معرفی کتاب آموزش برنامه نویسی پایتون برای علوم پزشکی و دارویی از صفر... به زبان خودمانی!
کتاب آموزش برنامه نویسی پایتون نوشتهٔ «پدرام پربها» و ویراستۀ فرزانه اعرابی توسط نشر بید منتشر شده است. این کتاب، اثری آموزشی در حوزهٔ برنامهنویسی است که بهطور ویژه برای دانشجویان و پژوهشگران علوم پزشکی و دارویی تدوین شده و با زبانی ساده و مثالهای کاربردی، مفاهیم پایه و پیشرفتهٔ پایتون را با تمرکز بر مسائل و دادههای مرتبط با علوم زیستی آموزش داده است. نسخۀ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب آموزش برنامه نویسی پایتون
کتاب «آموزش برنامهنویسی پایتون» با هدف آموزش گامبهگام برنامهنویسی پایتون به مخاطبانی نوشته شده که پیشزمینهای در برنامهنویسی ندارند و بهویژه در حوزههای پزشکی و دارویی فعالیت میکنند. نویسنده، «پدرام پربها» که خود دارای تجربهٔ تدریس و پژوهش در این حوزهها است، تلاش کرده با مثالهای واقعی و کاربردی از دنیای علوم زیستی، یادگیری پایتون را برای دانشجویان و پژوهشگران این رشتهها ملموستر کند. کتاب در قالب یک دورهٔ آموزشی طراحی شده که هر فصل آن را میتوان در یک هفته مطالعه و تمرین کرد.
علاوهبر آموزش مفاهیم پایهای مانند متغیرها، حلقهها و شرطها، به کاربردهای عملی پایتون در تحلیل داده، شبیهسازی، هوش مصنوعی و کار با دادههای بزرگ نیز پرداخته شده است. پدرام پربها در مقدمه به تجربهٔ شخصی خود از ورود به دنیای برنامهنویسی اشاره میکند و تأکید دارد که این مهارت میتواند زندگی حرفهای و روزمره را متحول کند. کتاب بهگونهای نوشته شده است که حتی افراد خارج از حوزهٔ پزشکی و دارویی نیز بتوانند از آن بهره ببرند؛ همچنین، منابع تکمیلی مانند ویدئوهای آموزشی رایگان و راههای ارتباطی برای رفع اشکال در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
خلاصه کتاب آموزش برنامه نویسی پایتون
این کتاب با رویکردی مسئلهمحور، آموزش برنامهنویسی پایتون را از ابتداییترین مفاهیم آغاز کرده و بهتدریج به مباحث پیشرفتهتر پرداخته است.. در ابتدا، مخاطب با چیستی زبان پایتون، تاریخچهٔ آن و تفاوتش با سایر زبانهای برنامهنویسی آشنا میشود. سپس، کاربردهای پایتون در علوم پزشکی و دارویی با مثالهای واقعی مانند تحلیل دادههای ژنتیکی، خودکارسازی کارهای تکراری و پردازش دادههای آزمایشگاهی توضیح داده میشود. در ادامه، مراحل نصب پایتون و محیطهای برنامهنویسی بهصورت گامبهگام شرح داده شده و مفاهیمی مانند متغیرها، انواع دادهها، عملگرها، رشتهها و نحوهٔ گرفتن ورودی از کاربر آموزش داده میشود.
فصلهای بعدی کتاب آموزش برنامهنویسی پایتون به ساختارهای کنترلی مانند شرطها و حلقهها، کار با لیستها و دیکشنریها، خواندن و نوشتن فایلها، تعریف توابع و مدیریت خطاها اختصاص یافته است. در هر بخش، مثالهایی از مسائل رایج در علوم پزشکی و دارویی ارائه شده تا مخاطب بتواند کاربرد عملی هر مفهوم را درک کند. در پایان، نویسنده به منابع تکمیلی و مسیرهای یادگیری پیشرفتهتر مانند یادگیری ماشین و تحلیل داده اشاره میکند و توصیههایی برای ادامهٔ مسیر یادگیری و استفادهٔ عملی از پایتون در پروژههای واقعی ارائه میدهد.
چرا باید کتاب آموزش برنامه نویسی پایتون
این کتاب با تمرکز بر نیازهای دانشجویان و پژوهشگران علوم پزشکی و دارویی، برنامهنویسی پایتون را با مثالهای مرتبط با این حوزهها آموزش میدهد. مخاطب با مطالعهٔ این اثر، نهتنها مفاهیم پایه و پیشرفتهٔ پایتون را میآموزد، بلکه با کاربردهای عملی آن در تحلیل داده، شبیهسازی و خودکارسازی کارهای پژوهشی آشنا میشود. رویکرد مسئلهمحور و استفاده از مثالهای واقعی، یادگیری را ملموستر و کاربردیتر میکند و به مخاطب کمک میکند تا مهارتهای برنامهنویسی را در حل مسائل روزمره و پژوهشی بهکار گیرد.
خواندن کتاب آموزش برنامه نویسی پایتون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای دانشجویان و پژوهشگران علوم پزشکی، داروسازی، زیستشناسی و رشتههای مرتبط مناسب است؛ همچنین افرادی که علاقهمند به یادگیری برنامهنویسی پایتون از پایه و استفاده از آن در تحلیل دادههای علمی و پژوهشی هستند، میتوانند از این اثر بهره ببرند. کتاب راهنمایی کاربردی برای کسانی است که بهدنبال خودکارسازی کارهای تکراری یا ورود به حوزههای دادهکاوی و هوش مصنوعی در علوم زیستی هستند.
زبان ساده و روان ولی کاملا حرفه ای و جذاب ، بدون هیچ ایراد نگارشی و فنی ، به جرات میشه گفت اولین کتاب ایرانی در آموزش برنامه نویسی هست که انقدر جذاب و خفن توضیح دادن. درود بر دکتر
برای دوستان حوزه علوم پزشکی و زیست شناسی بسیار کاربردی است. به صورت روان موارد آموزش داده شده است. برای من که خیلی مناسب و خوب بود.🙏👍
یه کتاب فوقالعادهای برای محققان ! محتوای این کتاب واقعاً ارزشمند و کاربردی است، با توضیحات روان و مثالهای دقیق که یادگیری را ساده و جذاب میکند. از نویسنده بابت تهیهی چنین منبع کاملی که مفاهیم پیچیده را به شیوهای
یکی از بهترین و جامع ترین کتاب های حال حاضر دکتر پربها از بهترین مدرسین پایتون هستند و بدون شک حاصل تمام تجربه های آموزش شیرین پایتون به دانشجویان باید به چنین کتاب پرباری ختم میشد. به شدت به تمام علاقمندان حوزه
با سلام. من تا الان تا صفحه ۶۰ کتاب خواندم به نظر من تا اینجا که واقعا بی نظیر بود. هم جذابه و مثل یک داستان دوست داری مطالعه آن را ادامه بدی و هم بیان کاملا ساده و کاربردی
کتاب فوقالعادهایه! مثل کلاسهای حضوری شون، ساده، روان و کاربردی توضیح دادن. برای یادگیری پایتون واقعاً پیشنهادش میکنم.
کتابی با زبان روان و کاربردی ... بسیار مفید