دانلود و خرید کتاب بهبود و شفای چاکرا مارگاریتا آلکانتارا ترجمه یاسین قاسمی بجد
تصویر جلد کتاب بهبود و شفای چاکرا

کتاب بهبود و شفای چاکرا

معرفی کتاب بهبود و شفای چاکرا

کتاب بهبود و شفای چاکرا نوشتهٔ مارگاریتا آلکانتارا و ترجمهٔ یاسین قاسمی بجد و طلعت اصغری درمیان است. انتشارات جزیره کتاب این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب حاوی راهنمایی ابتدایی برای تکنیک‌های خوددرمانی است که چاکراها را متوازن می‌سازد.

درباره کتاب بهبود و شفای چاکرا

کتاب بهبود و شفای چاکرا راهنمای کاملی برای برقراری تعادل بین ذهن و بدن است. او در این اثر توضیح می‌دهد که چاکراها، مراکز انرژی درون هر موجود زنده هستند که برای بهبود جسم و روح ما اهمیت دارند. این کتاب به شما کمک می‌کند تا با شناسایی و درمان مشکلات جسمی و روحی‌تان، انسداد انرژی را رفع کرده و چاکراهایتان را متعادل کنید. مارگاریتا آلکانتارا به معرفی روش‌های متنوعی مانند مدیتیشن، یوگا، تنفس متمرکز و رژیم غذایی مناسب می‌پردازد که به شما این امکان را می‌دهند تا با چاکراهایتان ارتباط برقرار کنید. کتاب به شکلی طراحی شده که تمرین‌ها را به همراه تصاویر مناسب ارائه می‌دهد تا درک آن‌ها آسان‌تر شود. مارگاریتا آلکانتارا، متخصص طب سوزنی، در صدد بهبود سلامت عاطفی، جسمی و معنوی خوانندگان خود است.

خواندن کتاب بهبود و شفای چاکرا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به‌ویژه برای مبتدیانی که آشنایی کمی با مفاهیم چاکرا و مدیتیشن دارند، مناسب است. همچنین، افرادی که به دنبال ایجاد تعادل بین ذهن و بدن خود هستند می‌توانند از این اثر بهره‌مند شوند.