تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب تلاطم بقا
معرفی کتاب تلاطم بقا
معرفی کتاب تلاطم بقا
کتاب الکترونیکی «تلاطم بقا» (دل نو) نوشتهٔ بردیا عربعلی متخلص به «کبریا» و منتشرشده توسط نشر متخصصان، مجموعهای از اشعار فارسی است که در بهار ۱۳۰۴ برای نخستین بار منتشر شده است. این اثر در قالب شعر نو و کلاسیک، دغدغههای معنوی، اجتماعی و عاشقانهٔ شاعر را بازتاب میدهد و با زبان شخصی و تجربهمحور، به موضوعاتی چون ایمان، امید، عشق و انسانیت میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تلاطم بقا
«تلاطم بقا» مجموعهای از سرودههای «بردیا عربعلی» است که با تخلص «کبریا» به نگارش درآمده. این کتاب در دورهای منتشر شده که شعر فارسی در حال تجربهٔ تغییرات سبکی و محتوایی بود و شاعران به بیان دغدغههای فردی و اجتماعی خود تمایل بیشتری نشان میدادند. اشعار این مجموعه، طیفی از موضوعات را در بر میگیرد؛ از نیایش و گفتوگو با خداوند تا تاملات عاشقانه و اجتماعی. شاعر در این اثر، گاه با زبانی صریح و گاه با بیانی استعاری، به مسائل وجودی و معنوی میپردازد و تلاش میکند رابطهٔ انسان با خدا، خود و دیگران را به تصویر بکشد. فضای کلی کتاب، میان امید و تردید، عشق و اندوه، و جستوجوی معنای زندگی در نوسان است. این مجموعه، نمونهای از شعر معاصر فارسی است که هم به سنتهای ادبی وفادار مانده و هم به تجربههای شخصی شاعر رنگ و بوی تازهای بخشیده است.
چرا باید کتاب تلاطم بقا را خواند؟
این کتاب با جمعآوری اشعار متنوع، فرصتی برای آشنایی با دغدغههای معنوی و انسانی یک شاعر معاصر فراهم میکند. خواننده در این مجموعه با مضامینی چون امید، ایمان، عشق و تردید روبهرو میشود و میتواند با لایههای مختلف احساسات و اندیشههای شاعر همراه شود. «تلاطم بقا» برای کسانی که به شعر فارسی و تاملات فلسفی و معنوی علاقه دارند، میتواند تجربهای متفاوت و تاملبرانگیز باشد.
خواندن کتاب تلاطم بقا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این مجموعه برای علاقهمندان به شعر فارسی، دوستداران ادبیات معاصر و کسانی که دغدغههای معنوی، فلسفی یا عاشقانه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال خواندن اشعاری با مضامین انسانی و اجتماعی هستند، پیشنهاد میشود.
فهرست کتاب تلاطم بقا
- نیایش و گفتوگو با خدا: شاعر در این بخش با زبانی صمیمی به راز و نیاز با خداوند میپردازد و از دغدغهها و امیدهایش سخن میگوید. - عزم بقا: اشعاری دربارهٔ پایداری، امید و تلاش برای ادامهٔ زندگی در مواجهه با مشکلات. - عشق و دلدادگی: سرودههایی با محوریت عشق زمینی و تجربههای عاشقانهٔ شاعر. - امید و پادشاهی: تاملاتی دربارهٔ امید، موفقیت و معنای پادشاهی در زندگی انسان. - انسان و جهان: اشعاری دربارهٔ ماهیت انسان، جایگاه او در جهان و رابطهاش با خداوند. - حب علی: شعری دربارهٔ جایگاه و شخصیت «علی» در نگاه شاعر. - آخرین بیت: جمعبندی و نتیجهگیری شاعر از مجموعهٔ اشعار و تاکید بر لطف الهی.
بخشی از کتاب تلاطم بقا
«خداوندا برس بازم به فریادم که گشتم از برای درد و داد و ناله آشفته خداوندا تو هستی آخرین آغوش و سر به وقت روز تنهایی نشستم بر سر قبله بگفتم ای خداوندا، خودم را دیدهام خسته بگفتم ای خداوندا، چنینم ده چنانم ده که من بازم شوم در راهت آماده ندا آمد که فرزندم نکن ناشکری ای بنده بدون من در این دنیا!! فقط هستی تو بازنده به وقت روز پیروزی ز پاس لطف مینشینی سر سجده هوا و هستی و هر نعمتم را برای راحتی تو به تو دادم پیوسته به چشم دل مگر اصلاً نمیبینی که کردم زندگی را بر تو اینگون که تو یادی کنی از من بیایی در پی چاره بیایی تو در آغوشم بگردی باز آسوده»
موفق باشید عالی بود