با زبانی امروزی و گاه بازیگوشانه، تجربههای ذهنی و عینی خود را بیان کند. کتاب در قالبی جمعوجور و با تعداد محدودی شعر ارائه شده و هر شعر، دنیایی مستقل و در عین حال مرتبط با دیگر شعرها دارد. در کنار مضامین فلسفی و اجتماعی، ردپای طنز و بازی با زبان نیز در بسیاری از شعرها دیده میشود.
چرا باید کتاب اله نامه را خواند؟
این مجموعه شعر برای کسانی که به دنبال تجربهای متفاوت از شعر معاصر فارسی هستند، جذابیت دارد. شاعر در «المنامم» با نگاهی تازه به مسائل روزمره و دغدغههای انسانی میپردازد و در کنار آن، تصویرگریهای کتاب نیز به درک بهتر فضای اشعار کمک میکنند. خواندن این کتاب فرصتی است برای مواجهه با زبان و تصاویری که گاه آشنا و گاه غافلگیرکنندهاند و میتوانند ذهن مخاطب را به چالش بکشند.
خواندن کتاب اله نامه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغههای اجتماعی و فلسفی دارند و دوست دارند با زبان و تصویر در شعر بازی کنند، مناسب است. همچنین برای دانشجویان و پژوهشگران ادبیات معاصر فارسی که به دنبال نمونههایی از شعر امروز هستند، پیشنهاد میشود.
فهرست کتاب اله نامه
این کتاب یک مجموعه شعر است و ساختار آن بر اساس شعرهای مستقل شکل گرفته است. هر شعر عنوان و فضای خاص خود را دارد و به موضوعاتی مانند رویا، هویت، جامعه، تنهایی و طنز میپردازد. تصویرگریهای کتاب نیز در کنار برخی شعرها آمدهاند و به فضای کلی اثر افزودهاند. فهرست کتاب شامل عناوین شعرهاست که هرکدام دنیایی مستقل را روایت میکنند.
بخشی از کتاب اله نامه
«برف میبارد و من در اتاقی بیپنجره نشستهام به یاد میآورم روزی را که برف نبود و پنجرهای بود که رو به خیابان باز میشد کسی از آن سوی شیشه برایم دست تکان داد و من نفهمیدم که آن دست، دست خودم بود یا سایهای از گذشتهای دور برف میبارد و من هنوز در اتاقم بیپنجره، بیخیابان، بیدست فقط برف است و خاطرهای که هرگز آب نمیشود»