تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب سونیک (شماره ۲۴)
معرفی کتاب سونیک (شماره ۲۴)
معرفی کتاب سونیک (شماره ۲۴)
کتاب الکترونیکی «سونیک - شماره بیستوچهار» (از مجموعه داستانهای مصور) نوشتهٔ ایان فلین و با ترجمهٔ علی فرد توسط انتشارات همراهان جوان منتشر شده است. این کمیک با تصویرگری آدام برایس توماس و حمیدرضا فرد، ماجراهای جدیدی از شخصیت محبوب «سونیک» را روایت میکند. داستان در ژانر ماجراجویی و اکشن برای گروه سنی نوجوانان طراحی شده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سونیک (شماره ۲۴)
در این شماره از مجموعه کمیکهای «سونیک»، داستان در میانهٔ بحران شیوع ویروسی به نام متال روایت میشود که تهدیدی جدی برای سرزمین و ساکنان آن به شمار میآید. شخصیتهای اصلی، از جمله «سونیک»، «تیلز»، «امی» و دیگر دوستانش، با چالشهای تازهای روبهرو هستند و باید برای نجات خود و دیگران راهحلهایی پیدا کنند. فضای داستان پر از تعقیب و گریز، نبرد با دشمنان و تلاش برای یافتن درمان است. این کمیک با تصاویر رنگی و روایت پرتحرک، دنیای آشنای «سونیک» را با ماجراهای تازه و هیجانانگیز گسترش میدهد. داستان در بستری علمی-تخیلی و اکشن پیش میرود و به موضوعاتی مانند دوستی، فداکاری و امید در شرایط بحرانی میپردازد.
خلاصه کتاب سونیک (شماره ۲۴)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با شیوع ویروس متال آغاز میشود؛ ویروسی که کنترل موجودات را به دست میگیرد و آنها را به زامبات تبدیل میکند. «سونیک» در تلاش است تا با سرعت همیشگیاش جلوی گسترش ویروس را بگیرد، اما شرایط از کنترل خارج شده و حتی دوستان نزدیکش نیز در معرض خطر قرار گرفتهاند. قرارگاه ترمیمکنندگان مورد حمله قرار میگیرد و آزمایشگاه «تیلز» نابود میشود. «اگمن» با استفاده از ابزارهای عجیب و کنترل ذهن، دشمنان جدیدی را وارد میدان میکند. در این میان، «امی» دستور عقبنشینی میدهد تا گروه بتواند راهی برای نجات پیدا کند. شخصیتها با احساس گناه، تردید و امید دستوپنجه نرم میکنند و هرکدام سعی دارند سهم خود را در مقابله با بحران ایفا کنند. داستان با تعقیب و گریز، فداکاری و تلاش برای یافتن راهحل ادامه مییابد، بیآنکه پایان ماجرا افشا شود.
چرا باید کتاب سونیک (شماره ۲۴) را خواند؟
این کمیک با روایت پرشتاب و تصاویر رنگی، دنیای «سونیک» را به شکلی تازه و پرهیجان بازآفرینی میکند. داستان به موضوعاتی مانند دوستی، مسئولیتپذیری و مقابله با بحران میپردازد و مخاطب را با چالشهای اخلاقی و احساسی شخصیتها همراه میکند. علاقهمندان به ماجراجویی و داستانهای اکشن میتوانند با خواندن این شماره، تجربهای متفاوت از دنیای کمیک را داشته باشند.
خواندن کتاب سونیک (شماره ۲۴) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان و طرفداران داستانهای مصور، بهویژه علاقهمندان به شخصیت «سونیک» و ژانر اکشن و ماجراجویی مناسب است. همچنین کسانی که به داستانهایی با محوریت دوستی و مقابله با بحران علاقه دارند، میتوانند از این کمیک لذت ببرند.
بخشی از کتاب سونیک (شماره ۲۴)
«زمان زیادی ندارم... شیوع ویروس متال گسترش پیدا کرده! الان حتی اگه خودمم بخوام نمیتونم جلوش رو بگیرم. تنها چیزی که برام مونده اینه که به زامباتها دستور بدم تا... اینجام سونیک... و درحال دویدنم. اوضاع بده. قرارگاه اکرد. زامباتها آزمایشگاه تیلزو نابود کردن. میگن اگمن به وسیله صدف حلزونیه ناهنجار ناد زتی رو برده خودش کرده؛ برای همین اونا مشتاق به تلافی هستن. اولین باری که آومدم به تپه مارپیج اگمن به اینجا حمله کرده بود. به نظر میاد گروه ترمیم کنندگان... من! نباید میذاشتم وکتور اونو بیاره به قرارگاه ترمیم کنندگان. اجازه میدادم توو دهکده بمونه. من خراب کردم... ویندهید قانعم کنه امن دیه تغییر کرده. که چی: هان؟ یعنی میگی نباید به کسی فرصت دوباره داد؟ نباید به کسی رحم کرد؟ سونیک! دیر کردی، مثل همیشه. میدونی که چقدر اسپیو، گیسوبلند و ویسپر دوست دارم خاص باشن و خودشون پرت میکنن در یگ وارد بسشم در... من و امرل هم قبل از ورود مردم رو چک پیدامون کرد حسابشو چون به هر حال اینجا دهکده اون. کارمون تقریبا تموم. ولی وقتی بخوایم عقب نشینی کنیم زامباتها میریزن سرمون.»
عالیه عاشقم ولی ای کاش قسمتای بعدی هم بیان