کتاب حصارهای تنبیه علیرضا رستموند کلوانق + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب حصارهای تنبیه

کتاب حصارهای تنبیه

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب حصارهای تنبیه

کتاب حصارهای تنبیه نوشتهٔ علیرضا رستموند کلوانق است. انتشارات ماهواره این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب حصارهای تنبیه

کتاب حصارهای تنبیه به بررسی مفهوم فلسفی و شاعرانه «تضاد» در زندگی می‌پردازد و با نگاهی نو نشان می‌دهد که چگونه تقابل‌های به ظاهر متضاد می‌توانند خالق زیبایی‌ها و معناهای عمیق باشند. در قالب داستان‌های نمادین (مانند کلاغ و مترسک) و تفکرات فلسفی، نویسنده به کاوش در ماهیت پیچیده عشق، حیات و روابط انسانی می‌پردازد و اثبات می‌کند که تضادها نه تنها ویرانگر نیستند، بلکه می‌توانند منشأ آفرینش باشند.

خواندن کتاب حصارهای تنبیه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات تأملی و فلسفی که به دنبال کشف لایه‌های پنهان روابط انسانی و زیبایی‌شناسی تضادها هستند، بسیار مناسب است. اگر از آثاری لذت می‌برید که با زبانی شاعرانه به مفاهیم عمیق انسانی می‌پردازند و داستان‌های نمادین را دوست دارید، این کتاب می‌تواند برای شما جذاب باشد. همچنین به کسانی که به مباحث وجودشناسی و فلسفه زندگی علاقه دارند، توصیه می‌شود.

۱۴۰۴/۰۴/۱۸

سلام کتاب شما“حصارهای تنبیه" رو خوندم. می‌خواستم بهتون بگم که چقدر از کتابتون لذت بردم. شخصیت ها خیلی خوب پرداخت شده بودن و من واقعاً باهاشون ارتباط برقرار کردم. داستان هم خیلی جذاب بود و من رو تا آخرش میخکوب

- بیشتر
هنوز هم حماقت است
سیما بستاک
پیشگویی پیشگوی دیوانه
دویکا رنگاچری
اسناد نهضت اسلامی ایران (جلد هشتم)
سیدهادی خسروشاهی
دانشنامه فلسفه استنفورد؛ رویکردهای تجربی به روان شناسی اخلاق
جان دوریس
فهرست نسخه‌ های خطی فارسی کتابخانه مرکزی دانشگاه پنجاب لاهور (پاکستان)؛ جلد دوم
عارف نوشاهی
کتاب استاد اصول فقه (جلد دوم)
سیدمحمد صفوی
۷ سال و ۹ ماه و ۱۸ روز