تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب کاربرد پهپاد (دوزبانه)
معرفی کتاب کاربرد پهپاد (دوزبانه)
معرفی کتاب کاربرد پهپاد (دوزبانه)
کتاب الکترونیکی «کاربرد پهپاد» (با زیرعنوان «کاربرد بهیاد») نوشتهٔ «مسعود حیدری» و با ترجمهٔ «غلامرضا تحویلداران» و ویراستاری «حسین بهشتیفر» توسط انتشارات «پهپاد» منتشر شده است. این اثر به بررسی جامع کاربردهای پهپادها در حوزههای مختلف میپردازد و اطلاعاتی دربارهٔ شرکتهای پیشتاز این صنعت، تاریخچه و انواع پهپادها ارائه میدهد. کتاب برای علاقهمندان به فناوریهای نوین، مهندسی و هوافضا مناسب است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کاربرد پهپاد (دوزبانه)
این کتاب به بررسی تحولات و کاربردهای پهپادها در جهان امروز میپردازد و تصویری کلی از روند پیشرفت این فناوری ارائه میدهد. «کاربرد پهپاد» در دورهای نوشته شده که پهپادها از ابزارهای صرفاً نظامی به وسایلی چندمنظوره در صنایع مختلف تبدیل شدهاند. نویسنده تلاش کرده است تا ضمن معرفی تاریخچه و سیر تکامل پهپادها، به نقش آنها در حوزههایی مانند مهندسی، کشاورزی، خبرنگاری و فیلمسازی اشاره کند. همچنین، کتاب به معرفی شرکتهای مطرح تولیدکننده پهپاد و سهم آنها در بازار جهانی میپردازد. اطلاعاتی دربارهٔ قوانین و مقررات استفاده از پهپادها در کشورهای مختلف نیز در متن آمده است. این اثر با هدف آشنایی مخاطبان جوان و علاقهمند به فناوریهای نوین تهیه شده و سعی دارد تصویری واقعبینانه از جایگاه پهپادها در زندگی امروز ارائه دهد.
خلاصه کتاب کاربرد پهپاد (دوزبانه)
این کتاب با توضیح مفهوم پهپاد و تاریخچهٔ آن آغاز میشود و نشان میدهد که چگونه این فناوری از ابزارهای نظامی به کاربردهای غیرنظامی گسترش یافته است. نویسنده ابتدا به تعریف پهپاد و اهمیت آن در صنایع نظامی و غیرنظامی میپردازد و سپس به بررسی انواع مختلف پهپادها، از جمله مولتیروتور و مدلهای مختلف آن اشاره میکند. در ادامه، کاربردهای پهپاد در حوزههایی مانند مهندسی، کشاورزی، خبرنگاری و فیلمسازی شرح داده میشود و مثالهایی از استفادههای عملی آنها آورده میشود. بخش دیگری از کتاب به معرفی شرکتهای بزرگ و پیشتاز در صنعت پهپاد اختصاص یافته و نقش آنها در توسعهٔ فناوری و بازار جهانی بررسی میشود. همچنین، به مسائل قانونی و چالشهای استفاده از پهپادها در کشورهای مختلف پرداخته شده است. در نهایت، کتاب تصویری از آیندهٔ این فناوری و تأثیر آن بر زندگی روزمره ارائه میدهد.
چرا باید کتاب کاربرد پهپاد (دوزبانه) را خواند؟
این کتاب اطلاعات جامعی دربارهٔ کاربردهای متنوع پهپادها در صنایع مختلف ارائه میدهد و به خواننده کمک میکند تا با روند پیشرفت این فناوری و نقش آن در زندگی امروز آشنا شود. علاوه بر معرفی شرکتهای مهم و تاریخچهٔ پهپادها، کتاب به مسائل قانونی و چالشهای عملیاتی نیز میپردازد و تصویری واقعبینانه از فرصتها و محدودیتهای این فناوری ارائه میدهد. مطالعهٔ این اثر برای کسانی که به دنبال شناخت بهتر فناوریهای نوین و تأثیر آنها بر جامعه هستند، مفید خواهد بود.
خواندن کتاب کاربرد پهپاد (دوزبانه) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای دانشجویان و علاقهمندان به مهندسی، هوافضا، فناوریهای نوین و کسانی که به دنبال آشنایی با کاربردهای عملی پهپادها در صنایع مختلف هستند، مناسب است. همچنین برای فعالان حوزه کشاورزی، خبرنگاری و فیلمسازی که به دنبال راهکارهای نوآورانه در کار خود میگردند، مفید خواهد بود.
فهرست کتاب کاربرد پهپاد (دوزبانه)
- مقدمه و یادداشت ناشر: معرفی اهداف انتشارات و اهمیت آشنایی با فناوری پهپادها. - پهپاد: تعریف، تاریخچه و اهمیت پهپادها در صنایع نظامی و غیرنظامی. - گسترش پهپادها: بررسی روند توسعه و سرمایهگذاری جهانی در حوزهٔ پهپادها. - مولتی روتور چیست؟: معرفی انواع مولتیروتور و کاربردهای آنها. - برترین شرکتهای تولیدکننده پهپاد: معرفی شرکتهای مطرح جهانی و نقش آنها در بازار پهپاد. - پهپادهای نظامی: تاریخچه و نقش پهپادها در عملیات نظامی و دفاعی. - پهپادهای غیرنظامی: کاربردهای پهپاد در کشاورزی، مهندسی، خبرنگاری و فیلمسازی. - قوانین و مقررات: مروری بر قوانین استفاده از پهپادها در کشورهای مختلف و چالشهای قانونی.
بخشی از کتاب کاربرد پهپاد (دوزبانه)
«پهپاد هواپیماهای بدون سرنشین در ایران به «پهپاد» شهرت دارند که از حروف اول «پرنده هدایتپذیر از دور» گرفته شده است و در انگلیسی به آنها یو-ای-وی (UAV) میگویند که مخفف واژههای Unmanned Aerial Vehicle به معنی وسیلهٔ نقلیهٔ بدون سرنشین میباشد. امروزه توانایی تولید و بهکارگیری انواع تجهیزات هوایی/پهپادی، یکی از لوازم تبدیل شدن یک کشور به یک قدرت نظامی، سیاسی و اقتصادی منطقهای و جهانی است. هواپیماها و سایر هواگردها همواره از مهمترین و مؤثرترین سلاحها برای دفاع از قلمرو خودی و عملیات تهاجمی علیه دشمن محسوب میشوند. در این بین، از دست رفتن خلبانان به عنوان نیروی انسانی کارآمد و متخصص در جریان نبردهای هوایی و جبرانناپذیر بودن این تلفات، بهخصوص در شرایط حساس رزم و اهمیت این موضوع، پژوهشگران حوزه هوایی را بر آن داشت تا به طراحی و تولید هواپیماهای بدون سرنشین و با قابلیت کنترل از راه دور بپردازند. در این نوع هواپیماها، خلبان به عنوان کاربر یا اپراتور از ایستگاه کنترل زمینی، اقدام به هدایت هواپیما میکند. امروزه شاهد پرواز پهپادهایی هستیم که از آخرین فناوریهای صنایع هوایی بهره میبرند.»
خوندنش رو برای همه توصیه میکنم عالیه من همه کتاب های دیگه این نویسنده رو خوندم، عالی در مورد پهپاد ها توضیح دادن، دمش گرم
اگرنمیدونید در رشتتون پهپاد به درد میخوره یا نه این کتاب برای شماست
اگه تو رشته تون نیاز دارید که کاربرد پهپاد تو رشته تون بدونید حتما بخونید من خوندم تو زمینه برق کلی ایده به ذهنماومد 😍 دمشون گرم که انقدر خوب نوشتن