کتاب دو سگ ولگرد و مرد نجار
معرفی کتاب دو سگ ولگرد و مرد نجار
کتاب دو سگ ولگرد و مرد نجار نوشتهٔ علیرضا ملکی سورکوهی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب دو سگ ولگرد و مرد نجار
دو سگ ولگرد و مرد نجار نوشته علیرضا ملکی سورکوهی، داستانی آموزنده و دلنشین برای کودکان است. این کتاب، ماجرای دو سگ به نامهای خالخالی و قهوهای را روایت میکند که پس از مرگ صاحبشان، بیخانمان میشوند و در جستجوی سرپناه، با چالشهای زیادی روبرو میشوند. آنها در نهایت به نجاری مهربان برمیخورند که به آنها پناه میدهد و فرصتی برای زندگی بهتر فراهم میکند. این داستان، با نثری ساده و تصاویری رنگی، مفاهیمی چون امید، تلاش، وفاداری و مهربانی را به کودکان آموزش میدهد.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب دو سگ ولگرد و مرد نجار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کودکان در سنین دبستان و پیشدبستان، و همچنین والدین و مربیانی که به دنبال آموزش مفاهیم اخلاقی و انسانی به کودکان هستند، مناسب است. داستان "دو سگ ولگرد و مرد نجار" با زبان ساده و تصاویر جذاب، کودکان را با ارزشهایی مانند امید، تلاش، وفاداری و مهربانی آشنا میکند. این کتاب میتواند به کودکان کمک کند تا با احساسات همدلی و محبت آشنا شوند و اهمیت پشتکار را در زندگی درک کنند. همچنین، این کتاب میتواند فرصتی برای والدین و مربیان فراهم کند تا با کودکان در مورد مسائل مهم زندگی صحبت کنند و آنها را در مسیر رشد و تعالی همراهی کنند.
کتابی بسیار عالی برای کودکان. بچه ها با خواندن این کتاب وارد دنیای خیالی خود که مملو از شادیست میشوند. این کتاب را برای کودکان شما توصیه میکنم
بسیار عالی. دارای متن روان و قابل فهم و آموزنده برای کودکان مبباشد. با تصاویر رنگی و کارتونی جالب و زیبا
کتاب زیبا و جذابی بود و توصیه مینکم که حتما بخوانید
کتاب بسیار خوبی بود نثر کودکانه و موضوع جذابی داره، خرید این کتاب را پیشنهاد میکنم.