دانلود و خرید کتاب شناخت اجتماعی فریتز استرک ترجمه محسن افتاده حال

معرفی کتاب شناخت اجتماعی

کتاب شناخت اجتماعی نوشتهٔ فریتز استرک و جنز فورستر و ترجمهٔ محسن افتاده حال و سعید گنج خانلو و افشین مردای است. انتشارات موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب شناخت اجتماعی

کتاب شناخت اجتماعی کتاب به بررسی فرآیندهای شناختی در تعاملات انسانی می‌پردازد و موضوعاتی مانند توجه، ادراک، بازنمایی مفاهیم اجتماعی، ناخودآگاه، استنباط محاوره‌ای، و نقش فرهنگ در شناخت اجتماعی را پوشش می‌دهد. این اثر با نگاهی علمی و بین‌رشته‌ای، به دنبال ارائه درکی عمیق از نحوه تفکر انسان درباره خود و دیگران است و برای دانشجویان و پژوهشگران روانشناسی اجتماعی و علوم شناختی مفید خواهد بود.

خواندن کتاب شناخت اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به دانشجویان، پژوهشگران و علاقه‌مندان به روانشناسی اجتماعی و علوم شناختی پیشنهاد می‌شود. همچنین، افرادی که در حوزه‌های مرتبط با تعاملات انسانی، مانند علوم ارتباطات، مدیریت، و علوم تربیتی فعالیت می‌کنند، می‌توانند از مطالب این کتاب بهره ببرند. محتوای کتاب برای کسانی که به دنبال درک عمیق‌تری از فرآیندهای ذهنی در روابط اجتماعی هستند، بسیار ارزشمند است.

بخشی از کتاب شناخت اجتماعی

«ذهن انسان‌ها، در بنیادی‌ترین سطح، به گونه‌ای ساخته شده‌است که به آن‌ها اجازه می‌دهد چالش‌های حفظ بقا و تولیدمثل را با موفقیت پشت سر بگذارند. به طور کلی، مهم‌ترین عملیات ذهنی برای موفق شدن در مواجهه با چنین چالش‌هایی مستلزم بازشناسی فرصت‌ها، خطرات و تولید راهبردهای مناسب جهت بهره‌گیری (یا جلوگیری) از آن‌ها هستند. اگرچه اذهان نیاکان ما عمدتاً درگیر وظایفی چون بازشناسی مواد خوراکی و شکل‌های خطرناک بوده، اما ذهن انسان امروزی اغلب درگیر زنجیره بزرگی از فعالیت‌ها (مانند علم، فلسفه، سرگرمی و غیره) است که رابطه مستقیم ناچیزی با بقا و تولیدمثل دارد.»