تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب دانای کوچک
معرفی کتاب دانای کوچک
معرفی کتاب دانای کوچک
کتاب الکترونیکی «دانای کوچک: هوش و خلاقیت پیش از دبستان (تمرین دستورزی به همراه یادگیری و نوشتن اعداد)» نوشتهٔ مریم زریننام و با ویراستاری مهناز آریانمنش توسط انتشارات هفت پندار منتشر شده است. این کتاب برای کودکان ۴ تا ۶ سال طراحی شده و هدف آن آموزش مفاهیم پایهٔ ریاضی، تقویت مهارتهای دستورزی و آشنایی با نوشتن اعداد از طریق بازی و سرگرمی است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دانای کوچک
این کتاب با تمرکز بر آموزش غیرمستقیم مفاهیم پیشنیاز ریاضی و پرورش هوش و خلاقیت ذهنی کودکان پیشدبستانی نوشته شده است. «دانای کوچک» تلاش میکند تا با استفاده از فعالیتهای متنوع مانند رنگآمیزی، وصلکردن اشکال، شمارش، و تمرین نوشتن اعداد، کودکان را به یادگیری فعال وادارد. فضای کتاب سرشار از تشویق و جملات انگیزشی است تا کودک در مسیر یادگیری احساس اعتمادبهنفس و شادی کند. نویسنده با بهرهگیری از تصاویر رنگی و تمرینهای ساده، مفاهیم را به گونهای ارائه میدهد که کودک بدون فشار و با لذت، مهارتهای اولیهٔ ریاضی و دستورزی را تمرین کند. این کتاب در قالب تمرینهای گامبهگام، کودک را از شناخت اشکال و رنگها تا نوشتن اعداد و درک مفاهیم پایهٔ ریاضی همراهی میکند.
خلاصه کتاب دانای کوچک
در «دانای کوچک»، آموزش با فعالیتهایی آغاز میشود که کودک را به مشاهده و رنگآمیزی اشکال و اشیای مختلف دعوت میکند. تمرینهایی مانند پیدا کردن بادکنکها و رنگآمیزی آنها، شناسایی احساسات چهرهها، و وصلکردن اشکال هماندازه، کودک را با مفاهیم پایهای مانند بالا و پایین، بزرگ و کوچک، و شمارش آشنا میکند.در ادامه، کودک با تمرین نوشتن اعداد از ۱ تا ۹ روبهرو میشود. هر عدد با فعالیتی سرگرمکننده همراه است؛ برای مثال، وصلکردن آلبالوها برای عدد ۱ یا پیدا کردن کوچکترین و بزرگترین شکلها برای عدد ۲. تمرینهای دیگری مانند پیدا کردن سایهٔ حیوانات، شمارش میوهها، و رنگآمیزی اشیای مشابه، به تقویت دقت و تمرکز کودک کمک میکند.در بخشهایی از کتاب، کودک تشویق میشود تا با استفاده از خطچینها، اشکال را کامل کند یا مسیرها را دنبال کند تا به هدف برسد. همچنین، فعالیتهایی برای تشخیص تفاوتها، شمارش اشیا، و ارتباط دادن تصاویر با اعداد وجود دارد. در پایان، کودک با تمرینهایی مانند وصلکردن اعداد به ترتیب و رنگآمیزی نقاشیها، مهارتهای عددنویسی و دستورزی خود را تثبیت میکند.
چرا باید کتاب دانای کوچک را خواند؟
این کتاب با ترکیب بازی، سرگرمی و آموزش، محیطی فراهم میکند که کودک بدون احساس فشار، مفاهیم پایهٔ ریاضی و مهارتهای دستورزی را تمرین کند. تمرینهای متنوع و تصاویر جذاب، یادگیری را برای کودک لذتبخش میسازد و به رشد خلاقیت و اعتمادبهنفس او کمک میکند. همچنین، والدین و مربیان میتوانند با استفاده از این کتاب، کودک را در مسیر یادگیری فعال و هدفمند همراهی کنند.
خواندن کتاب دانای کوچک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان ۴ تا ۶ سال، والدین، مربیان پیشدبستانی و افرادی که به دنبال تقویت مهارتهای پایهٔ ریاضی و دستورزی در کودکان هستند مناسب است. همچنین برای کودکانی که نیاز به تمرین بیشتر در زمینهٔ نوشتن اعداد و شناخت اشکال دارند، مفید خواهد بود.
فهرست کتاب دانای کوچک
- آشنایی با اشکال و رنگآمیزی: معرفی اشکال مختلف و تمرین رنگآمیزی برای تقویت دقت و شناخت رنگها.- تمرین تشخیص تفاوتها و احساسات: فعالیتهایی برای شناسایی احساسات چهرهها و تفاوتهای تصاویر.- شمارش و تطبیق: تمرین شمارش اشیا، وصلکردن اشکال مشابه و پیدا کردن تعداد درست.- آموزش نوشتن اعداد ۱ تا ۹: هر عدد با تمرین نوشتن و فعالیتی سرگرمکننده همراه است.- تمرین دستورزی و خطچین: کاملکردن اشکال با خطچین و دنبالکردن مسیرها برای تقویت مهارت حرکتی.- بازیهای ارتباطی و رنگآمیزی: فعالیتهایی برای ارتباط دادن تصاویر با اعداد و رنگآمیزی آزاد برای افزایش خلاقیت.
بخشی از کتاب دانای کوچک
«من یک دانای کوچک هستم»این بچهها دارن شاد و خوشحال توی پارک بادکنک بازی میکنن، اما ببین بادکنک هیچکدومشون رنگ نداره. بیا بهشون کمک کنیم.دانای کوچک من! ابتدا با دقت بادکنکها رو ببین. حالا بالاترین بادکنک رو پیدا کن و اونو قرمز کن. پایینترین بادکنک رو سبز کن و بادکنک وسط هم به دلخواه خودت رنگ کن.«میدونستی که تو عالی هستی؟»من میدونم که تو خیلی باهوشی! پس دانای کوچک من، گل سمت چپ و پروانهای که به سمت راست پرواز میکنه و جوجهای که وسط قرار داره رو با دقت پیدا کن و زیبا رنگ بزن.امروز وقت چیدن سیبهای سرخ و رسیده درخت شاداب مزرعه است. میخواهیم با کمک هم سیبهای بالای درخت رو قرمز کنیم و سیبهای پایین رو زرد کنیم. مداد رنگیهاتو بیار و مثل همیشه عالی رنگ بزن.