دانلود و خرید کتاب جنگ تحول یافته مایک رایان ترجمه مسعود منزوی

معرفی کتاب جنگ تحول یافته

کتاب جنگ تحول یافته نوشتهٔ مایک رایان و ترجمهٔ مسعود منزوی است. انتشارات موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب جنگ تحول یافته

کتاب جنگ تحول یافته به بررسی آینده رقابت و درگیری بین قدرت‌های بزرگ در قرن بیست و یکم می‌پردازد و تحولات جنگ را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد. نویسنده با اشاره به پیچیدگی‌های جنگ و اهمیت تفکر منظم در سطوح مختلف آن، هدف خود را کمک به رهبران نظامی برای انطباق با دوران جدید و کسب اطمینان از پیروزی کشورهایشان عنوان می‌کند.

خواندن کتاب جنگ تحول یافته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب به طور ویژه به رهبران نظامی، پژوهشگران حوزه علوم نظامی و روابط بین‌الملل، سیاست‌گذاران دفاعی و امنیتی، و همچنین علاقه‌مندان به درک تحولات آینده جنگ و رقابت قدرت‌های بزرگ پیشنهاد می‌شود. این اثر می‌تواند دیدگاه‌های ارزشمندی در خصوص چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی نهادهای نظامی و امنیتی در قرن حاضر ارائه دهد.

بخشی از کتاب جنگ تحول یافته

«این تغییرهای نقش و ابزار جنگ برساخته‌ی ما هستند. در نتیجه در توان ما است که همچنین نیروهای فکری، فیزیکی و اخلاقی خود را برای بهره‌برداری از فرصت‌های بسیار این دوران انقلابی بسیج کنیم. برای آن دسته از نهادهای نظامی که در برآورد، شناسایی فرصت، یادگیری و انطباق سریع هستند، عصر فرصت، مطلوبیت و امنیت خواهد بود. دوران کنونی ما دارای سوابق تاریخی است که می‌توانیم از آنها بیاموزیم.»