کتاب دیگر نامرئی نیستم عارفه قیطانی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات یانا
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دیگر نامرئی نیستم

معرفی کتاب دیگر نامرئی نیستم

کتاب الکترونیکی «دیگر نامرئی نیستم (مجموعه‌داستان)» نوشتهٔ «عارفه قیطانی» و منتشرشده توسط انتشارات یانا، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه فارسی معاصر است که به روایت زندگی، دغدغه‌ها و تجربه‌های زنان و مردان در بستر خانواده و جامعه می‌پردازد. این اثر با نگاهی جزئی‌نگر و انسانی، لحظات روزمره و بحران‌های عاطفی شخصیت‌هایش را به تصویر می‌کشد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دیگر نامرئی نیستم

«دیگر نامرئی نیستم» مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که در فضای معاصر ایران روایت می‌شوند. این کتاب در سال ۱۴۰۴ منتشر شده و نویسنده در آن به سراغ زندگی زنان و مردانی رفته که درگیر روابط خانوادگی، بحران‌های هویتی و چالش‌های اجتماعی‌اند. داستان‌ها اغلب حول محور خانواده، نقش‌های جنسیتی، مادرانگی، همسری و دغدغه‌های روزمره می‌چرخند و با نگاهی واقع‌گرایانه به جزئیات زندگی شخصیت‌ها می‌پردازند. روایت‌ها از زبان شخصیت‌های مختلف بیان می‌شوند و هرکدام بخشی از تجربه‌های زیسته و احساسات سرکوب‌شده یا بیان‌نشده را بازتاب می‌دهند. فضای داستان‌ها اغلب در خانه، مدرسه یا محیط‌های شهری می‌گذرد و نویسنده تلاش کرده است با پرداختن به لحظات عادی و بحران‌های کوچک و بزرگ، تصویری ملموس از زندگی معاصر ارائه دهد. این مجموعه با تمرکز بر روابط انسانی، نقش‌های اجتماعی و دغدغه‌های زنان، به مسائلی چون طلاق، مادری، تنهایی، خشونت خانگی و جست‌وجوی هویت فردی می‌پردازد. کتاب با زبان و نگاهی صمیمی، تجربه‌های مشترک و گاه ناگفتهٔ زنان و مردان را به تصویر می‌کشد و تلاش می‌کند صدای شخصیت‌هایی باشد که اغلب در سایه قرار گرفته‌اند.

خلاصه کتاب دیگر نامرئی نیستم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!در مجموعه‌داستان «دیگر نامرئی نیستم»، هر داستان به گوشه‌ای از زندگی شخصیت‌هایی می‌پردازد که درگیر چالش‌های عاطفی، خانوادگی و اجتماعی‌اند. داستان‌ها اغلب با روایت اول‌شخص آغاز می‌شوند و خواننده را به دل تجربه‌های روزمره و بحران‌های درونی شخصیت‌ها می‌برند. محوریت بسیاری از داستان‌ها بر زنان است؛ زنانی که در نقش همسر، مادر یا دختر با انتظارات و بایدها و نبایدهای جامعه و خانواده دست‌وپنجه نرم می‌کنند. روایت‌ها از جدایی، تنهایی، خشونت خانگی، مادری، دغدغه‌های شغلی و جست‌وجوی معنا در زندگی روزمره می‌گویند. شخصیت‌ها گاه درگیر خاطرات گذشته‌اند و گاه با آینده‌ای نامعلوم روبه‌رو می‌شوند. در برخی داستان‌ها، مردان نیز با بحران‌های هویتی و مسئولیت‌های خانوادگی مواجه‌اند. نویسنده با پرداختن به جزئیات زندگی، احساسات سرکوب‌شده و لحظات عادی، تصویری از انسان‌هایی ارائه می‌دهد که در تلاش‌اند دیده شوند و از نامرئی‌بودن رهایی یابند. داستان‌ها اغلب پایانی باز دارند و مخاطب را به تأمل دربارهٔ سرنوشت شخصیت‌ها و معنای زندگی‌شان دعوت می‌کنند.

چرا باید کتاب دیگر نامرئی نیستم را خواند؟

این کتاب با روایت داستان‌هایی کوتاه و متنوع، به تجربه‌های زیسته و دغدغه‌های زنان و مردان در جامعهٔ امروز می‌پردازد. هر داستان فرصتی‌ست برای مواجهه با احساسات، بحران‌ها و لحظات عادی زندگی که شاید در نگاه اول ساده به نظر برسند اما در عمق خود حامل معنا و تأمل‌اند. خواندن این مجموعه می‌تواند به درک بهتر روابط انسانی، نقش‌های جنسیتی و چالش‌های روزمره کمک کند و مخاطب را با زاویه‌های کمتر دیده‌شدهٔ زندگی معاصر روبه‌رو سازد.

خواندن کتاب دیگر نامرئی نیستم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به داستان‌های کوتاه فارسی، کسانی که دغدغهٔ مسائل زنان، خانواده، روابط انسانی و بحران‌های هویتی دارند و همچنین افرادی که به دنبال روایت‌هایی واقع‌گرایانه از زندگی روزمره‌اند، مناسب است.

فهرست کتاب دیگر نامرئی نیستم

- برنده: داستانی دربارهٔ مواجهه با جدایی و بازتعریف هویت فردی.- تکه‌های من: روایت زنی که میان نقش‌های مختلفش در خانه و جامعه سرگردان است.- این‌جای دنیا همیشه شب است: معلمی که با مشکلات دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان روبه‌رو می‌شود.- صد او ده تو است: نگاهی به زندگی یک زوج و تفاوت‌های عاطفی و رفتاری آن‌ها.- سی‌وهفتمین روز: روایت بحران‌های پس از جدایی و مسئولیت‌های جدید.- یک روز عادی: بازتاب روزمرگی و تکرار در زندگی زناشویی.- هزار زن: تجربه‌های زنان مختلف و روایت خشونت و تنهایی.- هزار تکه‌ام: زنی که در تلاش برای جمع‌کردن تکه‌های هویت خود است.- بایدها: تقابل بایدها و نبایدهای اجتماعی و خانوادگی با خواسته‌های فردی.- قرار و مدار: دوستی و همدلی میان زنان و تأثیر آن بر عبور از بحران‌ها.- خودم با خودم: گفت‌وگوی درونی شخصیت با خودش و تلاش برای پذیرش خود.- چیزی که سر جایش نیست: جست‌وجوی معنا و جایگاه در زندگی خانوادگی.- هزارتو: روایت پیچیدگی روابط خانوادگی و نقش‌های اجتماعی.- گم شده: داستان زنی که در جست‌وجوی هویت و معنای زندگی‌اش است.(و سایر داستان‌ها با محوریت تجربه‌های زنان و مردان در خانواده و جامعه)

بخشی از کتاب دیگر نامرئی نیستم

«این اولین باری است که دستت را دور بازوی من حلقه می‌کنی. گرم که می‌شوم، یک لبخند می‌باشی روی صورتم، یک چشمک می‌زنی و می‌روی. خیلی وقت است که رفته‌ای؛ اما من هنوز هم شبیه نوجوانی که خیلی وقت است دیگر نیستم- رمق به دست و پایم برنگشته تا استارت بزنم و به خانه‌ام برگردم. هوس این رفت و آمدها تا پشت در خانه‌ات از چه زمانی شروع شد؟ شاید از آن اولین روزی که تار موهای سفیدم به من در آینه دهن‌کجی کرد و فهمیدم زمان هم دیگر حال رابطه‌ی من و نرگس را خوب نمی‌کند. شاید از اولین روزی که نازگل وسط من و نرگس که هوار می‌کشیدیم، ایستاد و آخر هم نگفت می‌خواهد با من بماند یا با مادرش برود. تردیدش دست‌آویزی شد که بگویی نازگل را با خانه نگه می‌داری. تردیدش دست‌آویزی شد که بگویم نازگل بدون خانه مال تو. آخر خیلی کوتاه، هر چند خیلی موقتی. شاید از اولین خنده‌های کش‌دار توی پارک. آه پارک. آه پارک. این روزها پارک پرت و بزرگ دور از خانه را از همه جا بیش‌تر دوست دارم. پارکی که قرار بود در آن خودم را گم کنم و صندلی رنگ و رو رفته‌اش من فراری از خانه را برای دیدن آدم‌ها با داستان‌هایی رنگ‌گرفته به رنگ روی خودش جا بدهد. پارکی که وسایل ورزشی‌اش قرار بود توای در جست‌وجوی لاغرتر شدن را هر روز سمت خودش بکشاند. پارک بزرگی که من را به خنده‌های کش‌دار تو رساند. پارکی که خودم را دوباره در آن پیدا کردم.»