دانلود و خرید کتاب اسرار ذهن میلیونر تی. هارو اکر ترجمه سیدخشایار کیافر

کتاب اسرار ذهن میلیونر

نویسنده:تی. هارو اکر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب اسرار ذهن میلیونر

کتاب اسرار ذهن میلیونر با عنوان اصلی Secrets Of The Millionaire Mind نوشتهٔ تی. هارو اکر با ترجمهٔ سیدخشایار کیافر منتشر شده است. این کتاب که در انتشارات کدیور منتشر شده است یکی از بهترین کتاب‌ها در زمینهٔ کسب‌وکار و موفقیت است. نویسنده در این اثر توصیه کرده است که ثروتمند فکر کنید تا ثروتمند شوید. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اسرار ذهن میلیونر

بخش اول کتاب اسرار ذهن میلیونر توضیح می‌دهد که هرکدام از ما چطور برنامه‌ریزی شده‌ایم تا در مورد پول فکر کنیم و آن را به کار گیریم و با استفاده از چهار روش کلیدی که معرفی می‌کند بتوانیم دربارهٔ برنامهٔ مالی ذهنمان تجدیدنظر کنیم. در بخش دوم، تفاوت‌هایی که در طرز فکر افراد ثروتمند، متوسط و فقیر وجود دارد بررسی می‌شود و ۱۷ روش مؤثر توضیح داده می‌شود که با استفاده از آن‌ها زندگیِ مادی شما می‌تواند برای همیشه تغییر کند. نویسنده در این کتاب به ما یاد می‌دهد در زمان مناسب و در مکان مناسب بودن کافی نیست؛ بلکه باید در مکان و زمان مناسب، فرد مناسب نیز باشیم.

خواندن کتاب اسرار ذهن میلیونر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به رشد در کسب‌وکار پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب اسرار ذهن میلیونر

«به یاد دارم که یک سمینار شبانه در سیاتل تدریس می‌کردم و نزدیک پایان، داشتم به مردم درباره سمینار سه روزه "ذهنیت میلیونری فشرده" که قرار بود در ونکوور برگزار شود، اطلاع‌رسانی می‌کردم. یک مرد بلند شد و گفت: "هارو، حداقل دوازده نفر از خانواده و دوستانم در این دوره شرکت کرده‌اند و نتایج کاملاً شگفت‌انگیز بوده است. هر کدام از آنها ده برابر شادتر از قبل هستند و همه در مسیر موفقیت مالی قرار دارند. همه گفتند که این دوره زندگی‌شان را تغییر داده است و اگر این دوره را در سیاتل برگزار می‌کردید، من هم حتماً شرکت می‌کردم."

از او برای شهادتش تشکر کردم و سپس پرسیدم آیا پذیرای کمی مربیگری هست. او موافقت کرد و من گفتم: "من فقط سه کلمه برای تو دارم." او با خوشحالی پاسخ داد: "آنها چه هستند؟" که من به تندی جواب دادم: "تو کاملاً ورشکسته‌ای!"

سپس از او پرسیدم از نظر مالی چطور است. او با شرمندگی پاسخ داد: "خیلی خوب نیست." البته من جواب دادم: "معلوم است." سپس شروع کردم به داد و فریاد کردن در جلوی اتاق: "اگر قرار است یک رانندگی سه ساعته یا یک پرواز سه ساعته یا یک سفر سه روزه جلوی تو را از انجام کاری که نیاز داری و می‌خواهی انجام دهی بگیرد، پس چه چیز دیگری جلوی تو را خواهد گرفت؟ اینجا جواب ساده است: هر چیزی! هر چیزی جلوی تو را خواهد گرفت. نه به خاطر بزرگی چالش، بلکه به خاطر کوچکی خودت!"

ادامه دادم: "ساده است. یا شما فردی هستید که متوقف می‌شود، یا فردی هستید که متوقف نمی‌شود. شما انتخاب می‌کنید. اگر می‌خواهید ثروت یا هر نوع موفقیت دیگری ایجاد کنید، باید یک جنگجو باشید. باید مایل باشید هر کاری که لازم است انجام دهید. باید خودتان را 'تربیت' کنید تا هیچ چیز شما را متوقف نکند.

ثروتمند شدن همیشه راحت نیست. ثروتمند شدن همیشه آسان نیست. در واقع، ثروتمند شدن می‌تواند بسیار سخت باشد. اما چه اهمیتی دارد؟ یکی از اصول کلیدی جنگجوی روشن‌ضمیر می‌گوید: 'اگر فقط مایل به انجام کارهای آسان باشید، زندگی سخت خواهد بود. اما اگر مایل به انجام کارهای سخت باشید، زندگی آسان خواهد بود.' افراد ثروتمند اعمال خود را بر اساس آنچه آسان و راحت است پایه‌گذاری نمی‌کنند؛ این شیوه زندگی مخصوص افراد فقیر و اکثر طبقه متوسط است."»