کتاب زی زی زرافه هلیا خداوردی + دانلود نمونه رایگان

امتیاز:
۵.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب زی زی زرافه

معرفی کتاب زی زی زرافه

کتاب الکترونیکی «زی‌زی زرافه» (داستانی دربارهٔ خودپذیری و دوستی) نوشته و تصویرگری «هلیا خداوردی» و با ویراستاری «الهه عباسی» و نظارت «حمیدرضا رضوانی‌اول» توسط نشر آرسس منتشر شده است. این کتاب کودکانه با محوریت موضوع خودپذیری و دوستی، داستانی کوتاه و آموزنده را برای گروه سنی ۴ سال به بالا روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زی زی زرافه

«زی‌زی زرافه» داستانی کودکانه است که به دغدغه‌های کودکان دربارهٔ تفاوت‌ها و پذیرش خود می‌پردازد. نویسندهٔ این کتاب، هلیا خداوردی، دانش‌آموزی است که در آغاز مسیر یادگیری خواندن و نوشتن، با ذهنی خلاق داستانی دربارهٔ زرافه‌ای متفاوت نوشته است. این اثر در فضایی شاد و دوستانه، ماجرای زرافه‌ای را روایت می‌کند که ظاهرش با دیگران فرق دارد و همین تفاوت، او را به چالش می‌کشد. کتاب در قالب داستانی ساده و تصویری، مفاهیمی مانند پذیرش تفاوت‌ها، ارزش دوستی و اهمیت دوست‌داشتن خود را به کودکان منتقل می‌کند. انتشار این کتاب، بخشی از طرحی برای شناسایی استعدادهای نویسندگی در میان دانش‌آموزان بوده است و به همین دلیل، اثری با نگاه کودکانه و از دل تجربه‌های زیستهٔ یک کودک شکل گرفته است.

خلاصه کتاب زی زی زرافه

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی جنگلی آغاز می‌شود که زرافه‌ها در آن با شادی زندگی می‌کنند. در میان آن‌ها، زرافه‌ای کوچک به نام «زی‌زی» حضور دارد که برخلاف دیگر زرافه‌ها، بدنش زرد با خال‌های نارنجی است. این تفاوت باعث می‌شود زی‌زی احساس ناراحتی کند و آرزو داشته باشد شبیه بقیه باشد. او تصمیم می‌گیرد با استفاده از آرد و شکلات، ظاهرش را تغییر دهد تا سفید با خال‌های قهوه‌ای شود. وقتی به جنگل بازمی‌گردد، خودش را شبیه دیگران می‌بیند و خوشحال می‌شود، اما صبح روز بعد، یکی از دوستانش متوجه تغییر او می‌شود و دلیل ناراحتی‌اش را می‌پرسد. زی‌زی با ناراحتی می‌گوید که دوست دارد شبیه بقیه باشد، اما دوستش به او اطمینان می‌دهد که همه او را همان‌طور که هست دوست دارند. در پایان، با ورود خانواده‌ای جدید که شبیه زی‌زی هستند، او احساس شادی و آرامش بیشتری پیدا می‌کند.

چرا باید کتاب زی زی زرافه را خواند؟

این کتاب با زبانی کودکانه و تصاویری ساده، به موضوع مهم خودپذیری و ارزش تفاوت‌ها می‌پردازد. روایت داستان از زاویهٔ نگاه یک کودک، باعث می‌شود کودکان به راحتی با شخصیت اصلی همذات‌پنداری کنند و پیام دوستی و پذیرش خود را بهتر درک کنند. همچنین، داستان به والدین و مربیان کمک می‌کند تا دربارهٔ تفاوت‌ها و اهمیت دوست‌داشتن خود با کودکان گفت‌وگو کنند.

خواندن کتاب زی زی زرافه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

«زی‌زی زرافه» برای کودکان گروه سنی ۴ سال به بالا مناسب است، به‌ویژه برای کودکانی که با تفاوت‌های ظاهری یا احساسی خود درگیر هستند. این کتاب برای والدین، مربیان و آموزگاران نیز مفید است تا بتوانند موضوع خودپذیری و دوستی را با کودکان مطرح کنند.

فهرست کتاب زی زی زرافه

- معرفی زی‌زی زرافه: آشنایی با شخصیت اصلی و تفاوت ظاهری او با دیگر زرافه‌ها - تلاش برای تغییر ظاهر: تصمیم زی‌زی برای شبیه‌شدن به دیگران و اقدام او برای تغییر رنگ بدنش - گفت‌وگو با دوست: مواجهه با دوست و بیان احساسات زی‌زی دربارهٔ تفاوتش - پذیرش و دوستی: اطمینان‌بخشی دوست به زی‌زی و پذیرش او همان‌طور که هست - ورود خانوادهٔ جدید: آمدن خانواده‌ای شبیه زی‌زی و پایان خوش داستان

بخشی از کتاب زی زی زرافه

«روزی روزگاری در جنگلی سرسبز و زیبا زرافه‌ها با خوشی و شادی کنار هم زندگی می‌کردند. در میان آن‌ها زرافه‌ی کوچکی زندگی می‌کرد که خیلی ناراحت بود. همه‌ی زرافه‌ها سفید با خال‌های قهوه‌ای بودند. ولی زرافه‌ی ناراحت که اسمش زی‌زی زرافه بود، زرد بود با خال‌های نارنجی! یک شب زی‌زی زرافه فکری به سرش زد. او با خود گفت: من می‌توانم خودم را سفید و قهوه‌ای کنم! او از جنگل خارج شد و به روستایی در آن نزدیکی رفت و یک کیسه آرد روی خودش ریخت و سفید شد. بعد با تکه‌های شکلات برای خودش خال‌خال‌های قهوه‌ای گذاشت. وقتی به جنگل برگشت خودش را در آب آبگیر نگاه کرد و دید مثل بقیه شده است و با خوشحالی به خانه رفت و روی تختش خوابید.»

۱۴۰۴/۰۲/۲۱

حمایت از نسل جدید خیلی مهم هست . کتاب بسیار خوبی هست برای کودکان

واقعا عالی بود من‌چند بار خوندم

عالی

۱۴۰۴/۰۲/۲۰

بینظیر نویسنده با هوش و نقاش عالی عالی و با ارزش فراوان.