تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب واژه های بی مرهم
معرفی کتاب واژه های بی مرهم
معرفی کتاب واژه های بی مرهم
کتاب الکترونیکی «واژههای بیمرهم» (مجموعه غزلیات) سرودهٔ «رضا روزگر» و با ویرایش خود شاعر، توسط انتشارات روزگر منتشر شده است. این مجموعه شامل غزلیات معاصر است که شاعر در آن تلاش کرده با بهرهگیری از عناصر زیباییشناسی و تصویرسازیهای تازه، به زبان و ساختار غزل رنگ و بویی نو ببخشد. «واژههای بیمرهم» نهمین اثر «رضا روزگر» و دومین همکاری او با این ناشر است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب واژه های بی مرهم
«واژههای بیمرهم» مجموعهای از غزلیات معاصر است که در آن شاعر، «رضا روزگر»، به سراغ تجربههای عاشقانه، دغدغههای انسانی و لحظات ناب عاطفی رفته است. این کتاب در دورهای منتشر شده که شعر معاصر فارسی همچنان در حال تجربهکردن فرمها و زبانهای تازه است و شاعر نیز کوشیده با استفاده از تشبیه، استعاره، ایهام و تصاویر بکر، غزل را به فضای امروز نزدیک کند. در مقدمهٔ کتاب، شاعر به این نکته اشاره میکند که تلاش داشته عناصر سنتی و نو را در کنار هم قرار دهد و از وزن و قافیههای تازه بهره ببرد. «واژههای بیمرهم» در ادامهٔ مسیر آثار قبلی شاعر قرار میگیرد و بازتابی از نگاه و احساسات او نسبت به عشق، جدایی، امید و ناامیدی است. این مجموعه برای علاقهمندان به شعر معاصر و غزل فارسی میتواند تجربهای متفاوت از مواجهه با زبان و تصویر باشد.
چرا باید کتاب واژه های بی مرهم را خواند؟
این مجموعه غزلیات، با رویکردی به زبان و تصویرسازی معاصر، تلاش میکند تجربههای عاشقانه و انسانی را در قالبی تازه بیان کند. شاعر در «واژههای بیمرهم» از عناصر خیال، تشبیه و استعاره بهره گرفته و سعی کرده غزل را به دغدغهها و احساسات امروز نزدیک کند. برای کسانی که به دنبال خواندن شعرهایی با تصاویر نو و زبان متفاوت هستند، این کتاب میتواند فرصتی برای آشنایی با رویکردهای تازه در غزل معاصر باشد.
خواندن کتاب واژه های بی مرهم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به شعر معاصر فارسی، دوستداران غزل و کسانی که به دنبال تجربهٔ زبان و تصویرسازی نو در شعر هستند، میتوانند از این مجموعه بهره ببرند. همچنین برای کسانی که دغدغههای عاشقانه و عاطفی دارند یا به دنبال خواندن شعرهایی با مضامین انسانی و اجتماعیاند، این کتاب پیشنهاد میشود.
فهرست کتاب واژه های بی مرهم
این کتاب مجموعهای از غزلیات است و ساختار آن بر پایهٔ شعرهای مستقل شکل گرفته است. هر غزل، موضوع و فضای خاص خود را دارد و به موضوعاتی مانند عشق، جدایی، امید، ناامیدی، خاطرات و دغدغههای انسانی میپردازد. در مقدمهٔ کتاب، شاعر به رویکرد خود در سرودن این غزلیات اشاره میکند و پس از آن، هر شعر به صورت مستقل و بدون تقسیمبندی فصلی آمده است. خواننده با ورقزدن کتاب، با طیفی از احساسات و تصاویر روبهرو میشود که هرکدام بخشی از جهان شاعر را بازتاب میدهند.
بخشی از کتاب واژه های بی مرهم
«گرچه در پیش تو این عشق، خوشایند نبودلحظهای پیش دلم، قلب و دلت بند نبودچه توان کرد که نازک دلکت ای زیبابا همه نازکیاش، از همه خرسند نبودگفته بودند حسودان، که بدک بیشک توبهخدا عشق دلم، آنچه که گفتند نبودراه برگشت، به قلب و دل من آسان استگرچه در عمق دلم مهر تو هرچند نبودعاشقی کردهام اک عشق، نگو میدانیهیچ عشقی به خدا، با تو همانند نبوددست در دست رقیبان منی، میخندییار شیرین دلم، مولع لبخند نبود»