تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب متن نقره ای
معرفی کتاب متن نقره ای
معرفی کتاب متن نقره ای
کتاب الکترونیکی «متن نقرهای» نوشتهٔ «فاطمه نقره» و منتشرشده توسط موسسه آموزشی تألیفی ارشدان، مجموعهای از دلنوشتهها، خاطرات، شعرها و روایتهای کوتاه است که به زندگی روزمره، دغدغههای اجتماعی، تجربههای شخصی و نگاه شاعرانه به جهان میپردازد. این اثر در قالب نثر و گاه شعر، با زبانی صمیمی و روایتمحور، موضوعاتی چون خانواده، معلمی، کرونا، امید، زنانگی و خاطرات کودکی را بازتاب میدهد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب متن نقره ای
«متن نقرهای» اثری است که در سالهای اخیر و در بستر تحولات اجتماعی و فرهنگی معاصر ایران نوشته شده است. این کتاب مجموعهای از نوشتههای کوتاه، دلنوشتهها، شعرها و روایتهایی است که هرکدام به موضوعی خاص میپردازند؛ از خاطرات کودکی و تجربههای معلمی تا دغدغههای زنان، روزهای کرونایی، امید، شادی، غم و مسائل روزمره. نویسنده با الهام از زندگی شخصی و محیط اطراف، تلاش کرده است لحظات تلخ و شیرین، امیدها و ناامیدیها، و نگاه انسانی به جهان را در قالبی ساده و بیپیرایه بیان کند. کتاب، فضایی میان خاطره و تاملات اجتماعی ایجاد میکند و خواننده را به سفری درونی میان گذشته و حال میبرد. هر بخش، مستقل از دیگری، اما در مجموع تصویری از زیست معاصر و دغدغههای انسانی ارائه میدهد.
چرا باید کتاب متن نقره ای را خواند؟
این کتاب با کنار هم قرار دادن روایتهای کوتاه، دلنوشتهها و شعرها، فرصتی برای تامل در تجربههای مشترک انسانی فراهم میکند. موضوعاتی مانند خانواده، معلمی، زنانگی، امید، غم، شادی و روزمرگی، با نگاهی انسانی و گاه طنزآمیز روایت شدهاند. خواننده میتواند در میان این نوشتهها، لحظاتی از زندگی خود را بازشناسد و با دغدغهها و احساسات نویسنده همدل شود. «متن نقرهای» برای کسانی که به دنبال خواندن متنهایی کوتاه و تاملبرانگیز درباره زندگی روزمره و احساسات انسانی هستند، گزینهای مناسب است.
خواندن کتاب متن نقره ای را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای علاقهمندان به دلنوشتهها، خاطرات، شعرهای کوتاه و روایتهای اجتماعی مناسب است. همچنین برای معلمان، زنان، دانشجویان علوم انسانی و کسانی که به تجربههای زیسته و تاملات فردی علاقه دارند، میتواند جذاب باشد.
فهرست کتاب متن نقره ای
- چتر خدا: دربارهٔ امید و توکل به خدا در سختیها و روزمرگیها. - خدای خوب من: آرزوی جهانی بدون مرز، جنگ و ظلم. - سفر زندگی: روایت تولد و آغاز زندگی با اضطراب و امید. - مقایسه عمه خانم با رادیو: طنزی دربارهٔ نقش خبررسانی در خانواده. - کودکی ده ساله بودم شاد و خرم: خاطرات کودکی و تاثیر انقلاب و جنگ بر زندگی. - روز معلم: توصیف جایگاه معلم و تاثیر او بر دانشآموزان. - قبل کرونا: تاملاتی دربارهٔ ابراز احساسات و تغییرات اجتماعی. - انواع آدمها در حرف زدن: تفاوتهای ارتباطی میان افراد. - تو زندگی هیچوقت مغرور نشو: دربارهٔ فروتنی و خودشناسی. - کلاس مجازی در کرونا: تجربهٔ آموزش مجازی و دلتنگی برای کلاس حضوری. - روزهای کرونایی: مقایسهٔ روزهای کرونا با دوران جنگ و امید به آینده. - توصیههای خانم طلا: طنزی دربارهٔ توصیههای مختلف برای حل مشکلات. - شب یلدا: تاملاتی دربارهٔ گذر زمان و ارزش لحظات. - جشن تولد: اهمیت دوست داشتن خود و ارزش قائل شدن برای خویش. - اعتماد به نفس: نقش اعتماد به نفس در موفقیت و زندگی. - این نیز بگذرد: یادآوری گذرا بودن مشکلات و روزهای سخت. - داستان ضربالمثل گربه دستش به گوشت نمیرسه: روایت و تفسیر یک ضربالمثل ایرانی. - جواهر زیبای شهر من: داستان دختری متفاوت و انتخابهایش در زندگی. - زهرای کوچک: روایت زندگی دختری که با صدای زیبایش شناخته شد. - من زن: تاملاتی دربارهٔ هویت زنانه و نقشهای اجتماعی زنان. - هدیه مادر: اهمیت مادر و نقش او در زندگی فرزندان. - قهرمان: دعوت به قهرمان بودن در زندگی شخصی. - صلح و آرامش: اشاره به آلفرد نوبل و آرزوی جهانی آرامتر. - بهلول دیوانه: حکایتی از بهلول و انتخابهای فردی. - آدمهای ساده: داستانهایی از سادگی و صداقت در زندگی روزمره. - کوه قاف: آرزوی داشتن خانهای امن و آرام در کنار خانواده.
بخشی از کتاب متن نقره ای
«کودکی ده ساله بودم شاد و خرم میدویدم شادمانه گاه در دشت گاه خانه مادر من مهربان بود جای خالی پدر را با محبت پر نموده روزها پر بود از عشق و صداقت ناگاه بانگی برآمد انقلاب است انقلاب است در دلم ناگاه آشوبی به پاشد جنگ و دعوا پر توان شد بحثهای شب نشینی "انقلاب" شد روستای کوچک من دسته دسته یک موافق یک مخالف خسته از جور زمانه کس نمیپرسید حال تو چطور است. روزهای سخت و تلخی بر من ده ساله بگذشت در طلوعی وضعیت یکباره برگشت جشن پیروزی مردم بر ستمگر کودک ده ساله خندید شاد و خرم با ترانه رفت بالا سوی پایین چند روزی کشت و کشتار جنگ و اعدام کودک ده ساله چشمانش گشوده مضطرب خیلی پریشان کشور همسایه آمد خون و خونریزی به پاشد کودک ده ساله هر روز پیکر پاک شهیدی را نظاره داد میزد من چه میخواهم ز دنیا هشت سال از زندگیش با چنین آشوب بگذشت روز خوب زندگیش روز جشن ازدواجش با دعا و روضهخوانی هم صدا شد خانواده خرد و بالغ پیر و برنا توی جبهه در نبردی نابرابر کودک ده ساله ما روزها را با عذابی سخت و جانکاه لحظه لحظه جستجو کرد. اهای دنیا چه میخواهی زمن قدری تامل قصههای زندگیش غصهها گشت خاطرات خوب شیرین عزیزان روزهایش را جفا کرد او عزیزی در سفر داشت کودک ده ساله اکنون مادری شد شاد و خوشحال او غمش را در نهان داشت تا مبادا کودک او همسر او این غم بنهفته در قلب نحیفش را ببینند روزها رفت و در آخر صبح یک روز غم انگیز در ملاقاتی پر از شور و هیاهو او عزیزش را بغل کرد استخوانی در میان کیسهای خاک اه از این لحظههای شوم و بدیمن در کنار مادر پیر و ضعیفش نالهها کرد کودک ده ساله اکنون مات و مبهوت باز برخاست زندگی را با سرآغازی دوباره جستوجو کرد لحظههایش با تلاشی سخت و محکم در جدالی نابرابر روزها میرفت کودک ده ساله شد مرغی مهاجر بال بگشاد و وطن را با غباری پشت سر بنهاد و او رفت تا که در جایی دگر این خاطرات تلخ را از ذهن مشغولش بشوید...»
سخن چون از دل برآید بر دل نشیند
بهترین کتاب از زبان بهترین نویسنده و بهترین دبیر ادبیات