تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب ۴۷ روز
معرفی کتاب ۴۷ روز
معرفی کتاب ۴۷ روز
کتاب الکترونیکی «۷ روز: داستان واقعی مبارزهٔ دو پسر نوجوان با رایش (حکومت) هیتلر» نوشتهٔ آنت اوپنلندر و با ترجمهٔ حمیده الهینیا توسط نشر مداد شمعی منتشر شده است. این اثر در ژانر داستانهای نوجوانان قرار میگیرد و روایتی مستند از تجربههای نوجوانان آلمانی در دوران پایانی حکومت هیتلر ارائه میدهد. داستان بر محوریت دو نوجوان شکل میگیرد که درگیر تصمیمهای دشوار و خطرناک زمان جنگ جهانی دوم میشوند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۴۷ روز
این کتاب بر اساس رویدادهای واقعی و خاطرات بازماندگان جنگ جهانی دوم نوشته شده است. روایت آن در اواخر دوران حکومت هیتلر و در بحبوحهٔ فروپاشی آلمان نازی میگذرد. نویسنده با تمرکز بر زندگی دو نوجوان آلمانی، تصویری از فشارهای اجتماعی، ترسها و انتخابهای دشوار جوانان آن دوره ترسیم میکند. فضای کتاب سرشار از اضطراب، ناامیدی و امیدهای کوچک است؛ جایی که نوجوانان باید میان اطاعت از دستورات حکومت و حفظ انسانیت خود یکی را انتخاب کنند. داستان در بستری از فقر، گرسنگی، بمباران و وحشت از نیروهای اساس و گشتاپو پیش میرود و نشان میدهد که چگونه جنگ، کودکی و معصومیت را از نسل جوان میگیرد. کتاب با نگاهی بیواسطه به جزئیات زندگی روزمره، روابط خانوادگی و دوستیهای شکننده در دل بحران میپردازد و تصویری ملموس از تأثیرات جنگ بر نوجوانان ارائه میدهد.
خلاصه کتاب ۴۷ روز
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با معرفی خانوادهٔ «گانتر»، نوجوان آلمانی، آغاز میشود که پدر و برادر بزرگترش را به جنگ از دست داده و حالا خودش و دوست صمیمیاش «هلموت» در آستانهٔ اعزام اجباری به جبهه قرار دارند. با شدت گرفتن جنگ و فراخوان نوجوانان برای حضور در ارتش، گانتر و هلموت تصمیم میگیرند به جای پیوستن به نیروهای هیتلری، فرار کنند و در جنگلها و روستاهای اطراف پنهان شوند. روایت، روزهای پراضطراب و پرخطر این دو نوجوان را دنبال میکند؛ از گرسنگی و سرما تا مواجهه با کشاورزان، سربازان و افسران اساس. آنها بارها مجبور میشوند هویت خود را پنهان کنند و برای زندهماندن، دروغ بگویند یا از کمکهای اندک مردم محلی بهره ببرند. در طول مسیر، دوستی آنها بارها به چالش کشیده میشود و ترس از دستگیری یا مرگ، سایهای دائمی بر سرشان میاندازد. داستان با تمرکز بر انتخابهای اخلاقی، ترسها و امیدهای نوجوانان در دل جنگ، تصویری از مقاومت و تلاش برای حفظ انسانیت در شرایطی غیرانسانی ارائه میدهد، بیآنکه پایان ماجرا را به طور کامل افشا کند.
چرا باید کتاب ۴۷ روز را خواند؟
این کتاب با روایت مستند و ملموس از تجربههای نوجوانان آلمانی در دوران حکومت هیتلر، فرصتی فراهم میکند تا خواننده با واقعیتهای تلخ و پیچیدهٔ جنگ جهانی دوم از زاویهٔ دید نسل جوان آشنا شود. داستان، نهتنها به وقایع تاریخی میپردازد، بلکه به احساسات، تردیدها و انتخابهای دشوار نوجوانان در شرایط بحرانی توجه ویژه دارد. مواجهه با ترس، گرسنگی، دوستی و وفاداری در دل جنگ، این اثر را به روایتی انسانی و قابل لمس تبدیل کرده است.
خواندن کتاب ۴۷ روز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که به داستانهای تاریخی و واقعی علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغهٔ شناخت تأثیرات جنگ بر زندگی نوجوانان و خانوادهها را دارند یا به دنبال درک عمیقتری از تاریخ معاصر اروپا هستند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب ۴۷ روز
«ما سه برادر بودیم و من پسر وسطی بودم. «هانس» یک سال از من بزرگتر بود و «زیگفرید» هشت سال کوچکتر. در خانهٔ آلمانی ما پدرم دستور میداد و ما اطاعت میکردیم. اگر به دستورش عمل نمیکردیم، سیلیهایی سریعتر از نیش زدن مار در انتظارمان بود. ما جایگاه خود را در خانواده میدانستیم؛ متعلق به این خانواده بودیم؛ با نان خانگی و مربای انگور وحشی صبحهای شنبه؛ و اطمینان از این که زندگی همیشه همانطور ادامه خواهد داشت. زندگی به همین منوال میگذشت تا وقتی جنگ شروع شد و پدرم ما را ترک کرد. از آن موقع به بعد، با تغییر هفتهها به ماه و ماهها به سال، زندگی ما فقط تلاشی برای زنده ماندن شده بود. من هم خصلت خوب آلمانیام، یعنی مطیع بودن را فراموش کردم. اما تا بهار سرنوشتساز آن سال، معنی «خانه» را فهمیده بودم. نمیدانستم برای حفظ خاطرات خانه در ذهنم چه خواهم کرد. شرارت هیتلر به اوج خود رسید و نگاهم را به جهان تغییر داد. مجبور شدم دست به انتخابی غیرممکن بزنم.»