کتاب قاصدک های تنها علی شریفی صادقی + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب قاصدک های تنها

کتاب قاصدک های تنها

معرفی کتاب قاصدک های تنها

معرفی کتاب قاصدک های تنها

کتاب الکترونیکی «قاصدک‌های تنها» (مجموعه داستان‌های کوتاه فارسی) نوشتهٔ علی شریفی صادقی و منتشرشده توسط موسسه آموزشی تألیفی ارشدان در سال ۱۴۰۲، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه معاصر است که به روایت زندگی، روابط خانوادگی، دوستی‌ها، شکست‌ها و امیدها می‌پردازد. این اثر با نگاهی به دغدغه‌های روزمره و اجتماعی، تلاش می‌کند گوشه‌هایی از واقعیت‌های تلخ و شیرین زندگی ایرانی را به تصویر بکشد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قاصدک های تنها

«قاصدک‌های تنها» مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که هرکدام به موضوعی متفاوت اما ملموس در زندگی روزمره می‌پردازند. این کتاب در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و فضای داستان‌ها عمدتاً در بستر خانواده، روابط دوستانه، عشق، خیانت، قضاوت و تلاش برای تغییر سرنوشت شکل می‌گیرد. نویسنده با زبان روایت اول‌شخص یا سوم‌شخص، شخصیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که هرکدام با چالش‌ها و انتخاب‌های دشوار روبه‌رو هستند. برخی داستان‌ها بر اساس واقعیت و برخی زاییدهٔ تخیل نویسنده‌اند، اما همگی سعی دارند تلنگری به مخاطب بزنند و او را به تأمل دربارهٔ تصمیم‌ها و پیامدهای آن‌ها وادارند. در این مجموعه، نویسنده به سراغ موضوعاتی چون قضاوت عجولانه، اعتماد، طمع، عشق نافرجام، خانواده‌های ازهم‌گسیخته و امید به تغییر رفته است. هر داستان با مقدمه‌ای کوتاه یا سخنی از نویسنده همراه است که هدف یا پیام داستان را روشن‌تر می‌کند. فضای کتاب، ترکیبی از طنز، تلخی، امید و واقع‌گرایی است و مخاطب را با طیف متنوعی از احساسات و موقعیت‌ها روبه‌رو می‌سازد.

خلاصه کتاب قاصدک های تنها

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! در «قاصدک‌های تنها» هر داستان، روایتی مستقل از زندگی شخصیت‌هایی است که درگیر مسائل خانوادگی، اجتماعی یا عاطفی‌اند. داستان‌ها با توصیف موقعیت‌هایی آغاز می‌شوند که اغلب با طنز یا تلخی همراه است؛ برای مثال، در یکی از داستان‌ها، مهمانی خانوادگی به صحنه‌ای از پرخوری و رقابت تبدیل می‌شود و نویسنده با نگاهی انتقادی و طنزآمیز به رفتارهای فامیل می‌پردازد. در داستانی دیگر، شخصیت اصلی با خیانت دوست و همسرش روبه‌رو می‌شود و پس از جدایی، به بازنگری در انتخاب‌ها و اعتمادهایش می‌رسد. برخی داستان‌ها به تجربه‌های واقعی نزدیک‌اند؛ مانند روایت دختری که پس از جدایی والدین، دچار سرگردانی و اعتیاد می‌شود اما سرانجام با حمایت پدرش مسیر زندگی را تغییر می‌دهد. موضوعاتی چون قضاوت نادرست، طمع، شکست عشقی، امید به جبران و تلاش برای ساختن دوبارهٔ زندگی، در سراسر کتاب تکرار می‌شوند. نویسنده در پایان هر داستان، با یادداشتی کوتاه، پیام یا هدف روایت را بیان می‌کند و مخاطب را به تأمل دربارهٔ انتخاب‌ها و پیامدهای آن‌ها دعوت می‌کند. پایان‌بندی داستان‌ها معمولاً باز است و به جای نتیجه‌گیری قطعی، مخاطب را با پرسش‌ها و احساسات شخصیت‌ها تنها می‌گذارد.

چرا باید کتاب قاصدک های تنها را خواند؟

این کتاب با روایت داستان‌هایی کوتاه و متنوع، به مسائل و دغدغه‌های روزمرهٔ انسان‌ها می‌پردازد و موقعیت‌هایی را به تصویر می‌کشد که بسیاری از خوانندگان می‌توانند با آن‌ها همذات‌پنداری کنند. هر داستان، فرصتی برای تأمل دربارهٔ روابط انسانی، قضاوت، اعتماد، شکست و امید است. خواندن این مجموعه می‌تواند تلنگری باشد برای بازنگری در تصمیم‌ها و رفتارهای فردی و اجتماعی.

خواندن کتاب قاصدک های تنها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

«قاصدک‌های تنها» برای علاقه‌مندان به داستان‌های کوتاه فارسی، کسانی که به روایت‌های اجتماعی و خانوادگی علاقه دارند و افرادی که به دنبال بازتاب واقعیت‌های زندگی معاصر در قالب داستان هستند، مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغه‌هایی مانند قضاوت، اعتماد، شکست عشقی یا مسائل خانوادگی دارند، این کتاب می‌تواند قابل توجه باشد.

فهرست کتاب قاصدک های تنها

- ضیافت: روایت طنزآمیز یک مهمانی خانوادگی و پرخوری‌های اغراق‌آمیز اعضای فامیل، با نگاهی انتقادی به رفتارهای جمعی. - جاده رفاقت: داستان دوستی یک‌طرفه و خیانت، و تأثیر انتخاب‌های احساسی بر سرنوشت شخصیت اصلی. - اولویت: روایت تلخ جدایی و خیانت در زندگی مشترک و بازنگری شخصیت اصلی در انتخاب‌هایش. - احیاءشده: داستان دختری که پس از جدایی والدین، دچار سرگردانی و اعتیاد می‌شود اما با حمایت پدرش مسیر زندگی را تغییر می‌دهد. - رویای پرواز: روایت تلاش دو دختر برای راه‌اندازی کسب‌وکار و شکست ناشی از اعتماد بی‌جا به شریک کاری. - درخت انگور: داستانی دربارهٔ خاطرات کودکی، عشق نافرجام و پذیرش واقعیت‌های زندگی. - عقوبت گناه نکرده: روایت زنی که قربانی قضاوت عجولانه همسرش می‌شود و پس از جدایی، زندگی تازه‌ای را آغاز می‌کند. - شهر بی‌زاد: داستانی دربارهٔ جدایی، پشیمانی و تلاش برای بازگرداندن عشق ازدست‌رفته. - عشق بی‌رحم: روایت زنی که قربانی خشونت و بی‌مهری همسرش می‌شود و با کمک دیگران، زندگی تازه‌ای را آغاز می‌کند. - شیطان زیبا: داستان مردی که فریب ظاهر و جذابیت زنی را می‌خورد و زندگی‌اش دستخوش تغییرات تلخ می‌شود.

بخشی از کتاب قاصدک های تنها

«با سلام و درود به خوانندگان فهیم و عزیز؛ امیدوارم جسارت مرا بخشیده باشید ولی همه پیام این مجموعه اینست که بگویم قصه زندگی هر کسی با تصمیم‌ها و انتخاب‌هایشان نگاشته می‌شود. ما در واقع بازیگر فیلمنامه خودمان هستیم. در واقع در کوزه همان تراود که در اوست. پس لازم نیست؛ بعد از هر حادثه ناگواری به زمین و زمان بد و بیراه بگوییم؛ چون عملاً نه تنها مشکلی از ما حل نمی‌کند بلکه ذهن ما را فریب می‌دهد به این مسئله که در واقع روزگار مسبب این حوادث است. ما به جز دو رویداد یعنی تولد و مرگ که نمی‌توانیم آن را پیش‌بینی کنیم؛ تصمیم‌های ما در همه رویدادهای زندگیمان دخالت دارند. فقیر بودن یا ثروتمند بودن بستگی به دیدگاه خودمان و سبک زندگی خودمان دارد؛ ولی آگاه بودن را فقط باید کسب کنیم. همه چیز در جهان یک نظم عجیبی همراه با انعکاس اعمال خودمان را دارد. انسان قبل از مرگ قطعاً بهشت و جهنم را تجربه خواهد کرد. اما معنای پاداش و عذاب در این دنیا متفاوت خواهد بود. آرامش همان پاداش وعده داده شده است و عذاب همان سیر نشدن طمع و قلب آدمی از همه عادت‌ها؛ رفتارها و حس مالکیت داشتن آنهاست. امیدوارم همه ما از خواندن این مجموعه هم درس بگیریم هم لذت ببریم. بی‌شک این مجموعه خالی از نواقص و ایراد نیست و همینجا بابت این کاستی‌ها از شما عزیزان عذرخواهم و امیدوارم...»