کتاب دیگر نامرئی نیستم عارفه قیطانی + دانلود نمونه رایگان

کتاب دیگر نامرئی نیستم

انتشارات:انتشارات یانا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب دیگر نامرئی نیستم

کتاب دیگر نامرئی نیستم، نوشته عارفه قیطانی و منتشرشده توسط انتشارات یانا، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه فارسی است که به روایت زندگی، دغدغه‌ها و تجربه‌های زنان و مردان در بستر خانواده و جامعه می‌پردازد. این اثر با نگاهی جزئی‌نگر و انسانی، لحظات روزمره و بحران‌های عاطفی شخصیت‌هایش را به تصویر می‌کشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دیگر نامرئی نیستم

کتاب دیگر نامرئی نیستم (مجموعه داستان) مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که در فضای جامعه‌ی ایران روایت می‌شوند. عارفه قیطانی در این کتاب به‌سراغ زندگی زنان و مردانی رفته که درگیر روابط خانوادگی، بحران‌های هویتی و چالش‌های اجتماعی‌ هستند. داستان‌ها اغلب حول محور خانواده، نقش‌های جنسیتی و دغدغه‌های روزمره می‌چرخند و با نگاهی واقع‌گرایانه به جزئیات زندگی شخصیت‌ها می‌پردازند. روایت‌ها از زبان شخصیت‌های مختلف بیان می‌شوند و هرکدام بخشی از تجربه‌های زیسته و احساسات سرکوب‌شده یا بیان‌نشده را بازتاب می‌دهند.

ماجرای داستان‌ها اغلب در خانه، مدرسه یا محیط‌های شهری رخ می‌دهند. نویسنده تلاش کرده است با پرداختن به لحظات عادی و بحران‌های کوچک و بزرگ، تصویری ملموس از زندگی معاصر ارائه دهد. این مجموعه با تمرکز بر روابط انسانی، نقش‌های اجتماعی و دغدغه‌های زنان، به مسائلی مانند طلاق، مادر بودن، تنهایی، خشونت خانگی و جست‌وجوی هویت فردی می‌پردازد. کتاب با زبانی صمیمی، تجربه‌های مشترک و گاه ناگفته‌ی زنان و مردان را به تصویر می‌کشد و تلاش می‌کند نماینده‌ی شخصیت‌هایی باشد که اغلب در سایه قرار گرفته‌اند.

خلاصه کتاب دیگر نامرئی نیستم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در مجموعه‌داستان دیگر نامرئی نیستم، هر داستان به گوشه‌ای از زندگی شخصیت‌هایی می‌پردازد که درگیر چالش‌های عاطفی، خانوادگی و اجتماعی‌ هستند. داستان‌ها اغلب با روایت اول‌شخص آغاز می‌شوند و خواننده را به دل تجربه‌های روزمره و بحران‌های درونی شخصیت‌ها می‌برند. محوریت بسیاری از داستان‌ها زنان هستند؛ زنانی که در نقش همسر، مادر یا دختر با انتظارات و بایدها و نبایدهای جامعه و خانواده دست‌وپنجه نرم می‌کنند. روایت‌ها از جدایی، تنهایی، خشونت خانگی، مادری، دغدغه‌های شغلی و جست‌وجوی معنا در زندگی روزمره می‌گویند.

شخصیت‌های کتاب گاه درگیر خاطرات گذشته‌اند و گاه با آینده‌ای نامعلوم روبه‌رو می‌شوند. در برخی از داستان‌ها، مردان نیز با بحران‌های هویتی و مسئولیت‌های خانوادگی مواجه‌ هستند. نویسنده با پرداختن به جزئیات زندگی، احساسات سرکوب‌شده و لحظات عادی، تصویری از انسان‌هایی ارائه می‌دهد که در تلاش‌ هستند تا دیده شوند و از نامرئی‌بودن رهایی یابند. داستان‌ها اغلب پایانی باز دارند و مخاطب را به تأمل درباره‌ی سرنوشت شخصیت‌ها و معنای زندگی‌شان دعوت می‌کنند.

چرا باید کتاب دیگر نامرئی نیستم را خواند؟

این کتاب با داستان‌هایی کوتاه و متنوع، به تجربه‌های زیسته و دغدغه‌های زنان و مردان در جامعه‌ی امروز می‌پردازد. هر داستان فرصتی‌ است برای مواجهه با احساسات، بحران‌ها و لحظات عادی زندگی که شاید در نگاه اول ساده به نظر برسند، اما در عمق خود حامل معنا و تأمل‌ هستند. خواندن این مجموعه می‌تواند به درک بهتر روابط انسانی، نقش‌های جنسیتی و چالش‌های روزمره کمک کند و مخاطب را با ابعاد کمتر دیده‌شده‌ی زندگی معاصر روبه‌رو سازد.

خواندن کتاب دیگر نامرئی نیستم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان داستان‌های کوتاه فارسی، کسانی که به مطالعه‌ درباره‌ی مسائل زنان، خانواده، روابط انسانی و بحران‌های هویتی علاقه دارند و افرادی که به‌دنبال روایت‌هایی واقع‌گرایانه از زندگی روزمره‌ هستند، مناسب است.

بخشی از کتاب دیگر نامرئی نیستم

«هوس این رفت‌و‌آمدها تا پشت در خانه‌ات از چه زمانی شروع شد؟ شاید از آن اولین روزی که تار موهای سفیدم به من در آینه دهن‌کجی کرد و فهمیدم زمان هم دیگر حال رابطه‌ی من و نرگس را خوب نمی‌کند. شاید از اولین روزی که نازگل وسط من و نرگس که هوار می‌کشیدیم، ایستاد و آخر هم نگفت می‌خواهد با من بماند یا با مادرش برود. تردیدش دست‌آویزی شد که بگویی نازگل را با خانه نگه می‌داری. تردیدش دست‌آویزی شد که بگویم نازگل بدون خانه مال تو. آخر خیلی کوتاه، هر چند خیلی موقتی. شاید از اولین خنده‌های کش‌دار توی پارک. آه پارک. آه پارک. این روزها پارک پرت و بزرگ دور از خانه را از همه‌جا بیش‌تر دوست دارم. پارکی که قرار بود در آن خودم را گم کنم و صندلی رنگ‌و‌رو‌رفته‌اش من فراری از خانه را برای دیدن آدم‌ها با داستان‌هایی رنگ‌گرفته به رنگ روی خودش جا بدهد.»